Bu sayıyla neden tüp bebek demişler ki? Bizde sayı daha az, doktor tüp bebeğe gerek yok dedi + varikosel var. Hiç olmazsa bence önce bir aşılama deneyinHerkese merhaba ben de 1 buçuk yıllık evliyim 27 yaşındayım eşim de 28 yaşında 9 aydır bebek için denemeler yaptık olmadı bunun ilk 4 ayı benim tiroid problemim vardı onu çözdükten sonra eşim sperm testi verdi ve her şeyi çok düşüktü ama o testi yaptığı hafta antibiyotik kullanıyodu eşim sayı:2.700 milyon hız %0 morfoloji%0 varikosel de yok bu arada .. sonra eşim keçiboynuzu suyu keçiboynuzu pekmedi promenk İmpryl Ve C vitamini kullanmaya başladı 1 ay sonra testi yeniledik sayı:10milyon ileri hız %5 morfoloji %2 olmuştu. Bu kürlere ve vitaminlere devam ettik bu süreçte eşim spor yapmaya başladı ve sigarayı azalttı ( günde 8 dal içerken 3 e indirdi) 1 buçuk ay sonrasında yani spermlerin yenilenme süresi geldiğinde (72 günde bir yenileniyormuş) tekrar test verdi ve sonuç şöyle toplam sayı:74 milyon hız:%25 morfoloji %4 .... bizde tek sıkıntı hızlı sperm sayısı 2 milyonmuş... doktorlar bize yine de tüp bebek yapmamızın daha iyi olacağını söylediler ve biz de bu yola girdik 5 gün önce kan tahlillerimizi yaptırdık şimdi de reglimin ilk günündeyim pzartesi günü tekrar kan verip ilaç ve iğnelere başlicam... yine de en azından eşimin değerlerini düzeltip öyle başladık bu işe inşallah sonucu güzel olur.. hepimizin en kısa sürede anne olabilmesi dileğiyle
Tüp bebek doktorları tabi ki de tüp bebeğe yönlendriiyorlar direk olarakBu sayıyla neden tüp bebek demişler ki? Bizde sayı daha az, doktor tüp bebeğe gerek yok dedi + varikosel var. Hiç olmazsa bence önce bir aşılama deneyin
Evet ben de o yüzden yazdım, yani normalde tüp bebeğe gerek yok sizde. Bir az zorlu hem de kadın için yıpratıcı. İnşallah ilk seferde tutar, başka ilaç tedaviye gerek kalmaz. Bizde doktor acele ediyorsanız aşılama yapabiliriz dedi, ama istemedim, ben korkak biriyimTüp bebek doktorları tabi ki de tüp bebeğe yönlendriiyorlar direk olarakya biz eşimle konuştuk direk tüp bebek yapalım dedik aşılama için de birsürü iğne ve ilaç alıyorum nasılsa diye tüp bebeğe geçip şansı arttırmak istedik inşallah 1 kerede olur gerçekten hem gerginim hem heyecanlıyım hem korkuyorum birsürü duygu karmaşası...
Evet çok acele etmişsiniz. Tüp bebek tutsa bile düşük riski her zaman daha yüksek. Zaten ciddi bir sorun olmadığı için hızla değerleriniz yükselmiş. 3 ay iyi bir takviyeyle devam edin. Hız için de proxeed kullanın. Bu süre zarfında gebelik oluşmazsa tüp bebeğe başvurdunuz. Siz de bu arada yumurta takibi ve çatlatma iğnesiyle 2 ay kadar denersiniz. İyi düşünün derim.Herkese merhaba ben de 1 buçuk yıllık evliyim 27 yaşındayım eşim de 28 yaşında 9 aydır bebek için denemeler yaptık olmadı bunun ilk 4 ayı benim tiroid problemim vardı onu çözdükten sonra eşim sperm testi verdi ve her şeyi çok düşüktü ama o testi yaptığı hafta antibiyotik kullanıyodu eşim sayı:2.700 milyon hız %0 morfoloji%0 varikosel de yok bu arada .. sonra eşim keçiboynuzu suyu keçiboynuzu pekmedi promenk İmpryl Ve C vitamini kullanmaya başladı 1 ay sonra testi yeniledik sayı:10milyon ileri hız %5 morfoloji %2 olmuştu. Bu kürlere ve vitaminlere devam ettik bu süreçte eşim spor yapmaya başladı ve sigarayı azalttı ( günde 8 dal içerken 3 e indirdi) 1 buçuk ay sonrasında yani spermlerin yenilenme süresi geldiğinde (72 günde bir yenileniyormuş) tekrar test verdi ve sonuç şöyle toplam sayı:74 milyon hız:%25 morfoloji %4 .... bizde tek sıkıntı hızlı sperm sayısı 2 milyonmuş... doktorlar bize yine de tüp bebek yapmamızın daha iyi olacağını söylediler ve biz de bu yola girdik 5 gün önce kan tahlillerimizi yaptırdık şimdi de reglimin ilk günündeyim pzartesi günü tekrar kan verip ilaç ve iğnelere başlicam... yine de en azından eşimin değerlerini düzeltip öyle başladık bu işe inşallah sonucu güzel olur.. hepimizin en kısa sürede anne olabilmesi dileğiyle
