Eşinin eski sevgilisini unutamayan bayanlar buraya

Yani sence hala unutmamış gibi mi ?

Ya ne biliim, bak mesela, ben tabii gıcık olmuştum kızla ismimizin aynı olması sonra bunu kurdum kurdum zar zor (nerdeye 3-4 uğraştım) eşimden soyadını öğrendim adını bile derken sanki bi garipti sonra hemen gittim tipini falan araştırdım benle hiç alakası yok ben acaba bana mı benziyor diye endişe etmiştim.
Eşimin beni çok sevdiğini biliyorum ama bence tamamen unutamadı.
Neden benim için öldü o kişi diyo neden normal bir insan olarak görmüyor bir insanın illaki karşı tarafı öldürmesi mi gerekiyor? İşin de kötüsü kız bize çok yakın oturuyor bu da gıcık bi durum.

Çok doğru dedin bunu bende düşündüm.
Ben unuttum sen unutamadın demişti eşim bana. neden unutturmuyorsun hep hatırlatıyorsun da demişti zamanında.
Bunlar gerçi geride kaldı ama bir türlü olmuyor atamıyorum içimden hele kavga ettiğimiz zaman daha da kötü oluyor. sanki pişman oldu benle evlenmekten onu özlüyor falan bir sürü düşünce geçiyor kafamdan..off
Beni anlamana sevindim.

Belli ki sen bu konuda çok hassassın...Zayıf tarafın olmuş bu konu senin.Kendine güven.Ve bu konuyu asla düşünme.Düşündüğün şey başına gelir.Ben çok inanırım buna.Aklından çıkar o kadını.Sen sürekli onu düşünürsen bir şekilde yüzleşmek zorunda kalırsın.

Bence isminiz çok kullanılan bi isimse tesadüf olmuştur
Yani filmlerdeki gibi adını ve simasını sana benzetti diye evlenecek değil ya

Demek ki kötü ayrıldılar, yalan veya ihanet olduğundan herkes gibi göremiyor onu artık
Ama eski sevgili uzak otursa daha iyi olurmuş

Haklısın biliyorum. Ben normalde kendine çok fazla güveni olan biriyim. Yani görüntüm falan da baya iyidir. Bu konu bende takıntı oldu. Kızın ev adresini buldum gideyim diyorum ama gitsem nolur en fazla canlısını görürüm.

Sakın haa böyle bir şey yapma...Bu onu önemsediğin anlamına gelir.Ve farkederse çok kötü duruma düşersin.Eşinin aklına düşürüyorsun o kadını.Neden hatırlatıyorsun.
Ben bir kişisel gelişim seminerine katılmıştım.Ordaki konuşmacı kıskançlık çok tehlikeli bir çekim yasasıdır demişti.Yani sen bunu kurdukça o kadını eşine yaklaştırıyorsun.Çünkü insanlar hep en korktuklarıyla sınanırlar.

İşin kötüsü tüm bunları bende biliyorum. Bilinçli bir insanımdır, eğitimli, iyi bir konumda çalışan ama işte bazı bazı aklıma takılıyor bazende düşünmüyorum. Çok enteresan acaba psikoloğa gitsem mi diye bile düşündüm ama şu an zamanın yok ev-iş okul zamanım yok yoksa mutlaka giderdim.

Yani bence de. İyi olurdu.

Bunları hala didiklemenin sana ne faydası var?

Evlenmeden önce bunları biliyor muydun?

Biliyorsan ve bu kadar önemliydiyse neden evlendin?

Belki hala aklında belki de değil..

Ama bunu sana ve evliliğinize aksettirmiyorsa sen neden takılıyorsun?

Geçmişe takılan bugünü yaşayamaz..tıpkı senin gibi..

unut..

kızın ne suçu var?

kız zaten eşinizi terketmiş..yani istememiş...çok sevseydi eşinizi terketmezdi.

bence kızı karıştırmayın.

Hiçbirşey sensen daha önemli değil arkadaşım.Senden önce yaşanmış kötü hatıralar bırakmış birini neden hayatında biryere koyuyorsun.Sakin ol.Ve kendini yıpratmaktan vazgeç.Anlattığın kadarıyla güzel bir kadınsın,eğitimlisin,iyi bir işin var.Öteki kadının seni endişelendiren artısı ne olabilir ki.Sadece ilk olması mı?Eşiminde bende öncesinde çok göz yaşı döktüğü biri varmış.Geçen gün bana senden öncemi hatırlamıyorum,senle doğmuş gibiyim dedi.Hayat paylaşımdır.Seninle paylaştıkları onun için güzel hatıralar olsun.Her erkek özgüveni yüksek bir kadın ister.O geçmişte kaldı.Sen onunla yeni bir hayat yazıyorsun.Hergeçen gün başka başka paylaşımlarınız oluyor.Birlikte oturduğunuz ev,eşyalarınız,birlikte ödediğiniz borçlar,özel günler daha neler neler.
Unutma sen onu hayatısın o geçmişi...Kendini onunla kıyaslama hem de asla.

Siz zorla ağzını aramışsınız kadında ağzının arandığını bilmeden anlatmış.

Ben kafaya takacak bir sorun göremedim burada.

Adı üstünde eski sevgiliymiş.

Sizinle sevgilide değil evli.

Benim eşimde annesinin teyzeninin torunu ile kısa bir süre sevgililik yaşamış, hiç takmam kafama.

Hatta eşimin akrabalarının düğünlerinde vs. (kendisini görmedim ama) annesini, ablalarını görürüm.

Hiçte önemsemem.

