Kız 3 senedir kocandan ayrı mı yatıyorsun yaniBU KAYNANA BOYLE PLANLANMIİŞ. BU YENİ EV,3 SENE OLDU YENİ EVDEYIZ. TAŞINIRKEN BİZE DEMİŞ Kİ: ÇOCUKLARIN ODASI OLACAK. SEVİNDIM BEN. TAŞINDIK BİZ DİŞARDEYIZ KALKTI GITTI BUYUK YUKSEK İKİ YATAK ALDI ÇOCUKLARIN ODASINDA ATTI. BİZ GÖRMEDEN. EŞİMLE DİŞARDIA YATAK ÇOCUĞU BAKIYORDUK UYUMLU BI TANE BULAMADIK. GELDIK EVE. ŞOK OLDUM YANI ÇOKTAAAAAAAAAAN PLANLANMIŞ. ÇOCUKLAR BENİMLE YATACAKLAR KOCAM AYRA...... ŞEYTANLIĞ BAKIN. SESİM ÇIKARTMADIM, ŞAŞKINLIKTAN
EVET XİE XİE ,YA KARDEŞİM EĞER BURDAYSEM ÇOCUKLAR İÇİN BURDAYIM, YOKSA BU KAYNANA YANINDA NE İŞİN VAR. BAK ANLATIYIM ŞİMDI SİZE BI OLAY OLDU 100% EMİN OLDUM KAYNANA BİZİ AYRA ISTIYOR. BI GUN KOCAM BABASI İLE TARTIŞTI ODADA, BABASI BOYLE DEDİ GIT YANIMDAN YATMA BURDA SENIN YERIN DEĞİL DEDİ, KAYNANA DUYDU HEMEN ONLARIN YANINA GITTI BOYLE DEDI: NEREYE GIDECEK. ONUN YERI BU ODADA. KAYN BABAM BOYLE DEDİ: ONUN YERI YANIMDA DEĞIL ONUN YERI KARISI YANINDA. KAYANAN BI ŞEY DİYEMEDI SUSTU . NASIL BI KAYNANA BU ARKADAŞLAR. ÇOK SABIRLIYIM AMA ÇOK BIKTIM, KORKUYORUM ZAMAN ILE BANA Bİ ŞEY OLACAK PSIKOLOJİ HASTALAR FALANKız 3 senedir kocandan ayrı mı yatıyorsun yani
Gelin beraber dertleselim ne gibi sıkıntilar yaşıyorsunuz iyi ve kötü yanları kimseye anlatamadiklariniz veya anlatmak istemediklerinizi yazin dertleselim
Yok artık ya kaynanan manyak mı. Daha neler duyacaz yarabbim yaaEVET XİE XİE ,YA KARDEŞİM EĞER BURDAYSEM ÇOCUKLAR İÇİN BURDAYIM, YOKSA BU KAYNANA YANINDA NE İŞİN VAR. BAK ANLATIYIM ŞİMDI SİZE BI OLAY OLDU 100% EMİN OLDUM KAYNANA BİZİ AYRA ISTIYOR. BI GUN KOCAM BABASI İLE TARTIŞTI ODADA, BABASI BOYLE DEDİ GIT YANIMDAN YATMA BURDA SENIN YERIN DEĞİL DEDİ, KAYNANA DUYDU HEMEN ONLARIN YANINA GITTI BOYLE DEDI: NEREYE GIDECEK. ONUN YERI BU ODADA. KAYN BABAM BOYLE DEDİ: ONUN YERI YANIMDA DEĞIL ONUN YERI KARISI YANINDA. KAYANAN BI ŞEY DİYEMEDI SUSTU . NASIL BI KAYNANA BU ARKADAŞLAR. ÇOK SABIRLIYIM AMA ÇOK BIKTIM, KORKUYORUM ZAMAN ILE BANA Bİ ŞEY OLACAK PSIKOLOJİ HASTALAR FALAN
eşimlede soğuduk uzaklaştık iyice çok mutsuzummm. BEN DE BOYLE OLDUM EŞİME KARŞİHİÇ Bİ ŞEY HİSSETMIYORUM, HER ŞEY YALANDAN YAPIYORUM, EŞİM YUZUNDEN ZATEN, AYRAOLSAYDIK DURUMUMUZ BOYLE OLMAZDIbenimki yarı birliktelik diyebiliriz. çalışıyorum ve kızıma bakmak için kaynanam yanıma geldi bizimle yaşıyor sürekli kızımı kreşe vermem için en az 1,5 yıl var doğal olarak ta kayınpederde sık gelip kalıyor eşimle özel hayatımız kalmadı sohbetimiz kalmadı bize özel hiçbirşey kalmadı boğuluyorum... son 1 haftadır sürekli dualar okuyup sabrımı tahamülümü kontrol etmeye çalışıyorum o kdr bunaldımki eşimlede soğuduk uzaklaştık iyice çok mutsuzummm
Abartmış seninkiler bu kadar olmaz ben asla eşimim olmadan uyumam öyle bişey yapsa evi yıkarım başına. Sen kendini ezdiriyorsun bence biraz güçlü dur karşısındaOĞLAK BURCU NASIL Bİ KARAKTER BILIYORMUSUNUZ??????????? KAYNANAM VE EŞİM OĞLAK BURCU. BURDA DE NE DERSINIZ. KİSMETE BAK