Canm aşılamayı bırak yumurta takibi vs normal bile olabilir sonuçları gayet iyi yaşınız da gençmiş biraz zaman tanıyabilirdiniz benceHerkese merhaba ben de 1 buçuk yıllık evliyim 27 yaşındayım eşim de 28 yaşında 9 aydır bebek için denemeler yaptık olmadı bunun ilk 4 ayı benim tiroid problemim vardı onu çözdükten sonra eşim sperm testi verdi ve her şeyi çok düşüktü ama o testi yaptığı hafta antibiyotik kullanıyodu eşim sayı:2.700 milyon hız %0 morfoloji%0 varikosel de yok bu arada .. sonra eşim keçiboynuzu suyu keçiboynuzu pekmedi promenk İmpryl Ve C vitamini kullanmaya başladı 1 ay sonra testi yeniledik sayı:10milyon ileri hız %5 morfoloji %2 olmuştu. Bu kürlere ve vitaminlere devam ettik bu süreçte eşim spor yapmaya başladı ve sigarayı azalttı ( günde 8 dal içerken 3 e indirdi) 1 buçuk ay sonrasında yani spermlerin yenilenme süresi geldiğinde (72 günde bir yenileniyormuş) tekrar test verdi ve sonuç şöyle toplam sayı:74 milyon hız:%25 morfoloji %4 .... bizde tek sıkıntı hızlı sperm sayısı 2 milyonmuş... doktorlar bize yine de tüp bebek yapmamızın daha iyi olacağını söylediler ve biz de bu yola girdik 5 gün önce kan tahlillerimizi yaptırdık şimdi de reglimin ilk günündeyim pzartesi günü tekrar kan verip ilaç ve iğnelere başlicam... yine de en azından eşimin değerlerini düzeltip öyle başladık bu işe inşallah sonucu güzel olur.. hepimizin en kısa sürede anne olabilmesi dileğiyle
Evet çok acele etmişsiniz. Tüp bebek tutsa bile düşük riski her zaman daha yüksek. Zaten ciddi bir sorun olmadığı için hızla değerleriniz yükselmiş. 3 ay iyi bir takviyeyle devam edin. Hız için de proxeed kullanın. Bu süre zarfında gebelik oluşmazsa tüp bebeğe başvurdunuz. Siz de bu arada yumurta takibi ve çatlatma iğnesiyle 2 ay kadar denersiniz. İyi düşünün derim.
Hızlı davranıyoruz gibi görünüyor ama benim amh ımın da azaldığını söylüyor doktorlar acele etsen iyi olur diyorlar yani onlar itti beni tüp bebeğe .. aşılama da yapabilirdim ama dediğim gibi hazır yumurta toplama aşamasına kadar her şeyi yapıyorum bari direk yumurtanın içine sperm enjekte edilsin şansım daha yüksek olsun diye düşündüm :) ben Kocaelinde yaşıyorum burada Konak hastanesi var orada yaptırıcam tüp bebeği doktorum da İstanbul Tüp bebek merkezinden geldi burayaCanm aşılamayı bırak yumurta takibi vs normal bile olabilir sonuçları gayet iyi yaşınız da gençmiş biraz zaman tanıyabilirdiniz bencetüp bebek için nereye gidiyorsun doktorun kim merak ettim
Amh değeriniz kaç?Hızlı davranıyoruz gibi görünüyor ama benim amh ımın da azaldığını söylüyor doktorlar acele etsen iyi olur diyorlar yani onlar itti beni tüp bebeğe .. aşılama da yapabilirdim ama dediğim gibi hazır yumurta toplama aşamasına kadar her şeyi yapıyorum bari direk yumurtanın içine sperm enjekte edilsin şansım daha yüksek olsun diye düşündüm :) ben Kocaelinde yaşıyorum burada Konak hastanesi var orada yaptırıcam tüp bebeği doktorum da İstanbul Tüp bebek merkezinden geldi buraya
1.43Amh değeriniz kaç?
