Eşinin Annesinden nefret eden var mı?

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar eşimin ailesi beni hiç istemedi yüzüme farklı arkamdan farklı konuştular ama kayınvalidem dahada farklı herkesin içinde beni aşalamayı laf sokmayı küçük görmeyi çok sever..neyse aramızda çok sorunlar var 5 senedir ama ben hiçbir zaman sesimi dahi yükseltmemiştim taki kızım doğana kadar...
kızımı hırpalaması ağlatmasından dolayı artık susmuyorum yavruma dokunmasını dahi istemiyorum adını duyduğum an geriliyorum aranızda böyle olan varmı?
varsa nasıl sakinleştiriyorsunuz kendinizi o geldiğinde?

yok canım biz kayınvalidemle hiç böyle seyler yasamadık aramız çok iyi biraz sakin olmaya çaliş sonuçta eşinin annesi.eşini seviyosan ona da katlan kendini eşinin yerine koy o senin annen hakkında öyle düşünse iyi olmazsın sanırım biraz dişini sık bence.yada eşin annesiyle konuşsun böyle yapma desin işe yarar mı bilemiyorum yani başıma gelmediği için pek yardımcı olamıyacam üzgünüm

kızımı koltuk altından tutup havaya kaldırıyo başı bi sağa bi sola bi arkaya düşerken umuru olmuyo eldivenini çıkartıp ellerini ayaklarını sıkarak ağlatıyo ağlaması hoşuna gidiyormuş uyurken birden gidip beşiği hızlıca sallayıp korkutuyo kızımı yada uyuken battaniyesini açıp yüksek sesle sesleniyo ve sarsıyo.vb bir sürü işkence..
bende sessiz kalamıyorum sonrada eşimi doldup üzerime gönderiyo yok torununu istediği gibi sevemiyormuş ben engel oluyormuşum vs..
eşim arada kalıyo ve bazı şeyleri görmemezlikten geliyo oturup konuştum güzelce niye böyle yapıyosun diye ben ne yapıyorumki diyo ama eşime karın öyle böyle diyo bana deyip şikayet ediyo...
oda çoğu zaman annesine inanıyo bana değil....

kayınvalıdem oglum 12 gunlukken vefat ettıgı ıcın torununu goremedı bıle.ama anlattıkların cok sınır bozucu esın baba olarak bebegının bu davranıslara maruz kalmasına nasıl ızın verıyor.artık evladı annesınden once gelmelı bence.esının annesıne davranıslarından memnun olmadıgını soylemesı daha mantıklı bence

evet ama eşim hiçbirmüdahalede bulunmuyor o kızıma öyle davranıp ağlatırken odadan çıkıp gidiyo benim ise içim eriyo ve engellemek zorunda kalıyorum kızımın bir yerine bişey yapack diye ödüm kopuyo bi görseniz oyuncak bebek gibi oynuyo :çok üzgünüm:

benim eşimin annesi öz değil üvey yani pek karışmaz ama kıskançlık yaptığın anlarda olmuştur çok taa gucık her şeyi o biliyor edalarında kayın pederimide bize karşı hep dolduruyo zaten tabi birde ne zaman kızımı görmeye gelseler elleri boş gelirler daha neler neler, ayrıca kayın pederimde eşimin benimle evlenmesini istememişti çünkü ben sünniyim eşim ise alevi ama tabi bizim aşkımıza direnemediler o yüzden şimdi hepsinden nefret eder duruma geldim çünkü meshep ayrımı yaptılar şimdide hangi yüzle evime geliyorlar hayred ediyorum.kısaca yani bi tuhaflar ne bi sahiplenmeleri var nede bi faydaları aman olmasında zaten . yani beterin beteri var kızlar,ama en güzeli eşimin beni hep kolluyor olması.

