- 16 Şubat 2021
- 94
- 31
- 33
- Konu Sahibi Skeptiolperson
-
Çünkü bu kadar saf her istediğini yaptırabileceği ufak şeylerle mutlu olabilen biriyim beni bırakmak çok mantıksız bence. Kendime de ayrıca kızıyorum zaten isteklerini diretenleri anlıyorum diretmeleri saçma geliyordu ama haklılarmısSiz ayrılalım demişsiniz bırakmamış sizi burada konularda yazanlar ayrılmak isteyenlerde ne kocalar vardı hemen tamam olur diyen
Bu kadar net görülüyor mu?
Kesinlikle. Tedaviye gitmiyorum gitmeyeceğim de. Allah da koruyor beni zaten hiç bi sebep yokken olmuyor çünkü bilinenboşan diyemem ama bir süre daha çocuk yapma. en azından kafanda birşeyler netleşmeden, eşinin sevgisinden emin olmadan kuş bile sahiplenme bence.
ÖyleMaalesef belli oluyorEvlilikte bazı şeyler affedilir , düzeltilir ama başkasını seven biri düzelmez. 9 yıldır birlikte olduğunuz adamın başka birini sevdiğini ve hala sevmeye devam ettiğini bilmek çok ağır.
Ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım. 28 yaş çok genç bir yaş. Daha hayatınızın başındasınız ve daha fazla ziyan etmeyin
Evet okurken bile kalbim sıkıstı.(vazgeçilmez değilim) hep öyle hissettim onun bana karşı davranışlarında bırakın haklı olduğu konuları haksız olduklarında bile gözünden rahatça çıkarmıştır kaç kereeşiniz hala teyze kızına mı aşık bunu anlamak zor. ama sizi gözden çıkarmış bence akıl vermiş şüpheyle yaşamak zor boşan o zaman diye. vazgeçilmez değilsiniz yani olsanızda olur olmasanızda. bunu bilerek atın adımlarınızı.
birde genel olarak yazayım burada erken yaşta evlenenlere kızarken kastettiğimiz bu işte. konu sahibesi gibi büyüdükçe yaş alıp olgunlaştıkça hayata olaylara daha farklı bakıp değerlendirmeye başlar insan.
Boşan diyemem ama boşanınca kuş gibi hafifleyeceksin, bu düşüncelerden kurtulunca, bunlar seni ilgilendirmeyince.Evet aynen aynen bu hisleri yaşıyorum birebir
Tabi kimse diyemez, sağolun vakit ayırıyorsunuz. Tek başınayım ben korkuyorum ben bence, ama onun olmadığını düşündüğümde de fikir alıp verdiğim Bana yol gösteren biri olmayacağına üzülüyorumBoşan diyemem ama boşanınca kuş gibi hafifleyeceksin, bu düşüncelerden kurtulunca, bunlar seni ilgilendirmeyince.
Evet okurken bile kalbim sıkıstı.(vazgeçilmez değilim) hep öyle hissettim onun bana karşı davranışlarında bırakın haklı olduğu konuları haksız olduklarında bile gözünden rahatça çıkarmıştır kaç kere
Bu eski sevgili konusu hiç bitmeyecek, sizin de unutacağınız bir şey olmayacak çünkü yakın akrabalar, aileler görüşüyor, konusu , lafı arada hep olacak, başına bir olay gelse duyacaksınız, çocuğu olsa duyacaksınız, evlense boşansa duyacaksınız. Eşinizin hep haberi olacak bunlardan doğal olarak. Hoş değil, ben istemezdim mesela. Hayat boyu bu olaylar ve bu duygularla yaşamak mı isterseniz yoksa bir süre size yol gösteren biri olmaması mı?Tabi kimse diyemez, sağolun vakit ayırıyorsunuz. Tek başınayım ben korkuyorum ben bence, ama onun olmadığını düşündüğümde de fikir alıp verdiğim Bana yol gösteren biri olmayacağına üzülüyorum
Ortada bariz bişey yok bacım, altı üstü bi teyzesini aramış ha aramayadabilirdi o konuda bi sıkıştırılmayı hakediyor ama hala seviyor olsa dağ olsa duramazdınız önünde . Teyze kızı arsızlık ediyor mu hiç haber vs yollamak aynı ortama denk gelmek için çabalamak vs.Tabi kimse diyemez, sağolun vakit ayırıyorsunuz. Tek başınayım ben korkuyorum ben bence, ama onun olmadığını düşündüğümde de fikir alıp verdiğim Bana yol gösteren biri olmayacağına üzülüyorum
Evet doğru söylüyorsunuz hep bi bağlantı olacak. Cnazede düğünde karşılaşacağız karşılaştık cenazeden çok denk gelecekler mi diye korku yaşadım.Bu eski sevgili konusu hiç bitmeyecek, sizin de unutacağınız bir şey olmayacak çünkü yakın akrabalar, aileler görüşüyor, konusu , lafı arada hep olacak, başına bir olay gelse duyacaksınız, çocuğu olsa duyacaksınız, evlense boşansa duyacaksınız. Eşinizin hep haberi olacak bunlardan doğal olarak. Hoş değil, ben istemezdim mesela. Hayat boyu bu olaylar ve bu duygularla yaşamak mı isterseniz yoksa bir süre size yol gösteren biri olmaması mı?