Anladım canım artık başlamışsınız sanırım hakkınızda hayırlısı olsun inşlh. Ne kadar fiyat verdiler tüp bebek içinHızlı davranıyoruz gibi görünüyor ama benim amh ımın da azaldığını söylüyor doktorlar acele etsen iyi olur diyorlar yani onlar itti beni tüp bebeğe .. aşılama da yapabilirdim ama dediğim gibi hazır yumurta toplama aşamasına kadar her şeyi yapıyorum bari direk yumurtanın içine sperm enjekte edilsin şansım daha yüksek olsun diye düşündüm :) ben Kocaelinde yaşıyorum burada Konak hastanesi var orada yaptırıcam tüp bebeği doktorum da İstanbul Tüp bebek merkezinden geldi buraya
Yarın e2 ve progesteronuma bakılıp ilaç ve iğne verilecek başladık hayırlısıyla... iğnelerle birlikte 15.000 tl tutuyorAnladım canım artık başlamışsınız sanırım hakkınızda hayırlısı olsun inşlh. Ne kadar fiyat verdiler tüp bebek için
Anladım canm aslında erkek kaynaklı sorunlarda bence de direk tüp bebek daha iyi bi fikir gibi. Eşim de vitaminlere başladı 3 ay kullanacak bakalım. Durumdan bizi haberdar et canmYarın e2 ve progesteronuma bakılıp ilaç ve iğne verilecek başladık hayırlısıyla... iğnelerle birlikte 15.000 tl tutuyor
Tabii kiii sizin değerler nasıl canım? Mutlaka 72 gün sonra test yapsın eşin çünkü spermler o zaman yenileniyorAnladım canm aslında erkek kaynaklı sorunlarda bence de direk tüp bebek daha iyi bi fikir gibi. Eşim de vitaminlere başladı 3 ay kullanacak bakalım. Durumdan bizi haberdar et canm
Eşimin sayı 13milyon morfoloji%1 canm. benimde hsg de hidrosalfenks çıktı ameliyat olcam. Anlıycağın bizim iki taraflı çok sıkıntılı durumdayız. Ben ameliyat olsam da eşim düzelmezse tüp bebek bile sıkıntıTabii kiii sizin değerler nasıl canım? Mutlaka 72 gün sonra test yapsın eşin çünkü spermler o zaman yenileniyor
Kızlar 1,5 yıllık evliyim eşim ilkkez geçen ay uğraşlarım sonucu test verdi ve sonuç morfoloji %1 hızlı ileri hareket 0 İleri hareket %21 totalde 49 milyon sperm var ama % 70 hareketsiz yani sonuçları olması gerekenden fazlaca düşük eşinin benzeri sorunları olduğu halde çözüm bulup sonrasında hamile kalan var mı? İleri hızı için havuç suyu içiriyorum akşamları ayrıca proxeed plus aldık ama herkes morfolojinin çok çabuk düzelemiyceğini vs söylüyor napabilirim ? Siz neler yaparak yükseltebildiniz ? Yükseltebildiniz mi ? Yorumlarınızı bekliyorum canlarım.
Canım ama tüp bebek zaten böyle durumlar için var 3 ay kür ve vitaminlerle emin ol sperm sayısı morfoloji falan düzelir baksana bizim 10 milyonken 1 buçuk ayda 74 milyon oldu yani imkansız değil ki sizin değerleriniz de tüp bebek için fazlasıyla yeterli yani yükselmezse dahii tüp bebekle şansınız var ...Eşimin sayı 13milyon morfoloji%1 canm. benimde hsg de hidrosalfenks çıktı ameliyat olcam. Anlıycağın bizim iki taraflı çok sıkıntılı durumdayız. Ben ameliyat olsam da eşim düzelmezse tüp bebek bile sıkıntı
İnşlh canımCanım ama tüp bebek zaten böyle durumlar için var 3 ay kür ve vitaminlerle emin ol sperm sayısı morfoloji falan düzelir baksana bizim 10 milyonken 1 buçuk ayda 74 milyon oldu yani imkansız değil ki sizin değerleriniz de tüp bebek için fazlasıyla yeterli yani yükselmezse dahii tüp bebekle şansınız var ...
Benim de eşimin değerleri düşük çıktı morfoloji de düşük maalesef siz hangi vitaminlere başladınız acabaEşimin sayı 13milyon morfoloji%1 canm. benimde hsg de hidrosalfenks çıktı ameliyat olcam. Anlıycağın bizim iki taraflı çok sıkıntılı durumdayız. Ben ameliyat olsam da eşim düzelmezse tüp bebek bile sıkıntı
Proxeed plus ve argimen plus günde 2 şer doz. Ayrıca e vitamini keçi boynuzu kürü. bal propolis polen arı sütü karışımıBenim de eşimin değerleri düşük çıktı morfoloji de düşük maalesef siz hangi vitaminlere başladınız acaba
Çok iyi yapmışsınız biz de benzer vitaminlere devam ediyoruzProxeed plus ve argimen plus günde 2 şer doz. Ayrıca e vitamini keçi boynuzu kürü. bal propolis polen arı sütü karışımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?