- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Valla o kadar kibar söyleyeceğimi düşünmüyorum daha yeni yeni cevap vermiyorum hatta beni kızdıran şeylere üç sene sustum birşey den anlamadılarMadem annem olmak istiyorsun annem gibi seveceksin, düşüneceksin beni de. Ne kadar ekmek o kadar köfteama yine de ben olsam cenesi kapansin diye derdim nasil sokakta taksiciye, pazarciya abi diyorum buna da lafta anne derim nolucak)
Beni huzursuz edeceği dönem çoktan geçtiPolitik olmak huzursuz olmaktan iyidir bence.
Olayları anlayamadığım için yorum yapamıyorum ama içinizden gelmiyorsa demeyin. Yapmacıklık olur.Çok şey yaşandı en basiti ayrım yapılıyor işte şuan her konuda bizle görümcemlere farklı davranılıyor.
Evet samimiyete önem verene biriyim zaten diyemem benim gibi düşünenler var mı merak ettim.Olayları anlayamadığım için yorum yapamıyorum ama içinizden gelmiyorsa demeyin. Yapmacıklık olur.
KayınvalideBende 4 yıllık evliyim toplasan 2 kez demişimdir belki gerke yok bencede benim annem anne ise esimin annesi nedir.
Vardır vardır. Herkes kendi annesinin evladıEvet samimiyete önem verene biriyim zaten diyemem benim gibi düşünenler var mı merak ettim.
Benimki de nişanlanır nişanlanmaz anne babama, anne baba demişti acayip gıcık olmuştum. O öyle diyince ben de demek zorunda kaldım. Bence esiniz diyorsa siz de demek zorundasınız. Yani ayıp denen bir şey varAnne diyor hemde çok içten ben istemedim kendi söylüyor.
Ahh canim cok iyi niyetlisin yaBeni huzursuz edeceği dönem çoktan geçti
Bu bir zorunluluk mu???Benimki de nişanlanır nişanlanmaz anne babama, anne baba demişti acayip gıcık olmuştum. O öyle diyince ben de demek zorunda kaldım. Bence esiniz diyorsa siz de demek zorundasınız. Yani ayıp denen bir şey var
İyi niyet değil eskiden herşey çok dokunurdu çok üzülürdüm şimdi ha öyle mi eyvallah diyorumAhh canim cok iyi niyetlisin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?