Akıllarına getirdi acaba mı oldu o kız duyduysa ne hissetti? Benim hakkımda ne düşündüler? Çok üzücü bi konumOrtada bariz bişey yok bacım, altı üstü bi teyzesini aramış ha aramayadabilirdi o konuda bi sıkıştırılmayı hakediyor ama hala seviyor olsa dağ olsa duramazdınız önünde . Teyze kızı arsızlık ediyor mu hiç haber vs yollamak aynı ortama denk gelmek için çabalamak vs.
Öyle olmama ihtimali ve benim icin yaptığı destek manevi
İnanın o kadar felaket bi durum değil, kimse de dört dörtlük değil. evliliği öyle romantize ediyorlar ki sanki kocalar ellerinde devamlı çiçeklerle hediyelerle geliyorlar, devamlı evde birbirimize bakıp aşk sözcükleri filan söylüyoruz. Yıllar olmuş evleneli zaten ister istemez bazı şeyler monotonlaşcaktır. eşiniz evinize bağlı size de saygısı sevgisi olan biriyse böyle paranoyalarla birbirinizi yıpratmayın derim. Yıpranırsanız asıl o zaman gerçek soğuk yüzünü görürsünüz ve pişman olursunuz. Düzgün erkek de oyle ha diyince de bulunmuyor, rezil adamlarla rezil ailelerle dolu ortalık. Çocuk işine bişey diyemem, şimdiye tedaviye başlamış olmak lazımdı gençsiniz diye ertelediniz herhalde. Akrabalar hep konuşur, allahtan kimse yüzünüze karşı bi terbiyesizlik yapmıyor . hassas bi yapınız var isteseler sizi çok sağlam yıpratırlardı. çocuk meselesi üzerinden bile 8 yılda neler ederlerdi.Akıllarına getirdi acaba mı oldu o kız duyduysa ne hissetti? Benim hakkımda ne düşündüler? Çok üzücü bi konumyok etmiyor kendisi öğretmen düzgün kimseyle ısı olmayan bir kız, eşimin annesiyle yanı teyzesiyle bile doğru düzgün muhatap olmamaya çalışıyor
18 yaşında evlendm.10 senemi verdimm içinde baska birini yaşatan adama. en sonun da boşandık ve o kadında boşanmış.facebookda herkese acık şakilde resim paylaştılar gözüme soktular.Hayatta yapılacak en büyük şerefsizlik...unutamadyısan benim hayatımla neden oynadın.aslaaaa hakkımı helal etmiyorumm...Merhaba kızlar, kimseyle konuşmadığım bir konu var. Ben 19 eşim 28 yaşındayken eşim benim okulumun açıköğretimi tuttugunuda öğrenmesiyle evlenelim diye tutturdu 6.ayda aslında hemen ilk baştan niyeti oydu hep söylüyordu. Benimle de ilk tanıştığında içinde biri var mı diye sormuş, bana kendini nasıl adapte edebiliyosun diye sormuş.. ben ona sorduğumda yok kimse demiş. Ama benden önce nişanlandınığı kız eşime demiş ki bu kadar mı seviyordun o kızı ben unutursun zannetmiştim demiş. Eşim ailesine çok bağlı, unutamadığı kız da teyzesinin kızı. Evde muhabbeti diyaloğu güzeldir güzel bi arkadaşlığımız var ama ben hep beni sevsin diye uğrasmışım hep onun istediği hayatı yaşamışım.. şimdi 28 yaşındayım. Aslında sindirdim beni sevdiğine de inanmıştım ama Geçtiğimiz yıl babası koronadan öldü. Ardından 1yıl sonra teyzesinin kızı da korona oldu. Hiç kimseyi aramayan telefonlara bile zar zor cevap veren adam gidip teyzesini aramış 2dakika konuşmuşlar ve sorduğumda da inkar etmedi evet sordum dedi.ayrılalım dedim bırakmadı. Ben de bu arada kamuya girdim ise kafam rahatladı ancak aklımdan atamıyorum bu yaşananı. Birde dedi ki gene olsa gene ararım. Bebeğimiz de yok olmadı 8 yıldır tedaviye bile gitmek gelmiyor içimden.. çaresizim kızlar.. içimi döküp rahatlamak istedim belki benzerini yaşamış olanlarınız vardır diye.. sağolun şimdiden cevaplarınız İçin.
sonuçta teyzesinin kızı, eski nişanlısı olabilir ama et tırnaktan ayrılmıyor.Sürekli aile içi evlilik yapan bir aile bu, bir ben dışarıdan gelin olarak geldim. Bilsem emin olabilsem.. yalnızca hislerim bu şekilde söylüyor. Aramadan önce bana olan davranışları muhabbetinden dolayı evet beni seviyor diyebiliyordum. Ama onun da ölmesinden korktu, normalde hiç aramaz ki. Bu kadar sıkışmasa aramazdı. Basit bi sağlık durumu sormak değildi bence, sorduğum da da benim icin değerli bi insan ama duygu beslemiyorum dedi.
Ben de ufak şeylerle mutlu olan biriyim bir İzmir bombası kurabiyeye tav oluyorumÇünkü bu kadar saf her istediğini yaptırabileceği ufak şeylerle mutlu olabilen biriyim beni bırakmak çok mantıksız bence. Kendime de ayrıca kızıyorum zaten isteklerini diretenleri anlıyorum diretmeleri saçma geliyordu ama haklılarmıs
Peki soruyor mu tedaviye gittin mi, gitmediysen neden gitmedin diye? Yoksa farkinda bile degil mi?Kesinlikle. Tedaviye gitmiyorum gitmeyeceğim de. Allah da koruyor beni zaten hiç bi sebep yokken olmuyor çünkü bilinen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?