Eşinin eski sevgilisini unutamadığını düşünenler..

Siz ayrılalım demişsiniz bırakmamış sizi burada konularda yazanlar ayrılmak isteyenlerde ne kocalar vardı hemen tamam olur diyen
Çünkü bu kadar saf her istediğini yaptırabileceği ufak şeylerle mutlu olabilen biriyim beni bırakmak çok mantıksız bence. Kendime de ayrıca kızıyorum zaten isteklerini diretenleri anlıyorum diretmeleri saçma geliyordu ama haklılarmıs

Bu kadar net görülüyor mu?

Maalesef belli oluyor Evlilikte bazı şeyler affedilir , düzeltilir ama başkasını seven biri düzelmez. 9 yıldır birlikte olduğunuz adamın başka birini sevdiğini ve hala sevmeye devam ettiğini bilmek çok ağır.
Ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım. 28 yaş çok genç bir yaş. Daha hayatınızın başındasınız ve daha fazla ziyan etmeyin

Öyle

Evet okurken bile kalbim sıkıstı.(vazgeçilmez değilim) hep öyle hissettim onun bana karşı davranışlarında bırakın haklı olduğu konuları haksız olduklarında bile gözünden rahatça çıkarmıştır kaç kere

Boşan diyemem ama boşanınca kuş gibi hafifleyeceksin, bu düşüncelerden kurtulunca, bunlar seni ilgilendirmeyince.
Tabi kimse diyemez, sağolun vakit ayırıyorsunuz. Tek başınayım ben korkuyorum ben bence, ama onun olmadığını düşündüğümde de fikir alıp verdiğim Bana yol gösteren biri olmayacağına üzülüyorum

hala çok gençsiniz.
geleceğinizden çalmayın derim.
geriye dönüp baktığınızda keşke demeyin.

Bu eski sevgili konusu hiç bitmeyecek, sizin de unutacağınız bir şey olmayacak çünkü yakın akrabalar, aileler görüşüyor, konusu , lafı arada hep olacak, başına bir olay gelse duyacaksınız, çocuğu olsa duyacaksınız, evlense boşansa duyacaksınız. Eşinizin hep haberi olacak bunlardan doğal olarak. Hoş değil, ben istemezdim mesela. Hayat boyu bu olaylar ve bu duygularla yaşamak mı isterseniz yoksa bir süre size yol gösteren biri olmaması mı?

Ortada bariz bişey yok bacım, altı üstü bi teyzesini aramış ha aramayadabilirdi o konuda bi sıkıştırılmayı hakediyor ama hala seviyor olsa dağ olsa duramazdınız önünde . Teyze kızı arsızlık ediyor mu hiç haber vs yollamak aynı ortama denk gelmek için çabalamak vs.

Evet doğru söylüyorsunuz hep bi bağlantı olacak. Cnazede düğünde karşılaşacağız karşılaştık cenazeden çok denk gelecekler mi diye korku yaşadım.
Tabiki istemem

Akıllarına getirdi acaba mı oldu o kız duyduysa ne hissetti? Benim hakkımda ne düşündüler? Çok üzücü bi konum yok etmiyor kendisi öğretmen düzgün kimseyle ısı olmayan bir kız, eşimin annesiyle yanı teyzesiyle bile doğru düzgün muhatap olmamaya çalışıyor

Eşinizle genel olarak ilişkiniz nasıl?Sevdiğini söyler mi?Size hediye alma sürpriz yapma bir şeyleri paylaşma derdini açma durumları.Sanki siz eşinizin sevgisini hissedemiyorsunuz.Bu durumda da acaba eski sevgilisini unutamadı mi diye düşünüyorsunuz gibi geldi bana.Bu covid konusu dışında eşinizin herhangi bir girişimi oldu mu?Haber almaya çalışmak ortamlarda denk gelmeye çalışmak gibi.

İnanın o kadar felaket bi durum değil, kimse de dört dörtlük değil. evliliği öyle romantize ediyorlar ki sanki kocalar ellerinde devamlı çiçeklerle hediyelerle geliyorlar, devamlı evde birbirimize bakıp aşk sözcükleri filan söylüyoruz. Yıllar olmuş evleneli zaten ister istemez bazı şeyler monotonlaşcaktır. eşiniz evinize bağlı size de saygısı sevgisi olan biriyse böyle paranoyalarla birbirinizi yıpratmayın derim. Yıpranırsanız asıl o zaman gerçek soğuk yüzünü görürsünüz ve pişman olursunuz. Düzgün erkek de oyle ha diyince de bulunmuyor, rezil adamlarla rezil ailelerle dolu ortalık. Çocuk işine bişey diyemem, şimdiye tedaviye başlamış olmak lazımdı gençsiniz diye ertelediniz herhalde. Akrabalar hep konuşur, allahtan kimse yüzünüze karşı bi terbiyesizlik yapmıyor . hassas bi yapınız var isteseler sizi çok sağlam yıpratırlardı. çocuk meselesi üzerinden bile 8 yılda neler ederlerdi.

18 yaşında evlendm.10 senemi verdimm içinde baska birini yaşatan adama. en sonun da boşandık ve o kadında boşanmış.facebookda herkese acık şakilde resim paylaştılar gözüme soktular.Hayatta yapılacak en büyük şerefsizlik...unutamadyısan benim hayatımla neden oynadın.aslaaaa hakkımı helal etmiyorumm...
ama şuan halim keyfim cok yerinde işim yoktu eve kapatılmıştım.. şimdi meslek sahibiyim beni gercekten seven bir adama sahibim..

sonuçta teyzesinin kızı, eski nişanlısı olabilir ama et tırnaktan ayrılmıyor.
değer verdiği bir insan olabilir gerçekten, bizim ailemizde de biri hastaysa veya zor durumdaysa başındaki derdi atana kadar küslüklerı bir kenara birakir yardimci oluruz.
eşinizin bir duygu besleyerek aradığını sanmıyorum ben.

Ben de ufak şeylerle mutlu olan biriyim bir İzmir bombası kurabiyeye tav oluyorum millet onu bunu diretiyor

Eski sevgili de, iyisiyle kötüsüyle hayatimizin bir parcasi. Esim, korona olmus diye merak ederek eski sevgilisinin annesini arasa ben hic rahatsiz olmam. Vefali biri oldugunu gösteriyor derim. Gayet insani bir sey, biraz abice hislerle biraz eski sevdigi olarak - ne kadar tasvip etmesek de- , eşiniz de merak etmiş aramis. Ben bunda cok büyütülecek yada çirkin olan bir sey görmüyorum.

Fakat , tüm yazdiklarinizi okudum. Cok naif bir insansiniz. Daha cok sevilmeyi hakediyorsunuz. Esiniz soguk, ilgisiz. Sizin aranızdaki sorun bu. Teyze kizi diye bir sorun olmasa, bile belki esiniz yapı geregi yine size böyle uzak olacakti. Karar verin : Böyle mi yasamak istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…