amin canım inşallahAmin canım Allah razı olsun darısı sizlere olsun kimsenin kucağı boş kalmasın
Arkadaşlar eşimin sperm testi sonuçlanmış. Daha doktora gitmedik. Sperm ile ilgili hiç bilgim yok. Testi yorumlayabilir misiniz? Benim testlerim normal çıktı. 11 aydır gebelik oluşmuyor.
canım sonuçlar çok iyi çıkmış stres yapmayın inşallah olur en yakın zamanda ovülasyonu takip et yumurtlama günlerini iyi değerlendirArkadaşlar eşimin sperm testi sonuçlanmış. Daha doktora gitmedik. Sperm ile ilgili hiç bilgim yok. Testi yorumlayabilir misiniz? Benim testlerim normal çıktı. 11 aydır gebelik oluşmuyor.
Hepsini denedim ama olmuyor maalesef. Kendi sonuçlarımı atayım. Bilginiz varsa yorumlar mısınız?canım sonuçlar çok iyi çıkmış stres yapmayın inşallah olur en yakın zamanda ovülasyonu takip et yumurtlama günlerini iyi değerlendir
Ben biraz morfoloji sorunu gördüm. Anormal %96 yazıyo. Ama sperm sayısı iyi. Sayı iyi olunca bazen dikkate almıyolar morfolojiyi. Doktorun yorumu önemli canm doktor ne diyecek bize de söyle gidinceArkadaşlar eşimin sperm testi sonuçlanmış. Daha doktora gitmedik. Sperm ile ilgili hiç bilgim yok. Testi yorumlayabilir misiniz? Benim testlerim normal çıktı. 11 aydır gebelik oluşmuyor.
Yarın gideceğiz. Haber veririm mutlakaBen biraz morfoloji sorunu gördüm. Anormal %96 yazıyo. Ama sperm sayısı iyi. Sayı iyi olunca bazen dikkate almıyolar morfolojiyi. Doktorun yorumu önemli canm doktor ne diyecek bize de söyle gidince
canım dediğim stres yapma iyi düşün zaten 1 yıl dolunca aşılamada denersiniz olur inşallahHepsini denedim ama olmuyor maalesef. Kendi sonuçlarımı atayım. Bilginiz varsa yorumlar mısınız?
Çok teşekkür ederimcanım dediğim stres yapma iyi düşün zaten 1 yıl dolunca aşılamada denersiniz olur inşallah
Merhaba adınıza çok sevindim darısı başımıza diyorum bizde de aynı sayılır hareketsizlik morfoloji 2 eşinizde varikosel var mıydı hormon kaynaklı mı değerleri düşüktü?konu açılalı biraz olmuş ama yazmak istedim hemen hemen aynı durumdayız hatta benim eşimin sperm sayısı 7 milyon civarında %80 hareketsizdi malesef çare tüp bebek ama iyi bir doktor iyi bir labaratuarda biz üçüncü denememizde pozitif aldık çok şükür darısı başınıza olsun umudunuzu kaybetmeyin bu sorun evlat sahibi olmanıza engel değil kızlar.
Merhaba canım hayır eşimde varikosel yok hormonlarında da bir sorun yok sperm değerlerinin neden düşük olduğu anlaşılamadı hormonları dna sı genetiği herşeye bakıldı herşey çok güzel çıktı eşimdeMerhaba adınıza çok sevindim darısı başımıza diyorum bizde de aynı sayılır hareketsizlik morfoloji 2 eşinizde varikosel var mıydı hormon kaynaklı mı değerleri düşüktü?
varikosel demedi hormonlarındada sıkıntı yoktu ama eşim çok sağlıklı beslenmiyordu fas food ağırktaydı düzeltmeye başladık benide alıntılamışsınızMerhaba adınıza çok sevindim darısı başımıza diyorum bizde de aynı sayılır hareketsizlik morfoloji 2 eşinizde varikosel var mıydı hormon kaynaklı mı değerleri düşüktü?
Aslında yeni üyeyim çok da kullanmayı bilmiyorum ama evet sizinkini de sormuştumvarikosel demedi hormonlarındada sıkıntı yoktu ama eşim çok sağlıklı beslenmiyordu fas food ağırktaydı düzeltmeye başladık benide alıntılamışsınız
sizin değerler nasılAslında yeni üyeyim çok da kullanmayı bilmiyorum ama evet sizinkini de sormuştuminsan karşılaştırma yapabileceği birilerini arıyor umut etmek için
Sperm sayısı iyi fakat hareketsiz ve morfolojisi kötüsizin değerler nasıl
canım ameliyat için iyi düşünün daha kötü olma durumu var takviye alıp deneyin derim 3 ay daha yükselmez ise ameliyat düşününBenim eşimin çocukları da var aslında ama benden değilgel zaman git zaman sperm değerleri bozulmuş şans kısmet diyorum bir kaç aydır sorun araştırırken sonradan öğrendik eşimin varikosel kaynaklı sperm değerlerinin kötü olduğunu . Aşılamaya başladık ama bana ameliyat olmadan sonuç alamayacakmışız gibi geliyor.
Evet daha kötü olma ihtimalinden korkuyoruz onun için takviye alıyoruz bi aydır 2 ay da aşılama deneyeceğim o da olmazsa artık ameliyat düşünüyorum. Bekledikçe de değerler kötü olabiliyor. Aşılama ve takviye ile de olmazsa tek çare tüp bebek ama bozuk spermlerle tüp bebek tutma ihtimali de daha düşük. Onun için tüp bebeğe de cesaret edemiyorumcanım ameliyat için iyi düşünün daha kötü olma durumu var takviye alıp deneyin derim 3 ay daha yükselmez ise ameliyat düşünün
değerleri düzeltmeden tüp bebeğe geçmeyin maddi manevi kayıpEvet daha kötü olma ihtimalinden korkuyoruz onun için takviye alıyoruz bi aydır 2 ay da aşılama deneyeceğim o da olmazsa artık ameliyat düşünüyorum. Bekledikçe de değerler kötü olabiliyor. Aşılama ve takviye ile de olmazsa tek çare tüp bebek ama bozuk spermlerle tüp bebek tutma ihtimali de daha düşük. Onun için tüp bebeğe de cesaret edemiyorum
Değerler ameliyat ile düzelir mi bilmiyorum ama bu değerlerle tüp bebek hiç düşünmüyorum umarım gerek kalmaz biraz kötüsüne hazırlamaya çalışıyorum kendimi en kötüsünü düşünme huyum var. Doktor aşılamadan fayda görebilisiniz dedi ama ben hep bi kaç adım ötesini planlamaktan yanayım . Sanırım 6 aylık bi yol haritası çizdim şimdidendeğerleri düzeltmeden tüp bebeğe geçmeyin maddi manevi kayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?