Erkek İnfertilitesi Eşinin Değerlerinde Sorun Olanlar ve Çözüm Üretebilenler ( morfoloji ve hız)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
diğerlerini nerde yaptırdın canım bizde de baş anomalisi var
Ilkini tıp fakültesinde o zamanlar labaratuvar nedir bilmyoduk 2.sni kayseri acıbademde gökalp hoca ile yaptk çok paylaşım yapydu sandık ama sonradan öğrendik ki bunlar acibademin birimleri sadece asıl labaratuvar istanbuldaki acıbademde kadın doğum doktorum dedi istanbul tek çare umarm çare olur

acıbademin farkı ne ki sperm seçme yöntemi neymiş sordunuz mu??

Eşimin de varikosel ameliyatı sonrası değerleri düzeldi ama 1.5 yıl sonra tekrar morfoloji %1 sayı 13 milyona düştü. Acaba vitaminlerle düzelir mi kızlar

Peki arkadaşlar bu süreçte mikrocip ile aşılama ya da tüp bebek surecinde , rapor çıkıyor sadece mikrocip kısmını mi kapsamıyor yoksa mikrocip li olunca hiç rapor çıkmıyor tamamı ücretli mi oluyor??

çoban çökerten morfolojiye etkilimiş ben aktardan bulamadım sipariş verdim kapsülünü

canım ben önümüdeki ay devlette olucam ilk olduğu için bilgim yok malesef

Mikrocip li mi olacaksın aşılama canım?? Peki rapor çıkarttınız mj acaba ? Yoksa bir ay sonra mı çıkacak rapor
canım normal aşılama heralde hiçbir fikrim yok pazartesi drye gidicem orda mutlaka sorucam rapor rahim filmi çekildiğinde sorun yok ise eşinin değerleri normalde çok düşüse dr rapor için işlemleri başlatıyor 2 haftada çıkar dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…