Son düzenleme:
kızlar eşimin ailesi beni hiç istemedi yüzüme farklı arkamdan farklı konuştular ama kayınvalidem dahada farklı herkesin içinde beni aşalamayı laf sokmayı küçük görmeyi çok sever..neyse aramızda çok sorunlar var 5 senedir ama ben hiçbir zaman sesimi dahi yükseltmemiştim taki kızım doğana kadar...
kızımı hırpalaması ağlatmasından dolayı artık susmuyorum yavruma dokunmasını dahi istemiyorum adını duyduğum an geriliyorum aranızda böyle olan varmı?
varsa nasıl sakinleştiriyorsunuz kendinizi o geldiğinde?
canım anladığım kadarı ile kıskançlığını çocuktan alıyor sen yinede çocuğuna dikkat et.Bende sevmem kaynanamı bu yüzden geldiğinde hiç konuşmam o yok gibi davranırım.şimdi bi kızım olcak kucağına dahi vermem yalnız bile bırakmam çünkü çocuğu sokaktaki birine bile verebilir bu kadar dengesiz ve benden nefret ediyor.En güzeli uzak durmak.Eşim benim durumun farkında oda annesinden çekiniyor ilk başlarda bu mesafeme kızıyordu şimdi haklı görüyor.Bence eşinle konuş oda dikkat edip sana hak verecektir.sende mesafeli davranki anlasın.

kızımı koltuk altından tutup havaya kaldırıyo başı bi sağa bi sola bi arkaya düşerken umuru olmuyo eldivenini çıkartıp ellerini ayaklarını sıkarak ağlatıyo ağlaması hoşuna gidiyormuş uyurken birden gidip beşiği hızlıca sallayıp korkutuyo kızımı yada uyuken battaniyesini açıp yüksek sesle sesleniyo ve sarsıyo.vb bir sürü işkence..
QUOTE]

ya bu nedir yahu? insan başkasının bebeğine yapamaz kaldıki torunun. çok üzüldüm tatlım.bebeğin doğru kavranması çok öenmli ani korkutmalardan da sakınmak gerekir. çokda sinir oldum.kesinlikle yalnız bırakma tatlım. bir anlık bir kaza ciddi hasarlara neden olabilir. durmadan bıkmadan konuş ve baktın hala aynı o zaman torununu görmesine engel olursun.Eşinede şaşdım kaldım.Belkide farkında değildir dicem ama belli etmişsin sanırım memnuniyetsizliğini.Birde hep pozitif davranmayı dene bakalım. bak babaannesi bu büyüyecek sana bakacak vs vs şeklinde ileriye dönük güzel şeyler söyleyerek.
Düzgün sevmeyi öğrendiği günlerin çabuk olması dileklerimle.

tam deli davranışları ya uyyana bağırmak hırpalamak benim çocukluğumda mahallenin delisi vardı aynı hareketleri yapardı valla aklından zoru var bence onun sakın verme çocuğu eline o hırpalama esnasında düşebilir ve beyni saniyelrle dahi olsa oksijensiz kalabilir bu sorun yaşatabilir size şimdi küçükse anlamıyor olabilir bebek ama biraz büyüsün korkak ve saldırgan olacaktır çünkü bunu yaşıyor ne yaşıyorsa onu öğrenir

bende sessiz kalamıyorum sonrada eşimi doldup üzerime gönderiyo yok torununu istediği gibi sevemiyormuş ben engel oluyormuşum vs..
eşim arada kalıyo ve bazı şeyleri görmemezlikten geliyo oturup konuştum güzelce niye böyle yapıyosun diye ben ne yapıyorumki diyo ama eşime karın öyle böyle diyo bana deyip şikayet ediyo...

