- 4 Şubat 2019
- 4.211
- 9.022
- 158
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ben de sözlüyüm. O anneme babama annecim babacım der ama ben onunkilere diyemiyorum. Ağzım varmıyor.Anne diyor hemde çok içten ben istemedim kendi söylüyor.
Valla rahatmış maşallahİyi biri olsa da demedim demem de. O da hic sormadi niye demiyosun diye. Rahatiz biz boyle
Sözlün abartmış annecim babacımBen de sözlüyüm. O anneme babama annecim babacım der ama ben onunkilere diyemiyorum. Ağzım varmıyor.
Hastalansa önce benimkiler koşar, annesi babası hiç ilgilenmez. Öyle bi ilişkileri var, gayet içten söylüyor. Ben hala amca teyze diyorumSözlün abartmış annecim babacım
Sen diyorumAçıkçası demek içimden gelmiyor.Sadece birkez demiştim ondada "bana anne diyen dillerini yerim" demiştiBirçok şey oldu düğün zamanı onları çoktan geçtim zaten evlilikte dördüncü yıla girdim...Ama hala bir ayrım var eşimle kız kardeşi arasında doğal olarak bu ayrım banada yansıyor... Geçende eşimin annesi bana ne zaman anne diyeceksin söyle artık dedi başta duymadım sonra yine tekrar etti zor söyleyemem içimden gelmedikçe dedim en son içinden gelmiyorsa öylesine de ben bunu yapamam dedim.Annemle onu bir kefeye bile koyamıyorum annem anneyse gerçekten onun adı nedir bilemiyorum gerçekten ona anne demeyi kendime yediremem bence haketmiyor.Var mı benim gibi düşünen?Bu arada merak eden olur ne diyorsun teyze falan mı diyenler için belirteyim ortadan konuşuyorum.
Anne demekle annen olmuyor. Anne demekle agzin yamulmaz canim. Sende kayinvalide adayisin. Insanlari heledeki kayinvalideleri mutlu etmek cokda zor degil aslinda.. 26 yasindayim. Ama ilerde gelinim anne demeseydi gercekten bende cok uzulurdum. Saygisizlik umursamiyor gibi geliyor banaAçıkçası demek içimden gelmiyor.Sadece birkez demiştim ondada "bana anne diyen dillerini yerim" demiştiBirçok şey oldu düğün zamanı onları çoktan geçtim zaten evlilikte dördüncü yıla girdim...Ama hala bir ayrım var eşimle kız kardeşi arasında doğal olarak bu ayrım banada yansıyor... Geçende eşimin annesi bana ne zaman anne diyeceksin söyle artık dedi başta duymadım sonra yine tekrar etti zor söyleyemem içimden gelmedikçe dedim en son içinden gelmiyorsa öylesine de ben bunu yapamam dedim.Annemle onu bir kefeye bile koyamıyorum annem anneyse gerçekten onun adı nedir bilemiyorum gerçekten ona anne demeyi kendime yediremem bence haketmiyor.Var mı benim gibi düşünen?Bu arada merak eden olur ne diyorsun teyze falan mı diyenler için belirteyim ortadan konuşuyorum.
Tabii farklı davranır,4 yıl olmuş bizim geleneklerimizden olan esimizin annesine anne deriz tavrını kadına hiç yasatmamış değer vermemişsiniz.Çok şey yaşandı en basiti ayrım yapılıyor işte şuan her konuda bizle görümcemlere farklı davranılıyor.
Sanırım konunun içeriğini okumadınız yada şöyle bir cevap vereyim çoğu yerde elden daha kötü muamele gördüm görüyorum onlardan bu malesef onları el gibi görmeme neden oluyor
Demeyi hak etseydi emin olun derdiniz ben basta soyledim cok pisman oldum kayinpederimi cok severim baba derim ama kaynanama anne derken kendimden tiksiniyorum cogu zaman kaynana diyorum zaten icinden geldigi gibi yapAçıkçası demek içimden gelmiyor.Sadece birkez demiştim ondada "bana anne diyen dillerini yerim" demiştiBirçok şey oldu düğün zamanı onları çoktan geçtim zaten evlilikte dördüncü yıla girdim...Ama hala bir ayrım var eşimle kız kardeşi arasında doğal olarak bu ayrım banada yansıyor... Geçende eşimin annesi bana ne zaman anne diyeceksin söyle artık dedi başta duymadım sonra yine tekrar etti zor söyleyemem içimden gelmedikçe dedim en son içinden gelmiyorsa öylesine de ben bunu yapamam dedim.Annemle onu bir kefeye bile koyamıyorum annem anneyse gerçekten onun adı nedir bilemiyorum gerçekten ona anne demeyi kendime yediremem bence haketmiyor.Var mı benim gibi düşünen?Bu arada merak eden olur ne diyorsun teyze falan mı diyenler için belirteyim ortadan konuşuyorum.
Bende diyemiyorum çok mecbur kalırsam işte. Nefret ediyorum kendisinden. Annemin tırnağı olamaz. Ben hayatımda böyle bir anne görmedim bana karşı geçtik evlatlarına karşı da. Demiyorum yani sizin gibi ortaya çok mecbur kalınca ayda yılda bir diyorumAçıkçası demek içimden gelmiyor.Sadece birkez demiştim ondada "bana anne diyen dillerini yerim" demiştiBirçok şey oldu düğün zamanı onları çoktan geçtim zaten evlilikte dördüncü yıla girdim...Ama hala bir ayrım var eşimle kız kardeşi arasında doğal olarak bu ayrım banada yansıyor... Geçende eşimin annesi bana ne zaman anne diyeceksin söyle artık dedi başta duymadım sonra yine tekrar etti zor söyleyemem içimden gelmedikçe dedim en son içinden gelmiyorsa öylesine de ben bunu yapamam dedim.Annemle onu bir kefeye bile koyamıyorum annem anneyse gerçekten onun adı nedir bilemiyorum gerçekten ona anne demeyi kendime yediremem bence haketmiyor.Var mı benim gibi düşünen?Bu arada merak eden olur ne diyorsun teyze falan mı diyenler için belirteyim ortadan konuşuyorum.
Açıkçası demek içimden gelmiyor.Sadece birkez demiştim ondada "bana anne diyen dillerini yerim" demiştiBirçok şey oldu düğün zamanı onları çoktan geçtim zaten evlilikte dördüncü yıla girdim...Ama hala bir ayrım var eşimle kız kardeşi arasında doğal olarak bu ayrım banada yansıyor... Geçende eşimin annesi bana ne zaman anne diyeceksin söyle artık dedi başta duymadım sonra yine tekrar etti zor söyleyemem içimden gelmedikçe dedim en son içinden gelmiyorsa öylesine de ben bunu yapamam dedim.Annemle onu bir kefeye bile koyamıyorum annem anneyse gerçekten onun adı nedir bilemiyorum gerçekten ona anne demeyi kendime yediremem bence haketmiyor.Var mı benim gibi düşünen?Bu arada merak eden olur ne diyorsun teyze falan mı diyenler için belirteyim ortadan konuşuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?