canım bizim ileri hareketli %21 ama hızlı ileri hareketlimiz sıfır onu arttırmamız lazım havuç suyu kullanıyoruz bakalım test yapmadık henğzDiğer sorunları bilmiyorum ama eşimin morfoloji sonucu %2 iken hamile kaldım. Zaten doktorlar morfolojiyi gebeliğe engel bi durum olarak görmüyorlar
canım senin adına çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın yavrunu bizde takviye alıyoruz 2 ay oldu bu ay 3.ay inşallah hakkımızda hayırlısı olur klomenden bahsetmedi ama dr tam olarak neye etkisi oldu acabaMerhabalar. Bende aynı sorunu 4 ay yaşadım ve 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim çok şükürRabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç. Eşimin morfolojisi ve hızı 0 dı. Sperm sayısı da düşüktü. Doktor klomen verdi 3 ay içmesi için. Bir de prooxed plus vermişti. Eşim ekstra her akşam yarım bardak keçiboynuzu özü içti ve sabahlari ceviz ile kuru incir yedi. Bayramdan sonra tekrardan sperm testi verecekti ancak hamile olduğumu öğrenince şimdilik kaldı. O yüzden son durumunu bilemiyorum
Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. Klomeni sperm sayısı ve hızı için vermişticanım senin adına çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın yavrunu bizde takviye alıyoruz 2 ay oldu bu ay 3.ay inşallah hakkımızda hayırlısı olur klomenden bahsetmedi ama dr tam olarak neye etkisi oldu acaba
bize hiç bahsetmedilerAmin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. Klomeni sperm sayısı ve hızı için vermişti
Değerleriniz nasıl? Belki degerleriniz bizden iyi ise vermemiş olabilir doktorunuzbize hiç bahsetmediler
canım şöyleDeğerleriniz nasıl? Belki degerleriniz bizden iyi ise vermemiş olabilir doktorunuz
Bizimki daha kötüydü. Aşılama yaptırmak isterseniz durumunuz müsait ise yaptırın siz bilirsiniz. Ben bu alanın uzmanı değilim ancak değerlerimiz sizden daha kötüydü. Bence bir iki ay daha kendiniz deneyin ya da vakit kaybetmek istemiyoruz derseniz hemen yaptırın. Evet ileri hız olmayınca zor ama biz inanın ilaçlar ve ekstra takviyelerle her ilişki sonunda bir saat yattim. Spermin sıvılaşma süresi var yarım saat sırt üstü yattım sonra sırayla 15-20dk bi soluma bi sağıma yattım ki spermler kendi çabamla aksın diyecanım şöyle
toplam sperm sayısı 49 milyon
mlde 14 milyon
ileri hızlı sperm sayısı %0
ileri hareketli % 21
geri kalan hareketsiz
morfoloji % 1
dr morfolojının çok önemli olmadığını ama hızlı ileri hareket sıfır iken doğal olamıycapını söyledi takviye alıp aşılamaya geçicez yinede aşılama olana kadar ovülasyon takibi yapıyoırum
canım bende ilişkilerden sonra zaten hep yattım hiç kalkmadım yerimden sağa sola yüz üstü hepsi denedim aşılama nasip olursa önümüdeki ay olacakBizimki daha kötüydü. Aşılama yaptırmak isterseniz durumunuz müsait ise yaptırın siz bilirsiniz. Ben bu alanın uzmanı değilim ancak değerlerimiz sizden daha kötüydü. Bence bir iki ay daha kendiniz deneyin ya da vakit kaybetmek istemiyoruz derseniz hemen yaptırın. Evet ileri hız olmayınca zor ama biz inanın ilaçlar ve ekstra takviyelerle her ilişki sonunda bir saat yattim. Spermin sıvılaşma süresi var yarım saat sırt üstü yattım sonra sırayla 15-20dk bi soluma bi sağıma yattım ki spermler kendi çabamla aksın diye
Hadi inşallah ilkte sağlıklı bir şekilde tutar da bir an önce hayırlısıyla alırsın kucağınacanım bende ilişkilerden sonra zaten hep yattım hiç kalkmadım yerimden sağa sola yüz üstü hepsi denedim aşılama nasip olursa önümüdeki ay olacak
inaşallah canım çok sağol sende sağlıkla kucağına al inşallahHadi inşallah ilkte sağlıklı bir şekilde tutar da bir an önce hayırlısıyla alırsın kucağına
Merhaba, sizde de ileri hareket yok muydu? Benim eşimin testi çok saçma. Toplam 500 milyon sperm var ki bu sanırım epey iyi ama hiçbiri ileri gitmiyorBizimki daha kötüydü. Aşılama yaptırmak isterseniz durumunuz müsait ise yaptırın siz bilirsiniz. Ben bu alanın uzmanı değilim ancak değerlerimiz sizden daha kötüydü. Bence bir iki ay daha kendiniz deneyin ya da vakit kaybetmek istemiyoruz derseniz hemen yaptırın. Evet ileri hız olmayınca zor ama biz inanın ilaçlar ve ekstra takviyelerle her ilişki sonunda bir saat yattim. Spermin sıvılaşma süresi var yarım saat sırt üstü yattım sonra sırayla 15-20dk bi soluma bi sağıma yattım ki spermler kendi çabamla aksın diye
canım aynı benim ki gibi bizimde yavaş ileri %21 hızlı ileri sıfırMerhaba, sizde de ileri hareket yok muydu? Benim eşimin testi çok saçma. Toplam 500 milyon sperm var ki bu sanırım epey iyi ama hiçbiri ileri gitmiyor
onun dışındaki sonuçlar iyi oda düzelebilirMerhaba, sizde de ileri hareket yok muydu? Benim eşimin testi çok saçma. Toplam 500 milyon sperm var ki bu sanırım epey iyi ama hiçbiri ileri gitmiyor
Ne zamandır deniyorsunuz?onun dışındaki sonuçlar iyi oda düzelebilir
bu ay tam 18 ay oldu canımNe zamandır deniyorsunuz?
bu ay tam 18 ay oldu canım
Klomen hormon için galiba. Bize doktor yazınca internetdə bakmıştım, hormonları yükseltiyor. Öyle sorun yoksa yazmaması normalcanım senin adına çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın yavrunu bizde takviye alıyoruz 2 ay oldu bu ay 3.ay inşallah hakkımızda hayırlısı olur klomenden bahsetmedi ama dr tam olarak neye etkisi oldu acaba
morfolojı ve ileri hızçokmuş peki tek sıkıntı ileri hız mı sizde de?
doğrudur o zamanKlomen hormon için galiba. Bize doktor yazınca internetdə bakmıştım, hormonları yükseltiyor. Öyle sorun yoksa yazmaması normal
Aslında morfoloji de sorun değil diyorlar. Hız ve morfoloji kolay düzeliyor diye duymuştum.morfolojı ve ileri hız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?