- 25 Ocak 2024
- 316
- 179
- 23
- Konu Sahibi hacininannesi
-
Kim çocuğuna kötü davranır bazen köpüşüm maymunum yaramazım minnoşum diye seviyorum mesela hemen müdahale ediyor onun bi adı var gibisine ne yani herkes çocuğunu adıylamı seviyorÇocuğunuza nasıl davranacağınıza kimse karışamaz, çocuğa kötü davranmadığınız sürece. Eşiniz tek erkek olunca karısı köle gibi mi çalışacak. Hangi dünya bu, hiçbir işe yaramayan adamların yan gelip yatmasına deliriyorum. Eşinizle konuşmanız lazım baya eziyet görüyorsunuz.
31 yaşındaEşin kaç yasinda
10 bin lira emekli maaşıyla nasıl ev tutup nasıl geçinecekler?En kısa zamanda babayı evlendirip yeni geline ev açmak
Siz ailesiyle yaşamıyorsunuz başlık farklı olmalıydı. Siz babasına bakıyorsunuz. Aynı evde yaşamak annede olunca oluyor onu ilk yıl bitirmişsiniz.
Şimdiye kadar amcaya eş bulmamanız hata. Baş göz edin evinde yuvasında beraber ölümü beklesinlerÇok gaddarca oldu yorumum ama yani kaç yıldırda insan dayanamaz. Hadi evliliğinizin üstünden zaman geçip kayınvalide vefat etmiş olarak yanınıza gelse bir nebzede, kocanızla beraber kayıpeder promosyonu pek hoş olmamış.
Eşiminde ayrı eve çıkmaya niyeti yok kp minde gerçi malatyada ayrı eve çıkacak ev kalmadı kiTek erkek. Bu ama bütün sorumlulugun sizin almaniz anlamina gelmiyor. Kp evlenecekse evlensin ama kendine ayri bir düzen Kursun. Yoksa hepsinin isi de size kalir.
Çok şükür hiç bi şekilde bakıma muhtaç değil iki tane görümcem var biri zten sürekli eşiyle tartışıp senenin 6 ayı bizle kalıyor sonra dayanamayıp geri gidiyor öbür görümcemde başka şehirde yapacak bişim yok benimdeTek ERKEK diye belirtmişsiniz ama kız çocukları da var demek ki. Anne babalar erkek çocuğa zimmetli olmadığına göre diğer çocuklarında da ara ara kalabilir. Evlendikten sonra kadınla beraber niye hala sizinle yaşayacaklar onu da anlamadım. Ayrı bi ev durumu olmadıkça neden bi insan evlendirilir onu da anlamadım. Bence biraz sesinizi çıkarabilirsiniz, kp bakıma muhtaç mı bilmiyorum ama değilse sizinle yaşamak zorunda değil asla.
İnannınki kayınpederim daha çok kayınvalidelik yapıyor banaEsinizle baba evlenirse ayri duzen tutsun diye konuşun ben annenle iyiydim ama yeni gelen kadini tanimiyorum baska birine hizmet etmek istemem zorlaniyorum dersiniz yani normalde baba kendi duzenini kurmali belki kayinvalide bu kadar zorlamiyordu bilmiyorum gerci ama kayinpederle de zor yaa Allah kolaylık versin bir de depremzedesiniz
Eşiminde ayrı eve çıkmaya niyeti yok kp minde gerçi malatyada ayrı eve çıkacak ev kalmadı ki
O daha çok babacıEsiniz size ayri düzen kurmak zorunda oldugunun farkinda degil mi?
O daha çok babacı
En kısa zamanda babayı evlendirip yeni geline ev açmak
Siz ailesiyle yaşamıyorsunuz başlık farklı olmalıydı. Siz babasına bakıyorsunuz. Aynı evde yaşamak annede olunca oluyor onu ilk yıl bitirmişsiniz.
Şimdiye kadar amcaya eş bulmamanız hata. Baş göz edin evinde yuvasında beraber ölümü beklesinlerÇok gaddarca oldu yorumum ama yani kaç yıldırda insan dayanamaz. Hadi evliliğinizin üstünden zaman geçip kayınvalide vefat etmiş olarak yanınıza gelse bir nebzede, kocanızla beraber kayıpeder promosyonu pek hoş olmamış.
10 bin lira emekli maaşıyla nasıl ev tutup nasıl geçinecekler?
k.pedere bakacak maaşlı gelini nereden bulacaklar?
daha bu ailenin kendisi eve çıkamamış konteynerda kalıyorlar, nasıl olcak o iş?
Bende çocuğun olduktan sonra fark etmeye başladım bunuKusura bakmasin. Babaci olmasi onu es olarak vazifelerinden kurtarmiyor. Dinen de ayri düzen sunmak zorunda. Bence evliliginiz de zannettiginiz kadar iyi degil. Sizin idare etmenizle bu günlere gelmis
Yani biraz ağır oldu ama benim elimden maalesef hiç birşey gelmiyor çocuğuma adadım kendimi görmezden geliyorum çoğu şeyi
Eşinle konuşup kayinpederi evlendirip evleri ayırın. Herşeyi susup bir anda patlarsaniz kötü siz olursunuz.Öncelikle 18 yaşında severek evlendim. Eşim ailesiyle yaşamamı istedi seviyorum diye mi yoksa cahillikten mi kabul ettim. Bu arada 7 yıllık evliyim. Malatya da depreme yakalandık ben o zamn 6 aylık hamileydim. Evim yıkıldı. Şuan bi konteyner de beraber kalıyoruz kayınpederimle. Kayınvalidem evliliğim ilk yılı vefat etti. Eşim hep babasını evlendirmeyi düşünüyor. Ben istemiyorum. Çünkü kayınpederim başka ev tutmayı falan düşünmüyor. Şuan 9 aylık oğlum var kayınpederim hatrı kalmasın diye kayınpederimin babasının adını oğluma koymalarına izin verdim. Ama şuan çok pişmanım emekli maaşı var bir gün oğluma ne bi bez ne bi mama almışlığı var eşim paraya sıkıştığında bile hiç bir yardımda bulunmuyor. Bilmiyorum artık piskolojim mi bozuldu yoksa bişilerin farkına yeni mi varıyorum. kayınpederim oğlumu sevme şeklime kadar karışır oldu lütfen bana bi akıl verin ne yapmam lazım artık tahammülüm kalmadı
Siz sakın ha eşinize kızmayın. Ne sıkıntınız olabilir ne münasebet?Eşimle aramla hiç bi sıkıntım yok çok şükür evliliğimi hata olarak görmüyorum ama ailesiyle oturma konusunda pişman değilim desem yalan söylemiş olurum
Eşim sanki babasına bakmaya mecburmuş gibi davranıyor farkına varmadan beni çok yıpratıyor ne zaman konuşmaya çalışsam kavga etmeye başlıyoruz haklı olduğumun oda farkında ama hiç birşey yapmıyor hiç birşey için çabalamıyor
Eşinle aranda sıkıntı olmamasının sebebi senin herşeyi kabul etmen olabilirmi? Ne isterse yapan bir kadınla neden sıkıntı yaşasın ki? Siz eşinizi istemediği şeylere zorlayın yada onun isteklerine tamam demeyin bakalım bu kadar iyi anlaşabilirmisiniz.Eşimle aramla hiç bi sıkıntım yok çok şükür evliliğimi hata olarak görmüyorum ama ailesiyle oturma konusunda pişman değilim desem yalan söylemiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?