Eşinin Annesinden nefret eden var mı?

insan torununa yapmaz böyle şey gelininden nefret etse de.kesin o kadında bi problem var.ama sen her ne olursa olsun koru çocuğunu.hele ki kafasının hırpalanması.asla izin verme

Eşin görmüyor mu annesinin bebeğe nasıl davrandığını?? Görüyor ama odadan çıkıyor demişsin, görüyorsa nasıl kayınvalidene inanır ki...

ahhh kızlar ya bi bilseniz içim nasıl yanıyo okadını gördüğümde yine çocuğumu alacak diye eşimle oturdum konuştum ama nafile torunu bu bırak istediği gibi sevsine bebek bu ağlar ağlar susar dedi inananabiliyormusunuz yaa annesine karşı gelmemek için çocuğunu hiçe sayıyo...
çok üzgünüm çok..

ahhh kızlar ya bi bilseniz içim nasıl yanıyo okadını gördüğümde yine çocuğumu alacak diye eşimle oturdum konuştum ama nafile torunu bu bırak istediği gibi sevsine bebek bu ağlar ağlar susar dedi inananabiliyormusunuz yaa annesine karşı gelmemek için çocuğunu hiçe sayıyo...
çok üzgünüm çok..

Arkadasim sen esine laf anlatmakla ne ugrasiyorsunki?:delphin:

Kendin konus kaynananla...söyle resmen ya...anne böyle hirpalayarak sevme cocuk korkuyor ürküyor..doktorlar bile söyledi de...:kahve:

Tamam torunu tabikde sevecek ama mincigni cikardiktan sonra orda kalsin onun sevgisi canim...hayret birsey...:kahve:

kızım 1 hafta yoğun bakımda kaldı ve 2380 kilo ile çıktı hastaneden ben ona dokunmaya kıyamazken doğdupundan itibaren bunları yapıyo onunlada oturup konuştum yapma böyle daha çok küçük çok korkuyo uykusunda ağlıyo sıçrıyo diye ben bişey yapmıyorum ben böyle çocuk severim diyo geçiştiriyo deliricem artık
eşimde oda anlamıyo laftan arkamı döndüğüm an alıyo kızımı ağlayınca kucağından almaya çalıştığımda ise vermiyo tabi tartışıyoruz o zamanda eşime şikayet ediyo başım dertte yani.....

kızım 1 hafta yoğun bakımda kaldı ve 2380 kilo ile çıktı hastaneden ben ona dokunmaya kıyamazken doğdupundan itibaren bunları yapıyo onunlada oturup konuştum yapma böyle daha çok küçük çok korkuyo uykusunda ağlıyo sıçrıyo diye ben bişey yapmıyorum ben böyle çocuk severim diyo geçiştiriyo deliricem artık
eşimde oda anlamıyo laftan arkamı döndüğüm an alıyo kızımı ağlayınca kucağından almaya çalıştığımda ise vermiyo tabi tartışıyoruz o zamanda eşime şikayet ediyo başım dertte yani.....

Böyle bu sekilde Sevemezsin...kusura bakma Anne ...senin torunun ama benimde cocugum, sen böyle yapinca benim icim aciyor biliyormusun? ha cok istiyorsan böyle cocuk sevmeyi dogur kendine bitane...derdim ben olsaydim:delphin:

Esimide üstüme salarsa....dur bak annen nasil kizimiz seviyor göstereyim der...aynen annesinin yaptigi gibi ümmügnü sikardim..:mymeka:

Yani bu kadın cidden dayaklık. Töğbe töğbe.
Ne demek ben böyle seviyorum ya.
Ben böyle birşey yaşasam derdim ki " eğer böyle seveceksin bir daha gelme bu eve"
Eşim ne derse dedin. 9 ay taşımış kanımdan kan canımdan can vermişim.
Sakınmışım herşeyden. Kim olursa olsun ona buna hırpalatmak için doğurmadım ben kızımı.
Birde siiznki küçükmüşte. Yavrum kıyamam ya.
Kesin ve sert bir tepki verin.
Allah korusun ona birşey olsa kim verecek hesabını kim sizin yangınızı söndürecek.
Eşiniz mi kaynananız mı?
doktorlar bebeği sallayarak bile uyutmayın sakıncalı diyor yeni doğan döneminde.
Bu kadın neler yapıyor.

ama haklısınız kızlar yetti canıma artık...eşimle boşanma pahasına bile olsa gülsüm sultanın dediği gibi bi tepki vericem yeter artık ben onu uyardıkça umrunda olmuyo tınmıyo bile bana olan nefretini çocuğumdanmı çıkarıyo yada niye böyle bişey yapıyo anlamıyorum kızınında çocuğu var şimdi 5 yaşında ama küçükken ona böyle yapmamış hiç görümcem anlatıyo annem kızına niye böyle bişey yapıyo anlamadım ama ben denk gelirsem önlerim onu diye moral veriyo halimi gördükçe oda beni sevmez ama acıdı heralde ondan iyi davranıyo...
haftasonu geliyo gelirse yine aynı öyle davranıcam bi ara tırsıyodu benden izin alıp kucağına alıyodu ama anladımki geçiciymiş.....