Kayinvaliden bunlari yaptina göre bence normal degil bi tedaviye ihtiyaci var. CADIARZU
Sen esinle güzel güzel konus eminim anlicakdir annesinin yaptinin yanlis oldunu.
Bana birisi bunu yapza korkudan ödüm patlar kaldiki cocaga yapiliyor benneyaptımki

başka bir mesajınızda da bunları yaparken eşinizin birşey demeden odadan çıktığını yazmışsınız.
eşinize normal mi geliyor bu davranışlar.
tamam annesi ama ödü patlatılan da evladı.
annesine sert yapmayı denemedi mi hiç?

bir laf vardır benzetmek gibi olmasın ama ayı yavrusunu severken öldürür misali..
böyle sevmek mi olur?
et bebek mi bu?

valla konu çocuğa yapılan seviyorum adı altındaki eziyet olursa herkesi karşıma alırım ben.
varsın şikayet etsin kocam da anasının yanında olsun umrumda olmaz.
yapma istemiyorum çocuk benim çocuğum derim.
sen böyle seveceksen sevme istemiyorum derim ben..

bu ne yapıyor öyle... resmen bebeğe işkence.. bir gün bebeğinizi yaralayabilir bu kadın. ayaklarını ellerini sıkınca bebeğin canı acıyor elbetteki ağlıyor .. sadist bu kadın.. uyuyan bebeği aniden uyandırmak. ne korkuyordur garibim yazık ya..
ben koca moca dinlemem,o kadınıda bebeğime yaklaştırmam. bence ruh hali normal değil. aman sakın yalnız bırakmayın bebeğinizle onu..
Allah korusun neler okuyoruz...

Esimin amcasida böyle...illa cocuklarin canini yakarak sevecek..isiracak aglatacak falan...

Bir keresinde benim ufakligi kucagina istedi vermedim...kaynanama söylemis....kaynanamda cocuk onun cocugu istedigne verir istedigne vermez...kapa ceneni demis..:1closedeyes:

Sinir oluyorum böyle insanlara ufacik bebeklerin canini yakiyorlar...neymis ben böyle seviyorum...:kızgın:

Esinin konusmasini niye bekliyorsunki canim...sen konus kaynananla...Anne böyle yapma kiz korkuyor rüyasinda..Sicriyor agliyor falan de...doktora bile götürmek zorunda kaldim..doktor kim korkutuyor bu cocugu böyle dedi de...:delphin:

Iylikle güzellikle konus...bagirip cagirma sakin...hakli iken haksiz duruma düsme canimşutarafagitti

ya sabır yaaaaaaaaaaaaa bu ayıda yavrusunu severken oldurumus senın kayınvalıde bu cınsten heralde.ya kayınvalıdene kızdım tam dayaklık dedıklerınden ama esın ondan daha beter dayaklık.körmu bu adam cocugunu naslı davrandıgını gormuyormu.annem degıl gozumun nuru olsa ızın veremem.kı annem benım kadar tıtrer oglumun ustune.
bak arkadasım sen once cucugunu koru.oyle anı seslerle uyanırılırsa cocukta kalıcı korkular olusuyor.benım esım mıllı macı ızlerken oglum 5 aylık falandı anıden gol dıye bagırdı.ogunden berı oglum sese karsı cok hassas ve urkek bır cocuk.manyak kadın cocugun psıkolıjısını bozacak.allah ıslah etsın....... sanada sabır versın esınede ne versın bılemedımkı.

Büyük falan dinlemez yüzüne karşı hakareti basardım sanırım..Kaldıki normalde çok sabırlıyımdır ama bebegimin öyle ürkütülmesine asla dayanamam

ben nefret ediyorum kaynanamdan ve görüşmüyorum eşimde hep yanımda cok şükür
benım bebegım yok yenı hamileyim daha
eger saglıkla dogarsada yanına yaklasamaz yaklastırmam
bana bela okuyan bırı bebegıme dokunamaz ezerim ınsanı:kızgın:

senın durumun cok zormus canım ya onemlı olan eşin tavrı
ben dokundurmam sahsen

canım zor ya kolay gelsin ben yaka silkmişim artık ta
yazmakta istemiyorum
yani sevgi yok içimde
eşin sana inanmıyorsa kamaran yokmu yada cep telefonun da kamara gizliçe kur bir yere ve görüntülerini çek
canısı o zaman eşine ispatlarsın

Back
X