(Ha kız eşimin kuzeni ile de aynı anda sevgiliymiş, hem eşimle hemde eşimin teyzesinin oğlu ile aynı anda sevgiliymiş, duyulunca ikiside kızı terk etmiş)

eşimin ilk ve tek aşkıymış o ,benle tanışmadan önce 6 yıl çıkmışlar ,kız üniversiteyi kazanınca ,eşim önünü açmak için ayrılmış ,birbirimize uygun değiliz demiş, eşim universite okumamış olduğu için kendine layık görmemiş..yolun açık olsun demiş ,ama çok sevmiş ,aynı mahallenin çocukları ..
tabi hayat kızı ordan oraya savurmuş olacakki ,ailesi aynı mahallede yaşamaya devam etmiş fakat kız arkadaşları ile beraber kalmaya başlamış ,zaman geçtikçe ve kızı görmeye görmeye unutmuş ..

sonra ben girdim hayatına ,evlendik falan filan ,tabi nişanlıyken anlatmıştı tüm bunları ..
birgün eşimin kuzeninin oğlunun doğum günüydü ,kızımla beraber gittik ,ev kalabalık tabi ,eşimin birçok akrabası orda ,aynı mahalleden çocukluk arkadaşları olduğu için o kızda ordaymış ,fakat ben tanımıyordum ,eşimin diğer kuzeni söyledi ,bak bu nazan ,işte o sorduğun kız bu dedi ( bi ara ona sormuştum ) nişanlıydı ayrılmış dedi,sonra beni tanıştırdı ,kızım kucağımdaydı küçüktü daha 5-6 aylık filan ,ayağa kalktım bak nazancım bu eylül X in eşi dedi ,kız affalladı ,geveledi filan memnun oldum dedi ,bende dedim bilmezmiş gibi ,kız sonra yokoldu gitti ortamdan ..

akşam eve geldiğimde eşime söyledim ,nazan nişanı atmış dedim ,nazan kim be dedi ,dedim hatırlasana ,valla eşimi iyi tanırım oyun değildi ,resmen düşündü adam kim olduğunu ,sonra dedim senin eski manita ,haa valla nişanlımıymış dedi ,dedim öyleymiş ayrılmış ee iyi napim yani yemek varmı dedi dedim noldu ,off eylül bişey olduğu yok banane nazandan mazandan dedi ..

yalnız ben abarttım ,güzel değilmiş ki hem çelimsiz bişey dedim ,hala duygularını ölçmeye çalışıyorum adamın inatla ,
eşim bana dedi ki konuyu kapat umrumda değil ,banane elalemin kızından karısından nişanlısından ya salak salak konuşma dedi ..
nazan adı evimizde son kez anıldı..

Hem kayınvalidenin ağzını ara,hem de bana niye anlatıyor de:26:Canım,senin problemin eski sevgili değil,kıskançlık.Özgüveninin çok gelişmediğini düşünüyorum.Fikirlerinden de yaşının küçük olduğu kanaatindeyim.Ortak arkadaşla tanıştırmasında ne var.Sevgilisinden ayrıldı diye arkadaştanda mı ayrılacak.Eski sevgilisinin bile yeni hayatı vardır.Kızın karşısına çıkmak canlı canlı görmek.:44:

Hani bir de sorarlar niye mutsuzum,evliliğim niye bitti diye.....
Ya ilk aşkı olsa neeee olmasa neee.Millet nişanlanıyor,evleniyor 3 çocuk yapıyor boşanıyor yeniden evleniyor.Yeni evlendiği kadın da eskisiyle bir şekilde muhattap olmak zorunda kalıyor veya çocuklarla birlikte oluyor.Sen isimlerinizin aynı olmasına,ortak arkadaşla tanıştırmasına takılmışsın.
EŞİMİN ESKİ SEVGİLİLERİNİ SORMAYI HATIRLATMAYI GURURUMA YEDİRMEM
BANA ANLATMASINA İZİN VERMEM,ŞAHSIMA VE EVLİLİĞİMİZE HAKARET KABUL EDERİM.

can sıkıcı bir durum tabi...düşününce..aynı isim..yakın oturuyor..

ama sen kendine ve eşine güven..gerisini sil kafadan boşver..

bu kayınvalideler de gerçekten tuhaf ya..

geçmiş bitmiş..ne anlatırsın oğlum çok sevmişti falan diye..

el kızı ..alınır kıskanır..sonra da gelinler neden kv ye takık derler..

kızın ne suçu var?

kız zaten eşinizi terketmiş..yani istememiş...çok sevseydi eşinizi terketmezdi.

bence kızı karıştırmayın.

Zaten kıza bişi demiyorum, isteseydi devam ederdi hatta evlenirlerdi ama kız sevmemiş ya da vazgeçmiş ama önemli olan kız değil ki önemli olan eşimin duygu ve düşünceleri. O sevmiş ve uzun zaman unutamamış.
Of bazen kendime kızıyorum ama işte elimde olan bir şey değil ara ara düşüyor aklıma.

Merhaba,
İsim benzerliğini okuyunca..
Aklıma direkt İbrahim Kutluay geldi..
Eşimin eski eşiyle olan ortak arkadaşlarının hiç biriyle görüşmüyorum..
Ben de takıntılıyım biraz sanırım..
Eşimin eski eşini düşündüğünü hiç sanmıyorum..
Eşimin yerine ara ara ben düşünüyorum onu..
Düşünmemek en iyisi sanırım..

bu kayınvalideler de gerçekten tuhaf ya..

geçmiş bitmiş..ne anlatırsın oğlum çok sevmişti falan diye..

el kızı ..alınır kıskanır..sonra da gelinler neden kv ye takık derler..

Aaaa deniz_güneş, ya yıllar sonra geldim baktım buraya kimsecikler yok.
Seni görünce bir sevindirik oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…