Eşinin eski sevgilisini unutamadığını düşünenler..

Öyle muhtemelen. İçli dışlı olmayı seviyorlardır. Teyzesinin kızı olsa hakkaten de öyle olurdu ister istemez.
Düğüne kızı getirmek istememeleri nedeni belki pot kıran olur, boş konuşan çıkar. Kalabalık bir ortam sonuçta. Patavatsız insan çok.Böyle bir günde negatif bişey yaşanmasın diyedir. Onlar da aynı şekilde düşünerek eşinizi çağırmamış olabilirler. Ben aralarında öyle çok önemli kayda değer bir aşk hikayesi göremedim. Ki zaten erkeklerin unutamama gibi problemi çok olmuyor ya. Bizim gibi geçmişlerine çok bağlı ve duygusal değiller.Şimdiki zamana daha kolay adapte oluyorlar..

Bunu konuyla yada konu sahibinin eşi öyle diye yazmıyorum, konudan bağımsız olarak, ben de tam tersi düşünüyorum. Bence erkekler , eğer birini gerçekten severse, onu belli etmeselerde unutamadıklarını, kadınların karşılarına çıkan iyi erkeğe daha kolay kapıldığını, geçmişi unuttuğunu düşünmüştüm hep.

Kadını mutlu etmek kolay olduğu için hayatına yeni giren erkeğe daha çabuk kapılabilir evet. Yeterki istediği gibi biri olsun, onu mutlu etsin yeter. Erkekler daha mantıklı oldukları için duygularını daha kolay törpüleyip yollarına bakıyorlar. Ama kadınlar yeni biri gelip de onu mutlu edene kadar o duygularla cebelleşiyorlar.

Evet kesinlikle boyle. Tabi bircok istisnasi mevcuttur ancak genel olarak bu durum boyle. Erkekler takinca takiyor, evlense, cocugu da olsa ölene kadar iclerinde onunla gidiyorlar. En basitinden, arabesk, aşk konulu muzik videolarinin altina bakin hepsinde yillardir unutamadigi kadinlari yazan erkekler var. Cok nadir kadinlar, onlar da bekar halen sevgili yapmamislar

siz sadece eski nişanlısı gözüyle bakiyorsunuz, kuzeni oldugunu unutmayin.
yarın öbür gün eşinize bir şey olsa eminim ki o bayanda eşinizin durumunu sorgular gerekirse arar.
olmuş bitmiş şeyler için üzülmeyin bence yani o kızla evlenmek istese zaten her türlü evlenebilirlermiş e evlenmemişler iste sandıginiz gibi çokda merakli degiller bence bir birleriyle evlenmeye

Okul senin bileceğin iş eşinin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…