F
fleur1
Canım seninkinin yanında benimki devede kulak kaldı ya kusura bakma oha diyorum bu şekilde o cocuklar nasıl oldu iyi bari o kadar musade etmis pes ama böyle basina bulur o tabiricaizse bir ayagi cukurda ahireti var bunun daha Allah islah etsin.
xiexie
Benimkide genc canım daha ama öyle seylerine denk gelmedim hic bizimkini anladigina eminim ama çünkü banyo tam onlarin yatak odasinin karsisinda zaten torun torun diye basimin etini yiyor isterse laf etsin leylek getiricek sanki
Mickeyy
Bende korkuyorum cocuk olunca karisicak benim yapmayacagim istemedigim şeyleri yapmaya kalkicak daha hamile bile degilim bazen konusu gecince gıda oyunck vs diyim onlarda bile zitlasiyoruz insaAllah cocuk olmadan cikarim kendi evime ya 1+1e razıyım eli yüzü düzgün küçük bir ev bile saray olur artik bana yani bendki tam delilik zatn nasil kabul ettim istedim hic kaldiramiyorm kaynimin gorumcemin hareketlerini yasama sekillerini falan.
@NAZZZCEMRE Canim seninkide mecburiyetten Allah kolaylik versin insaAllah bir çözümunu bulursunuz