Eşinin ailesiyle yaşayanlar

Eşin çok mu sert biri? Biraz da senin sözün geçsin bu ne böyle. Evlenince benim evimde yaşamayacak de kestir at. Bir yaşama olaylarına çok zıtım zaten. Ömür torpusu

Ne olursa olsun öz baban değil ve kendi hayatını ayırmalı sizden ne demek evlenirse yanınız da kalacak yahu. Bireysel çekirdek aile olamıyor musunuz? Toyluğundan etinden sütünden valla iyi yararlanılmış herşeye he demişsin, olur mu böyle.
Acil kendine gel yeni düzen kurmaya bakın ben olsam çocuğun ismini bile değiştiririm kp ismi koymak ne ya.
Hiçbirseye karışamaz haddine mi düşmüş?

Anlamadım ben kayınpederiniz evlense oda mı sizinle yaşayacak?Kayınpederinizin gidecek evi yok mu da bunca yıl sizinle yaşadı?

Benm ki biraz karakter meselesi galiba hiç kindar değilim kalp kırmayı sevmem ama değişmem gerektiğinin farkına varmaya başladım. Bu hayatta iyiler hep kazanmıyormuş maalesef

Yaşın doğruysa eğer tam da tahmin ettiğim gibi

Adam evlensin çıksın gitsin madem evlenmesini istiyorlar ya ayrıca çocuğa kayınvalide kayınpeder anne baba isimlerini koymayı hiçbir zaman anlayamadım.

Hatayı 18 yaşında üniversite okumak yerine evlenerek yapmışsın eş ailen değişmez zaten 18 den büyük olsan senle evlenmezdi. Çünkü kimse aile evinde yaşamayı kabul etmez toy olmadıkça.

Sakın 2. Çocuğa hamile kalma. Geri çekilme yapıp ya da bişi olmaz sandık hamile kalmışım bu Allah’ın hediyesi vs olmasın. Sıkı sıkı korun.

Ayrı eve çıkma durumunuz yok zaten istemiyorlar evde kalmadı deprem bölgelerinde.

AÖF ye başla üniversiteni bitir. Atanmaya çalış bi şekilde. Anca ekonomik özgürlüğünü kazanırsan ayrı eve çıkma durumunuz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…