- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
- Konu Sahibi veronika_nika
-
Kayınvalidemin yaptıklarından dolayı ilk sözümden beri cok gorusmeyiz. Eskiden gelen bir durum yani. Ama sıkı fıkıyken birden kesmeyi basarmak zor olurdu sanırım
Benim kayinvalidem de acik acik esimi kiskanir.Bazı insanlara mesafe koyamiyorsun seni sevmiyorlarsa eğer sürekli rahatsız ediyorlar kv beni oğlundan kiskaniyordu o yüzden hep oyun peşinde kadın
aynen valla çok rahatım ... gerçi ben bekarken eşimle konuşmuştum. . şartlarımı sunmuştum . ama bu kadarınıda beklemiyordum
birlikmi yaşıyorsun ? ben bayramdan bayrama bile görmüyorumne kadar şükretsen azdır canım ben daha düne kadar ölürdüm kvalide için ama şuan bayramdan bayrama görmek istiyorum...
Seninki iyiymiş ya herkese nasip olmazeşimin ailesiyle görüşmüyorum ama küs olduğumuzdan değil. uzaklar. arada 22 saatlik mesafe var ve annesi köyden çıkmıyor. evlendikten 1 sene sonra kv. gördüm
birlikmi yaşıyorsun ? ben bayramdan bayrama bile görmüyorum
kalp kırma da.insanlık sende kalsın yine de.ama umarım Rabbim yaşadığın sıkıntıyı görür ve iş sana kalmadan bitirir.AMİNNbirden kesmek istiyorum acımasızca inş başarabilirim..
kalp kırma da.insanlık sende kalsın yine de.ama umarım Rabbim yaşadığın sıkıntıyı görür ve iş sana kalmadan bitirir.AMİNN
hatırlıyorum evet.. yani aslında dediğim gibi ilk baştan ben söylemiştim evlenince kendi annemle birlik oturucam çalıştığımda maaşımın hepsini anneme vericem. o da kabul etti.açtıgım konuları okursan daha iyi anlarsın canım, elti beni gerdi birde sona doğru diye...yatmadan yatmaya eve geçerdim..
hatırlıyorum evet.. yani aslında dediğim gibi ilk baştan ben söylemiştim evlenince kendi annemle birlik oturucam çalıştığımda maaşımın hepsini anneme vericem. o da kabul etti.
hiç umursama keyfine bak ..günlerdir aranmıyor sorulmuyorum durup dururken tavır anlamadım..
hiç umursama keyfine bak ..
günlerdir aranmıyor sorulmuyorum durup dururken tavır anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?