:1hug:
Böyle bu sekilde Sevemezsin...kusura bakma Anne ...senin torunun ama benimde cocugum, sen böyle yapinca benim icim aciyor biliyormusun? ha cok istiyorsan böyle cocuk sevmeyi dogur kendine bitane...derdim ben olsaydim:delphin:

Esimide üstüme salarsa....dur bak annen nasil kizimiz seviyor göstereyim der...aynen annesinin yaptigi gibi ümmügnü sikardim..:mymeka:

HARIKASINIZ

canım bebeğine bu kadar kötü davranmasına eşin nasıl müsade ediyor anlamadım bence sadece kayınvalidenin değil ona ses çıkarmadığı içinde eşininde psikolojik problemleri var.o tarz insanlarla baş edilmez ve laf anlatamazsın çünkü kör cehalet dedikleri olay var onlarda benim kayınvalidemde çok cahil.ben kaale almamaya başladım geldiğinde( ki 2 haftada bir gelip torununu görür aynı sokakta olmamıza rağmen)ve kaale alınmamak onu delirtiyor duvar ol o çok önemli bir şey analtırken tv yi aç yada odadan çık bak oda delirmiyormu.sesini çıkaaaaaaar ve çocuğunu koru allah korusun aklını alacak çocuğun bak 1 yaşına kadar beyin ve ruhsal gelişimi çok önemli...

haklısın canım yaa ama şuda var tabi annesine öyle davrandığımda eşim onu koruyo ama olsun kızım eşimden daha önemli....
eşimi çok seviyorum oda aynı şekilde anası olmasa hiç kavga etmeyiz bütün tartışmalarımız onun yüzünden kızımı korumak için söylediklerinizin hepsini yapıcam ilk geldiğinde eşim annesi yüzünden beni bırakırsa 5 senemi ona boşuna vermişim demektir zaten dimi?

kızımı koltuk altından tutup havaya kaldırıyo başı bi sağa bi sola bi arkaya düşerken umuru olmuyo eldivenini çıkartıp ellerini ayaklarını sıkarak ağlatıyo ağlaması hoşuna gidiyormuş uyurken birden gidip beşiği hızlıca sallayıp korkutuyo kızımı yada uyuken battaniyesini açıp yüksek sesle sesleniyo ve sarsıyo.vb bir sürü işkence..
bende sessiz kalamıyorum sonrada eşimi doldup üzerime gönderiyo yok torununu istediği gibi sevemiyormuş ben engel oluyormuşum vs..
eşim arada kalıyo ve bazı şeyleri görmemezlikten geliyo oturup konuştum güzelce niye böyle yapıyosun diye ben ne yapıyorumki diyo ama eşime karın öyle böyle diyo bana deyip şikayet ediyo...
oda çoğu zaman annesine inanıyo bana değil....

:1shok::1shok::1shok::1shok: aman allahim! bebegine bunlari yaptigini soyledin mi esine? ben olsam oldurmustum bu kadini!

evet ama eşim hiçbirmüdahalede bulunmuyor o kızıma öyle davranıp ağlatırken odadan çıkıp gidiyo benim ise içim eriyo ve engellemek zorunda kalıyorum kızımın bir yerine bişey yapack diye ödüm kopuyo bi görseniz oyuncak bebek gibi oynuyo :çok üzgünüm:

Nasıl yani yaa? :1shok:eşin çıkıp gidiyor, demiyormu anne neden eziyet ediyorsun küçücük bebek o daha diye, içi gitmiyormu acaba o ağlarken, o bişey demiyorsa ağırlınızı koyun sizde arkadaşım, bu kadın normal değil galiba Çok üzgünüm çoookinsabn canının canına nasıl bu kadar eziyet eder?kusura bakma biraz sert oldu, çocuk konusunda biraz hassasım :kızgın:

Kaba bir atasözü olacak ama söylemek zorunda hissediyorum kendimi, ayı palağını severken öldürürmüş derler. İnsan bir bebeğe böyle davranırmı anlamadım. Muhtemelen psikolojik sorunlar yaşıyordur kayınvaliden. Bence ciddi şekilde ama kırmadan uyarmalısın.

benim bi teyzem var manyak gibi sever çocukları ısırır. işkence eder. ağlatır mahfeder. kimse de ona çocuk götürmeyi istemez. ben de sevmem kendisini görüşmem de. benim çocuğuma oyle davranacak birini düşünemiyorum. gebertirim. eve sokmam. ama eşinin de birlik olması lazım. madem kibarlıktan anlamıyo kadın. o zaman tersini göstereceksin.

normalde ben herşeye sessiz kalan hakkını yediren pasif bi insan değilim kaynanamın haricinde herkese yeri geldiğinde çok sert davranıyorum ve çekinirler benden ama kaynanama gelince iyi de davransam kötide davransam kadın tınmıyo çünkü oğlundan destek buluyo...
ben bi köşede konuşup duruyorum onun için...
laftan sözden anlamıyo.. eşimde onun tarafında...
ama gelmesini bekliyorum o kadının artık eşim için idare etmicem bişeyi biliyorum ben bu şekilde davranınca eşimle aram çok açılacak ama artık umrumda değil....

Back
X