Eşinin ailesiyle yaşayanlar

Kim çocuğuna kötü davranır bazen köpüşüm maymunum yaramazım minnoşum diye seviyorum mesela hemen müdahale ediyor onun bi adı var gibisine ne yani herkes çocuğunu adıylamı seviyor

Tek ERKEK diye belirtmişsiniz ama kız çocukları da var demek ki. Anne babalar erkek çocuğa zimmetli olmadığına göre diğer çocuklarında da ara ara kalabilir. Evlendikten sonra kadınla beraber niye hala sizinle yaşayacaklar onu da anlamadım. Ayrı bi ev durumu olmadıkça neden bi insan evlendirilir onu da anlamadım. Bence biraz sesinizi çıkarabilirsiniz, kp bakıma muhtaç mı bilmiyorum ama değilse sizinle yaşamak zorunda değil asla.

10 bin lira emekli maaşıyla nasıl ev tutup nasıl geçinecekler?
k.pedere bakacak maaşlı gelini nereden bulacaklar?

daha bu ailenin kendisi eve çıkamamış konteynerda kalıyorlar, nasıl olcak o iş?

Esinizle baba evlenirse ayri duzen tutsun diye konuşun ben annenle iyiydim ama yeni gelen kadini tanimiyorum baska birine hizmet etmek istemem zorlaniyorum dersiniz yani normalde baba kendi duzenini kurmali belki kayinvalide bu kadar zorlamiyordu bilmiyorum gerci ama kayinpederle de zor yaa Allah kolaylık versin bir de depremzedesiniz

Çok şükür hiç bi şekilde bakıma muhtaç değil iki tane görümcem var biri zten sürekli eşiyle tartışıp senenin 6 ayı bizle kalıyor sonra dayanamayıp geri gidiyor öbür görümcemde başka şehirde yapacak bişim yok benimde

İnannınki kayınpederim daha çok kayınvalidelik yapıyor bana

Yani biraz ağır oldu ama benim elimden maalesef hiç birşey gelmiyor çocuğuma adadım kendimi görmezden geliyorum çoğu şeyi

10 bin lira emekli maaşıyla nasıl ev tutup nasıl geçinecekler?
k.pedere bakacak maaşlı gelini nereden bulacaklar?

daha bu ailenin kendisi eve çıkamamış konteynerda kalıyorlar, nasıl olcak o iş?

Orasını ben bilmem konu sahibi ayarlasın madem istemiyor

Küçücük çocuğa Hacı koymaniz da ne bileyim büyüyünce dalga geçecekler bari bir isim ekleseydiniz yanina

Eşinle konuşup kayinpederi evlendirip evleri ayırın. Herşeyi susup bir anda patlarsaniz kötü siz olursunuz.

Eşimle aramla hiç bi sıkıntım yok çok şükür evliliğimi hata olarak görmüyorum ama ailesiyle oturma konusunda pişman değilim desem yalan söylemiş olurum
Siz sakın ha eşinize kızmayın. Ne sıkıntınız olabilir ne münasebet?
Bebeğinize bez almayan kayinpedere kızın. Bravo gerçekten. Şu mesajı yazan kişi eşimle sıkıntım yok nasıl diyebiliyor?

Eşimle aramla hiç bi sıkıntım yok çok şükür evliliğimi hata olarak görmüyorum ama ailesiyle oturma konusunda pişman değilim desem yalan söylemiş olurum
Eşinle aranda sıkıntı olmamasının sebebi senin herşeyi kabul etmen olabilirmi? Ne isterse yapan bir kadınla neden sıkıntı yaşasın ki? Siz eşinizi istemediği şeylere zorlayın yada onun isteklerine tamam demeyin bakalım bu kadar iyi anlaşabilirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…