Ben gördüğüm rüyayı anlatmıyım sanaHahaha ha çok iyi yaaa o degil de benim hamilelikten sonra başladı bu rüya işi eşim bu ara işi yogun gece 2 ye kadar çalışıp yorgun geliyor ne kadar istesem de bişeyler yaşayamıyoruz sonra ben acısını rüyamda çıkarıyorum ilk defa başıma geldi hamilelik beni biraz yoldan çıkardı sanırım
Evet o konuya takmak yokAaa şimdi nerden çıkardın anne konusunu olmadızaten korkuyorum anneden. Ama çok şükür Judy_K sayesinde içim rahat
Ooo benimki uykudan kalkıcak da giyinecek ben o işi nasıl yaptı bu uykudan ayrılıp diye şaşırmıştım oysa adam hala uyuyor rüya sanıyormuş benimki uykuya düşkün baya yalnız Bi gerçek var tadı damağımda kalmadı degil o uykulu halle Bi başka oluyormuşHahahahbelki adam yaptıktan sonra giyiyor, tvbe tövbe
Bi hocam vardı. Eşinizin her şeyi olun ama en önemlisi yatakta fahişesi olun derdi hepBence her şeyi olmak önemlidir. Zaman zaman roller değişir, çok arkadaşlık ya da annelik de cinselliği öldürür diye düşünüyorum. Bekarım ve yıllardır sevgilim yok :)
Böyle diyince insan ayrı merak ediyor bende neler yaptım abi varya rüyada adamı yemediğim kaldı Bi
Aman olsun sonuçta işin görüldüHahaha ha çok iyi yaaa o degil de benim hamilelikten sonra başladı bu rüya işi eşim bu ara işi yogun gece 2 ye kadar çalışıp yorgun geliyor ne kadar istesem de bişeyler yaşayamıyoruz sonra ben acısını rüyamda çıkarıyorum ilk defa başıma geldi hamilelik beni biraz yoldan çıkardı sanırım
Sana tecavüz yöntemlerini anlatıciğim bebeğimHahaha sen var ya sen
Nasip olur mu bee
Aaa adı da HaticeymişAman olsun sonuçta işin görüldühaticeye değil neticeye bakcan
Tahmin bile edemezsin çok fenaBöyle diyince insan ayrı merak ediyor bende neler yaptım abi varya rüyada adamı yemediğim kaldı Bi
Dogru demiş onu çok iyi oluyorum ben sonradan aklıma gelince utanıp kafamı deve kuşu gibi kuma gömmek istediğim şeyleri öyle Bi yapıyorum ki o an bana bişey oluyor sevişince ben ben degilimBi hocam vardı. Eşinizin her şeyi olun ama en önemlisi yatakta fahişesi olun derdi hep
Allaaahhh seeeniiiiiiiAman olsun sonuçta işin görüldühaticeye değil neticeye bakcan
Haha adımın Hatice olması ayrı Bi detay tabiAman olsun sonuçta işin görüldühaticeye değil neticeye bakcan
Dur ben anlatımBöyle diyince insan ayrı merak ediyor bende neler yaptım abi varya rüyada adamı yemediğim kaldı Bi
Merak de bekliyorum ama akşam iftardan sonra anlat piliiissSana tecavüz yöntemlerini anlatıciğim bebeğim
Hahaha niye insana merak ettiriypsınızOoo benimki uykudan kalkıcak da giyinecek ben o işi nasıl yaptı bu uykudan ayrılıp diye şaşırmıştım oysa adam hala uyuyor rüya sanıyormuş benimki uykuya düşkün baya yalnız Bi gerçek var tadı damağımda kalmadı degil o uykulu halle Bi başka oluyormuş
OooDur ben anlatımarkadaş çığır aşmış kendisi hamile, bşraz riskli olduğu için 4 ay ilişki yasak buda rüyasında kendini erkek olarak görüyo. Organını bile hissediyor ve bi kızla ilişkiye giriyor bacım sen ne yaşıyon diye soruyo insan bi tabi
Teşekkür ederim inşallahBence de en güzeli. Allah bozmasın muhabbetiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?