Bunu kocana çok yansıtma bence zaten insanın morali bozuk oluyor bide kocadan destek görmezsek ohooo. Sana da geçmiş olsun allah bol bol sabır versinbenimki yarı birliktelik diyebiliriz. çalışıyorum ve kızıma bakmak için kaynanam yanıma geldi bizimle yaşıyor sürekli kızımı kreşe vermem için en az 1,5 yıl var doğal olarak ta kayınpederde sık gelip kalıyor eşimle özel hayatımız kalmadı sohbetimiz kalmadı bize özel hiçbirşey kalmadı boğuluyorum... son 1 haftadır sürekli dualar okuyup sabrımı tahamülümü kontrol etmeye çalışıyorum o kdr bunaldımki eşimlede soğuduk uzaklaştık iyice çok mutsuzummm
NE DEYIM ALIŞTIM. ÇOCUKLAR ILE DAHA RAHATIM. GİTSIN ANASI YANINA YATSIN. EVET BEN BAŞTAN KABUL ETTİM. BOYLE ŞEYTAN KADIN DUŞUNCELER BENDE YOK. KEŞKE OYLE OLSAYDIMAbartmış seninkiler bu kadar olmaz ben asla eşimim olmadan uyumam öyle bişey yapsa evi yıkarım başına. Sen kendini ezdiriyorsun bence biraz güçlü dur karşısında
Benim 20 günlük çocuğumu almaya çalıştı benimle yatsın diye net bi şekilde hayır dedim ne kacamı ne oğlumu alabilir asla izin vermem zaten buna kp de izin vermez aşırı derecede ezmiş kaynanan valla bana yapamaz öyle şeyNE DEYIM ALIŞTIM. ÇOCUKLAR ILE DAHA RAHATIM. GİTSIN ANASI YANINA YATSIN. EVET BEN BAŞTAN KABUL ETTİM. BOYLE ŞEYTAN KADIN DUŞUNCELER BENDE YOK. KEŞKE OYLE OLSAYDIM
BAZEN İKİSİ BANA KARŞİ ÇOCUKLAR İÇİN. İKİSİ ÇOCUKLAR BENDEN ALIYOLAR. HELA Kİ HASTA KEN ÇOCUKLAR. HİÇ ŞANSIM YOKBenim 20 günlük çocuğumu almaya çalıştı benimle yatsın diye net bi şekilde hayır dedim ne kacamı ne oğlumu alabilir asla izin vermem zaten buna kp de izin vermez aşırı derecede ezmiş kaynanan valla bana yapamaz öyle şey
ÇOCUKLARIM KIYAMIYORUM, YOKSA BEN DE AYNA ŞEY YAPARDIM. HELA KI UFAK ÇOCUK BANA BAĞLİ KİMSE ONU ANLAMIYOR. OTİSTİK OLDUĞU İÇİNBen buna dayanamam işte boşarım o kocayı
Tüm kaynanalar kafayı yemiş allah gelinlere sabır versinDaha bu sabah yemek istemedigim birseyi ye ye çocuğun olur diye yedirmesi poff aglicaktim zor tuttm kendimi esimin yaninda yapması iyi oldu ama gözüyle görüyor benim anlatmamla degil iyi oluyor
Ay inanamıyorum bu nasıl birşey . Allah korkusu yok o kadında. Aman canım kocana cilve yap ben sensiz yatamıyorum seni özledim flan deEVET XİE XİE ,YA KARDEŞİM EĞER BURDAYSEM ÇOCUKLAR İÇİN BURDAYIM, YOKSA BU KAYNANA YANINDA NE İŞİN VAR. BAK ANLATIYIM ŞİMDI SİZE BI OLAY OLDU 100% EMİN OLDUM KAYNANA BİZİ AYRA ISTIYOR. BI GUN KOCAM BABASI İLE TARTIŞTI ODADA, BABASI BOYLE DEDİ GIT YANIMDAN YATMA BURDA SENIN YERIN DEĞİL DEDİ, KAYNANA DUYDU HEMEN ONLARIN YANINA GITTI BOYLE DEDI: NEREYE GIDECEK. ONUN YERI BU ODADA. KAYN BABAM BOYLE DEDİ: ONUN YERI YANIMDA DEĞIL ONUN YERI KARISI YANINDA. KAYANAN BI ŞEY DİYEMEDI SUSTU . NASIL BI KAYNANA BU ARKADAŞLAR. ÇOK SABIRLIYIM AMA ÇOK BIKTIM, KORKUYORUM ZAMAN ILE BANA Bİ ŞEY OLACAK PSIKOLOJİ HASTALAR FALAN
Ayyy benm de kaynanam ve kaynım oğlak burcuOĞLAK BURCU NASIL Bİ KARAKTER BILIYORMUSUNUZ??????????? KAYNANAM VE EŞİM OĞLAK BURCU. BURDA DE NE DERSINIZ. KİSMETE BAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?