- 25 Ocak 2024
- 316
- 179
- 23
- Konu Sahibi hacininannesi
-
Tek erkek eşim maalesefBaşka kardeşi yok mu eşinizin kayinpedere ortaklaşa ev tutulsun aynı ev içerisinde zor,Çok küçük yaşta evlenmişsiniz bunu kabul etmenizin sebebi o yaş ilerledikce insan olgunlaştıkça olacak şey var olmayacak şey var diye analiz etmeye başlıyor
Değil mi ama söyledim ama eşim yok dedi bende kavga çıkmasın diye siz bilirsiniz dedim ben biraz alttan alan tarafımSormadan geçemeyeceğim.
Çocuğun adı hacı mı oldu ?
Eşimle aramla hiç bi sıkıntım yok çok şükür evliliğimi hata olarak görmüyorum ama ailesiyle oturma konusunda pişman değilim desem yalan söylemiş olurumOff gençlik hataları hep bunlar.
Canım eşin müdahale etmiyor mu duruma ?Eşimle aramla hiç bi sıkıntım yok çok şükür evliliğimi hata olarak görmüyorum ama ailesiyle oturma konusunda pişman değilim desem yalan söylemiş olurum
Eşim evin tek oğlu olduğu için herşeye mecburmuş gibi davranıyor. Bana sen haklısın diyor bazen karşı çıkıyor babasına babası da küsüyor hemen eşime o zaman ben vicdan azabı çekiyorum benm yüzden küstüler diye offf çok zor durumdayım kafam allak bullak çocuk olduktan sonra hayat daha da zorlaştı benim için kaldıramıyorum galibaCanım eşin müdahale etmiyor mu duruma ?
Seni üzmek istemem ama eşin bazı durumlarda müdahale etmeliydi.
Tek erkek eşim maalesef
Eşim hep babasını evlendirmeyi düşünüyor. Ben istemiyorum. Çünkü kayınpederim başka ev tutmayı falan düşünmüyor
Düşünün yani biz aynı evde yaşıyoruzAllah kolaylık versin.
Ben de aynı binada oturuyorum.
Sadece daireler ayrı.
Illaki stresli zamanlar olabiliyor olmuyorda değil
Eşim sanki babasına bakmaya mecburmuş gibi davranıyor farkına varmadan beni çok yıpratıyor ne zaman konuşmaya çalışsam kavga etmeye başlıyoruz haklı olduğumun oda farkında ama hiç birşey yapmıyor hiç birşey için çabalamıyorCanım eşin müdahale etmiyor mu duruma ?
Seni üzmek istemem ama eşin bazı durumlarda müdahale etmeliydi.
Eşin kaç yasindaDüşünün yani biz aynı evde yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?