Eşinin arkadaşı mısın, annesi mi?

Yemekten sonra doydun mu diye sorduğumda annesi olduğumu anladım. Alışkanlık, demeden duramıyorum maalesef

Evliliğinde kendin olabiliyorsa , her halinle sevildigini değer gördüğünü biliyorsan , iki taraf da gezdiginden yaptığından ortak zevk alıyorsa biri sürekli öfleyip pöflemiyorsa, tartışmalar sakın olanın alttan almasıyla son buluyorsa , yürütmeye gönül varsa cillop gibi eşlik arkadasliktir. Tadına doyum olmaz.

Ben gördüğüm rüyayı anlatmıyım sana banlanırım Aglakk biliyor

Hahahah belki adam yaptıktan sonra giyiyor, tvbe tövbe
Ooo benimki uykudan kalkıcak da giyinecek ben o işi nasıl yaptı bu uykudan ayrılıp diye şaşırmıştım oysa adam hala uyuyor rüya sanıyormuş benimki uykuya düşkün baya yalnız Bi gerçek var tadı damağımda kalmadı degil o uykulu halle Bi başka oluyormuş

Bence her şeyi olmak önemlidir. Zaman zaman roller değişir, çok arkadaşlık ya da annelik de cinselliği öldürür diye düşünüyorum. Bekarım ve yıllardır sevgilim yok :)
Bi hocam vardı. Eşinizin her şeyi olun ama en önemlisi yatakta fahişesi olun derdi hep

Aman olsun sonuçta işin görüldü haticeye değil neticeye bakcan

Bi hocam vardı. Eşinizin her şeyi olun ama en önemlisi yatakta fahişesi olun derdi hep
Dogru demiş onu çok iyi oluyorum ben sonradan aklıma gelince utanıp kafamı deve kuşu gibi kuma gömmek istediğim şeyleri öyle Bi yapıyorum ki o an bana bişey oluyor sevişince ben ben degilim

Böyle diyince insan ayrı merak ediyor bende neler yaptım abi varya rüyada adamı yemediğim kaldı Bi
Dur ben anlatım arkadaş çığır aşmış kendisi hamile, bşraz riskli olduğu için 4 ay ilişki yasak buda rüyasında kendini erkek olarak görüyo. Organını bile hissediyor ve bi kızla ilişkiye giriyor bacım sen ne yaşıyon diye soruyo insan bi tabi

Hahaha niye insana merak ettiriypsınız evlenesim geliyo valla

Ooo Judy_K bebegim sen kendini aşmışsın iyiymiş ya erkek olsam nasıl hissederim sorusunun cevabını almışsın rüyanda abi bende çok merak ediyorum nasıl hissettiriyor erkek olmak keşke bende görsem öyle bişey kafamdaki sorulara cevap olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…