• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin annesine anne demeyen var mı?

Anne demekle annen olmuyor. Anne demekle agzin yamulmaz canim. Sende kayinvalide adayisin. Insanlari heledeki kayinvalideleri mutlu etmek cokda zor degil aslinda.. 26 yasindayim. Ama ilerde gelinim anne demeseydi gercekten bende cok uzulurdum. Saygisizlik umursamiyor gibi geliyor bana
Hayat amacımız kayınvalideyi mutlu etmekmidir acaba?

Sonucda saygı var aranızda her ne olursa olsun eşinizin annesi. Burda bir çok insan kv şikayet etsede anne diyordur bende onlardan biriyim. Sonucda anne dedim diye annemin yerine koymuyorum ki koyamazsınızda. Kv denizde size kızım desede kendi evladının yerine koyamaz buda bir gercek o yüzden bence eşinize olan sevginizden kv denize anne demelisiniz

Bana saçmalık geliyor anne kelimesine bu kadar anlam yuklenmesine.

Anne demek anne yerine koymak değildir.

Eşinizin annesi olduğu için anne. Teyze dediğiniz zaman teyzenin olduğu için mi teyze diyorsunuz ya da abi. Abi ve teyze değersiz kelimeler mi ?

" Bana içimden gelmiyor " diyen birinin anne demesini istemezdim zaten. Kv.bizde bir ilginç.

Ben valla kendi annem gibi anne diyorum :27:
Bu arada sen zaten kvden den nefret ediyorsun nasıl anne diyesin anlamadım ki konunu

ben nişanlıyım Anne diyorum hemde öyle x anne fln değil direk anne.. anne öpeyim , nasılsın anne ama öyle söyluyorum.. bişiy oldugu yok.. hee o bana farklı gelirse de açıkça da söylerim guzellkle.. bir tek gelin kelimesinden hoşlanmıyorum bana çok dışlanmış geliyo.. direk gelin kelimesi denmesi.
bir tek kp baba demek garip geliyor . (Onda da ben babamı 4 yasımda kaybettım diye ağız alışkanlığım yok ama yıne de söyluyorum ) kp bana gelin kızım gelin hanm der ..

anne diyorum hak ettiği için değil sadece eşimin hatırı için
ama eşimın bir abisi var ona asla abi demem meselaa , konuşmaya gerek bile duymam ,

o senın abin falan dediler ne munasebet , aynı ortamda durduguma sukretsin dedim

Samimiyete önem veren biriyim hem ona anne diyen üç insan var benim eksikliğimden ne olur ki?
Siz bilemezsiniz bence eksik mi fazlalık mı olacağınızdan,açıkçası eşinizin annesi de sizin annenizdir. Eşinizi yetiştiren bir anneye böyle bir yaklaşımda bulunmak bana göre iyi bir hareket değil.

Bu hayatın amacı değil evliliğin gereklilikleri. Kayinvalideye , eşinin ailesine saygılı olması zorundayız.

Evlenince sadece karı koca birlikteliği olmuyor, aile birleşmesi oluyor.
Belki
Bu hayatın amacı değil evliliğin gereklilikleri. Kayinvalideye , eşinin ailesine saygılı olması zorundayız.

Evlenince sadece karı koca birlikteliği olmuyor, aile birleşmesi oluyor.
saygi farkli bisey. Adiyla hitap ederseniz saygisizliktir zira yaşça sizden büyüktür ama anne demediniz diye saygisiz olmazsiniz bana gore. Evlilikler aile evliligi olur o kesin ama esas olan kisinin kendi ailesidir.

Back
X