Yani sence hala unutmamış gibi mi ?
Aynı durumda olsam kafama takabilirim.O sebeple seni anlıyorum.Ama sen bu şekilde davranarak yaydığın enerjiyle o kadını hayatınıza çağırıyorsun farkında mısın?Sürekli onu hayatına dahil ediyorsun.
Ya ne biliim, bak mesela, ben tabii gıcık olmuştum kızla ismimizin aynı olması sonra bunu kurdum kurdum zar zor (nerdeye 3-4 uğraştım) eşimden soyadını öğrendim adını bile derken sanki bi garipti sonra hemen gittim tipini falan araştırdım benle hiç alakası yok ben acaba bana mı benziyor diye endişe etmiştim.
Eşimin beni çok sevdiğini biliyorum ama bence tamamen unutamadı.
Neden benim için öldü o kişi diyo neden normal bir insan olarak görmüyor bir insanın illaki karşı tarafı öldürmesi mi gerekiyor? İşin de kötüsü kız bize çok yakın oturuyor bu da gıcık bi durum.
Ya ne biliim, bak mesela, ben tabii gıcık olmuştum kızla ismimizin aynı olması sonra bunu kurdum kurdum zar zor (nerdeye 3-4 uğraştım) eşimden soyadını öğrendim adını bile derken sanki bi garipti sonra hemen gittim tipini falan araştırdım benle hiç alakası yok ben acaba bana mı benziyor diye endişe etmiştim.
Eşimin beni çok sevdiğini biliyorum ama bence tamamen unutamadı.
Neden benim için öldü o kişi diyo neden normal bir insan olarak görmüyor bir insanın illaki karşı tarafı öldürmesi mi gerekiyor? İşin de kötüsü kız bize çok yakın oturuyor bu da gıcık bi durum.
Belli ki sen bu konuda çok hassassın...Zayıf tarafın olmuş bu konu senin.Kendine güven.Ve bu konuyu asla düşünme.Düşündüğün şey başına gelir.Ben çok inanırım buna.Aklından çıkar o kadını.Sen sürekli onu düşünürsen bir şekilde yüzleşmek zorunda kalırsın.
Haklısın biliyorum. Ben normalde kendine çok fazla güveni olan biriyim. Yani görüntüm falan da baya iyidir. Bu konu bende takıntı oldu. Kızın ev adresini buldum gideyim diyorum ama gitsem nolur en fazla canlısını görürüm.
Sakın haa böyle bir şey yapma...Bu onu önemsediğin anlamına gelir.Ve farkederse çok kötü duruma düşersin.Eşinin aklına düşürüyorsun o kadını.Neden hatırlatıyorsun.
Ben bir kişisel gelişim seminerine katılmıştım.Ordaki konuşmacı kıskançlık çok tehlikeli bir çekim yasasıdır demişti.Yani sen bunu kurdukça o kadını eşine yaklaştırıyorsun.Çünkü insanlar hep en korktuklarıyla sınanırlar.
Bence isminiz çok kullanılan bi isimse tesadüf olmuştur
Yani filmlerdeki gibi adını ve simasını sana benzetti diye evlenecek değil ya
Demek ki kötü ayrıldılar, yalan veya ihanet olduğundan herkes gibi göremiyor onu artık
Ama eski sevgili uzak otursa daha iyi olurmuş
ya şimdi 2 dakikada herşeyi anlatamam ama mesela en gıcık olduğum şey, adlarımızın aynı olması.
Eşimin ortak bir arkadaşlarını benimle tanıştırmak istemesi.
Eşimin bana fazla dürüst olması. İlk sevdiği kız ve ilk ilişkisiydi.
Evlenmek istiyordu onunla ama kız ona tekmeyi attı. Terkedilen benim eşim, terkedilen kolay kolay unutamaz.
Tüm bunlar ve daha başka olaylarda kafamı karıştıran olaylar işte. Tabii bunlar çok önceden olmuştu şimdi artık evliyiz ama nedense hala unutamıyorum.
Haklısın biliyorum. Ben normalde kendine çok fazla güveni olan biriyim. Yani görüntüm falan da baya iyidir. Bu konu bende takıntı oldu. Kızın ev adresini buldum gideyim diyorum ama gitsem nolur en fazla canlısını görürüm.
öyle bir şey yok yani eşimin beni ne kadar sevdiğini biliyorum.
Ama düşünsene annesi bile buraya geldiğinde ben biraz ağzını aramıştım (aramaz olaydım) dedi ki bana onu çok seviyordu bilmem ne yani ne gerek var bana bunları niye anlatıyorsun, ben senin gelininim. Haksız mıım yok efendim onun peşinden çok gitmiş falan bende tabii zaten takığım iyice taktım kafaya..
Hem kayınvalidenin ağzını ara,hem de bana niye anlatıyor de:26:Canım,senin problemin eski sevgili değil,kıskançlık.Özgüveninin çok gelişmediğini düşünüyorum.Fikirlerinden de yaşının küçük olduğu kanaatindeyim.Ortak arkadaşla tanıştırmasında ne var.Sevgilisinden ayrıldı diye arkadaştanda mı ayrılacak.Eski sevgilisinin bile yeni hayatı vardır.Kızın karşısına çıkmak canlı canlı görmek.:44:öyle bir şey yok yani eşimin beni ne kadar sevdiğini biliyorum.
Ama düşünsene annesi bile buraya geldiğinde ben biraz ağzını aramıştım (aramaz olaydım) dedi ki bana onu çok seviyordu bilmem ne yani ne gerek var bana bunları niye anlatıyorsun, ben senin gelininim. Haksız mıım yok efendim onun peşinden çok gitmiş falan bende tabii zaten takığım iyice taktım kafaya..
kızın ne suçu var?
kız zaten eşinizi terketmiş..yani istememiş...çok sevseydi eşinizi terketmezdi.
bence kızı karıştırmayın.
ya şimdi 2 dakikada herşeyi anlatamam ama mesela en gıcık olduğum şey, adlarımızın aynı olması.
Eşimin ortak bir arkadaşlarını benimle tanıştırmak istemesi.
Eşimin bana fazla dürüst olması. İlk sevdiği kız ve ilk ilişkisiydi.
Evlenmek istiyordu onunla ama kız ona tekmeyi attı. Terkedilen benim eşim, terkedilen kolay kolay unutamaz.
Tüm bunlar ve daha başka olaylarda kafamı karıştıran olaylar işte. Tabii bunlar çok önceden olmuştu şimdi artık evliyiz ama nedense hala unutamıyorum.
bu kayınvalideler de gerçekten tuhaf ya..
geçmiş bitmiş..ne anlatırsın oğlum çok sevmişti falan diye..
el kızı ..alınır kıskanır..sonra da gelinler neden kv ye takık derler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?