Benm doktorum iyi canm altinzade acıbademde çok iyi labaratuvarı var bakalm nasip artıkcanım bahçeci cem bey var instagramdada bak çok sonuç alan var
Ilkini tıp fakültesinde o zamanlar labaratuvar nedir bilmyoduk 2.sni kayseri acıbademde gökalp hoca ile yaptk çok paylaşım yapydu sandık ama sonradan öğrendik ki bunlar acibademin birimleri sadece asıl labaratuvar istanbuldaki acıbademde kadın doğum doktorum dedi istanbul tek çare umarm çare olurdiğerlerini nerde yaptırdın canım bizde de baş anomalisi var
acıbademin farkı ne ki sperm seçme yöntemi neymiş sordunuz mu??Ilkini tıp fakültesinde o zamanlar labaratuvar nedir bilmyoduk 2.sni kayseri acıbademde gökalp hoca ile yaptk çok paylaşım yapydu sandık ama sonradan öğrendik ki bunlar acibademin birimleri sadece asıl labaratuvar istanbuldaki acıbademde kadın doğum doktorum dedi istanbul tek çare umarm çare olur
detaylı yapan yerlerde yaptırmalısıncanım bizim testte baş anormali vs yazmıyordu hiç direk morfoloji yazıyordu
Donanımlı labaratuvarı var içine girmedm bilmyrmacıbademin farkı ne ki sperm seçme yöntemi neymiş sordunuz mu??
acıbademin farkı ne ki sperm seçme yöntemi neymiş sordunuz mu??
swing up ve bir yöntem daha var bilmediğim bunlarla spermin hareketini kalitesini vs arttırabiliyosun acıbadem,medicana gibi hastanelerde yapılabiliyorDonanımlı labaratuvarı var içine girmedm bilmyrm
MORFOLOJİ KAÇTI &1 E DÜŞTÜ CANIMEşimin de varikosel ameliyatı sonrası değerleri düzeldi ama 1.5 yıl sonra tekrar morfoloji %1 sayı 13 milyona düştü. Acaba vitaminlerle düzelir mi kızlar
Varikosel ameliyatı öncesi%2 ydi. Ameliyat sonrası 6 cı aydaki testte %6 çıktı ama maalesef 1.5 sene sonraki testte %1 çıktıMORFOLOJİ KAÇTI &1 E DÜŞTÜ CANIM
Takviye alıyormu beslenmesi nasıl sigara vs alkol kullanıyor muVarikosel ameliyatı öncesi%2 ydi. Ameliyat sonrası 6 cı aydaki testte %6 çıktı ama maalesef 1.5 sene sonraki testte %1 çıktı
Bu hangi şehirde acaba?canım bahçeci cem bey var instagramdada bak çok sonuç alan var
istanbul canımBu hangi şehirde acaba?
Alkol yok. Sigara daha önce çok kullanmış ama ameliyat sonrası bıraktı. Proxeed plus ve argimen plus a başladı.günde 2 şer doz. Bu vitaminler sayı artırıyo ama morfoloji düzeltmiyo diyolarTakviye alıyormu beslenmesi nasıl sigara vs alkol kullanıyor mu
çoban çökerten morfolojiye etkilimiş ben aktardan bulamadım sipariş verdim kapsülünüAlkol yok. Sigara daha önce çok kullanmış ama ameliyat sonrası bıraktı. Proxeed plus ve argimen plus a başladı.günde 2 şer doz. Bu vitaminler sayı artırıyo ama morfoloji düzeltmiyo diyolarümitsiz mi sizce
canım ben önümüdeki ay devlette olucam ilk olduğu için bilgim yok malesefPeki arkadaşlar bu süreçte mikrocip ile aşılama ya da tüp bebek surecinde , rapor çıkıyor sadece mikrocip kısmını mi kapsamıyor yoksa mikrocip li olunca hiç rapor çıkmıyor tamamı ücretli mi oluyor??
Mikrocip li mi olacaksın aşılama canım?? Peki rapor çıkarttınız mj acaba ? Yoksa bir ay sonra mı çıkacak raporcanım ben önümüdeki ay devlette olucam ilk olduğu için bilgim yok malesef
canım normal aşılama heralde hiçbir fikrim yok pazartesi drye gidicem orda mutlaka sorucam rapor rahim filmi çekildiğinde sorun yok ise eşinin değerleri normalde çok düşüse dr rapor için işlemleri başlatıyor 2 haftada çıkar dedi banaMikrocip li mi olacaksın aşılama canım?? Peki rapor çıkarttınız mj acaba ? Yoksa bir ay sonra mı çıkacak rapor
Ya ben de bakıyım canm saolçoban çökerten morfolojiye etkilimiş ben aktardan bulamadım sipariş verdim kapsülünü
Şimdi baktım canım Saraçoğlu tarifi bir ay çoban çökerten bi ay kırk kilit otu diyo.çoban çökerten morfolojiye etkilimiş ben aktardan bulamadım sipariş verdim kapsülünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?