Eşinin arkadaşı mısın, annesi mi?

Annen haklı bence çok kıskanırsa da bak bu kıskanıyor kensin güzel biseyler var bu aldatmada falan diyor kendi kendine . Erkekler bence makine gibi her şeyi şartlanmayla yapiyolar. Ayy bütün eleştirileri çekiyorum ama napiim dilimin kemiği yok

Ben de evlenince yüzme havuzuna gitmeyi düşünüyorum. Evet dediğin gibi evlenince zor oluyo ama onu da atlattık yendik çok şükür kötü günleri atlattık sıra daha kötü günlerde (aman Allah korusun işin şakası tabi )

Yeri gelir çocuklar gibi oynarız arkadaş gibi sohbet ederiz aktiviteler yaparız yeri gelir çok tutkulu bir çift oluruz bence annelik biraz üstüne fazla düşüp ne bilim herşeyi kendin sırtlamak oluyor bide sürekli şunu yapma bunu yapma demekde biyerde annelik gibi biyerde okumuştum hep verici olan biriyle evli olursanız tembel olursunuz diye anne gibi davranıp herşeyi siz yapar verici olursanız koca da tembel oluyor annesinin evinde neyse o oluyor

Evet şartlı çalışmaları, pc gibi olmaları bazen işe yarıyor aslında, ne dersen o, senin emrinde ama tabi süpriz olsun yardım etme olsun onlarda kendi kafalarını çalıştırabilirlerse daha iyi olur

Maşallah Allah bozmasın ilişkinizi evet arkadaşlık nasıl olur onu duyduk annelik demek böyle oluyor. Ben çok korkuyorum ya annelik yaparsam diye,

Aglakk cığım öncelikle konun hayırlı uğurlu olsun çok sevimli tatlış bir konu
Sen bizim hikayeyi biliyorsun ben kocamla sevgili olmadan önce arkadaştım ve evlendik hala da en yakın arkadaşıyım. Nasıl arkadaş olunur demişsin, derdini dinle, sana açılması için sen de ufak dertlerini anlat, derdini düşüncelerini anlatsa tasvip etmesen bile yargılama kırmadan doğru düşüncede olmadığını anlat mesela ona. Eski sevgililerinden kolayca bahsedebilsin, geniş ol demiyorum ama kıskanırken bile tatlı tatlı kıskan kıskanılmak hoşuna gitsin mesela.
Sevgilinle ortak yanlarınız çok zaten çok kolay arkadaş olursunuz inşallah

En doğrusunu yapmışın . En baştan tanı sonra evlen .

Eşimle arkadaş gibiyizdir. Birlikte oyun oynarız, seyehat ederiz, film izleriz, sohbet ederiz, birbirmizle şakalaşırız aramızda resmiyet yoktur eşin yanında böyle konuşcaksın böyle giyinceksin gibi bir durum veya iktidar savaşı yok herşeyimizi paylaşırız birbirmizle ve birbirimizi anlarız her konuda birbirimize destek oluruz. Olması gerekende bu bence

Evet şartlı çalışmaları, pc gibi olmaları bazen işe yarıyor aslında, ne dersen o, senin emrinde ama tabi süpriz olsun yardım etme olsun onlarda kendi kafalarını çalıştırabilirlerse daha iyi olur
Ben hediye işini astım artik baktım olmuyo direk diyorum doğum günüm yaklaştı bana şunu alsana falan

Sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir diye şarkı sözü varya biz onun vücut bulmuş haliyiz.

O doğuysa ben batı değil taaaa vahşi batıyım. Öyle zıt kutuplarız işte.

Biz bile birlikte olmaktan zevk alıp, birbirimizin en iyi arkadaşı olduysak herkes başarır bence.

Son düzenleme:
Aglakk dogru diyor bak bu sevgili konusu da çok dogru benim kocam rahat rahat anlatır hatta ben şakalaşırım o kızı sana nasıl vermezler falan diye kıskanmam yani geçmişini rahat rahat konuşuruz rahat yani sorarım ben neler yaşadınız sana ne hissettirdi diye erkek kankasıyla sohbet ettigi anlattığı gibi bana anlatır güler geçeriz sonra rahatım biraz ben çekinmem ondan istediğim gibi konuşurum ha saygısızlık yapmam ama arkadaşıma nasıl cevap veriyorsam ona da öyleyimdir

Ha ben o kadar değil ama. Bazen benimki ayarı kaçırıyor detaya gidiyor hooop diyorum arkadaşsak da asker arkadaşı değiliz diyorum tamam tamam pardon diyor gülüşüyoruz ama beni gıcık etmek için ayrıntıya giriyor bazen

Yok o detaya girmek istemiyor ben soruyorum zaten çok eglenceli oluyor arada şakalaşıyorum onunla zaten benden çok çekiyor ya adama yapmadığım yok ramazandan önce gece uyku arasında uyandı bu biz bişeyler yaşadık falan bu bunu rüya sanıyormuş sabah kalktı işe gitti akşam geldi diyo ki ben onu rüya sandım ben bununla günlerce dalga geçtim hatırlamıyormusun gerçekten diyorum ben sana şimdi tecavüz mü etmiş oluyorum diyorum bu yaşımda beni tecavüzcü coşkun yaptın diyorum gül gül ölüyoruz valla bide utanıyor Bi görsen

arkadaslarimla paylastigim seyler baska esimle baska bence kimseye baska misyonlar baska tanimlar yuklememek gerekiyor. Cocuk cocuktur es es arkadas da arkadas hepsinin yeri baska

Teşekkür ederim balım evet ortak yönümüz çok arkadaş gibi olacağımızdan şüphem yok ama ya çok üstüne düşlerde annelik (!) yaparsam diye korkuyorum

Bence de en güzeli. Allah bozmasın muhabbetiniz :)

Hahaha ya ben böyle bişeyi yine duymuştum. Adam gece yapıyo sabah onu hatrlamıyor, duş falan almıyor, eşi diyince de kızıyordu erkeklerde genel bişe sanırkm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…