• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin eski sevgilisini unutamayan bayanlar buraya

Anlayışın için sağol

Bende bi ara sevgilimin, eski sevgilisini unutamadığını düşünüyordum..
ara ara acaba düşünüyor mu diye aklıma gelir mesela..

Eşiniz eski sevgilisiyle yakın oturduğunuzu biliyor mu?

Son düzenleme:
Sende telafisi çok zor yaralar açmış,bunu belki bilerek belki bilmeyerek yapmış.
Kendi fikrimi söylüyorum eşin zoru seviyor.Asla seni cepte görmemeli. Onu üzersem,incitirsem gemileri yakar korkusu olmalı.
Çok üzerine düşme.Bir adım atarsan mutlaka karşılığını bekle.Senin için mücadele etmeyi ,kaybetmemek için uğraş vermeyi bilsin derim ben.

Bunları bilmeyerek yaptı biliyorum. Benim ona güvenmediğimi biliyor. Bir şey olduğun da çekip gideceğimi biliyor.
Bende resmen travma etkisi yarattı.
Nasıl geçecek bilmiyorum ya da hiç geçmeyecek. Belkide zamanla azalacak mesela şuan da da ilk başlardaki gibi değilim.

Bende bi ara sevgilimin, eski sevgilisini unutamadığını düşünüyordum..
ara ara acaba düşünüyor mu diye aklıma gelir mesela..

Eşiniz eski sevgilisiyle yakın oturduğunuzu biliyor mu?

Tabii ki biliyor. hatta zamanında nerde oturuyor diye sorduğumda eliyle göstermişti bu tarafta diye. Bilmez olur mu? Evine gitti beraberlerken biliyorum. Nasıl bilmez.

Siz niye bu düşünceye kapılıyorsunuz? Var mı sizi rahatsız eden bir şey?

Bunları bilmeyerek yaptı biliyorum. Benim ona güvenmediğimi biliyor. Bir şey olduğun da çekip gideceğimi biliyor.
Bende resmen travma etkisi yarattı.
Nasıl geçecek bilmiyorum ya da hiç geçmeyecek. Belkide zamanla azalacak mesela şuan da da ilk başlardaki gibi değilim.

Bir enkazmış seni tanıdığında sen o acının üzerine mutluluk inşa etmişsin.Onun elinden tutmuşsun.Tüm acılarına ortak olmuşsun.
Kıymetini biliyordur.Ve bence sen onun için çok ama çok değerlisin.Çünkü bu zamanda kolay kolay kimse senin yaptığını yapmaz.Git önce acınla başetmeyi öğren der.Bu sorun çoktan aşılmış.O seni seviyor.

Tabii ki biliyor. hatta zamanında nerde oturuyor diye sorduğumda eliyle göstermişti bu tarafta diye. Bilmez olur mu? Evine gitti beraberlerken biliyorum. Nasıl bilmez.

Siz niye bu düşünceye kapılıyorsunuz? Var mı sizi rahatsız eden bir şey?

Başlarda vardı beraberliğimizin 3. 4.ayında öğrendiğim bişey vardı birde onlardan oluşuyor bu düşünce..

Bir enkazmış seni tanıdığında sen o acının üzerine mutluluk inşa etmişsin.Onun elinden tutmuşsun.Tüm acılarına ortak olmuşsun.
Kıymetini biliyordur.Ve bence sen onun için çok ama çok değerlisin.Çünkü bu zamanda kolay kolay kimse senin yaptığını yapmaz.Git önce acınla başetmeyi öğren der.Bu sorun çoktan aşılmış.O seni seviyor.

Dediklerin doğru. beni sevdiğini de biliyorum. Peki sence neden atamıyorum içimden? Ben psikopat mıyım?

Dediklerin doğru. beni sevdiğini de biliyorum. Peki sence neden atamıyorum içimden? Ben psikopat mıyım?

Kaybetme korkusu..
Sevdiğinizden oluyor..
Zamanında içinizi acıttığı için oluyor

Kaybetme korkusu..
Sevdiğinizden oluyor..
Zamanında içinizi acıttığı için oluyor

Kötü bir durum. Bence karşı tarafa söylenen sözler özellikle de eski ile alakalı ise çok dikkat edilmeli, sonrasında o kişi sizin hayatınız oluyor ama bir kere canı yandığından her şey mükemmel olamıyor işte..

Hm, peki hiç konuştunuz mu sevgilinizle?

Konuştum tabii..
Defalarca hemde ne kavgalarla konuştum var ya..
Seni seviyorum o hataydı diyo hep..
En son 3 4 ay önceaçtım konuyu..
Kavga ediyorduk.
Dimi o olsa böyle olmazdı düşünüyorsundur sen şimdi onu dedim
Saçmalama aklımın ucundan bile geçmiyo dedi.
Eski sevgilisi bi şaka yapıyormuş son zamanlara buda onu yapıyor rahatsız olmuştum hemde baya rahatsız olmuştum.
Tak etti canıma eski sevgilinin laflarıyla gelme bana dedim
Anlamadım dedi
bunu o yapıyomuş ya dedim
sen söylemeden önce aklıma bile gelmemişti dedi
yapma istemiyorum dedim
1 ay kadar yanlışlıkla söyledi ara ara ama çogunlukla tam söyliceği anda vazgeçiyordu hani insan bişey dicek olurda vazgeçer ya nefes alışından anlaşılır öyle oluyordu.
Son zamanlar b.kunu çıkarana kadar yapar ya bilerek ya bilmeyerek orasını bilemem ama takmıyorum hata bende yapıyorum gülüyorum ediyorum falan..

Artık daha mı mantıklı düşünebiliyorum yoksa sevdiğine mi eminim yoksa her ikisi de mi bilemem artık ama hatırlatmamaya çalışıyorum..
Belki içinde bi yerlerde vardır küçük bişey onu deşmeye gerek yok diye düşünüyorum..
Davranış olarak ben o kızdan daha iyiyim bunu biliyorum eğer sevgilim bunu göreemezse ALLAHa havale ederim..
Ki çok şükür görebiliyor..

Bazen kızın pprofillerine bakıyorum salak gibi.. Ama sevgilime lafını açmıyorum..

Kötü bir durum. Bence karşı tarafa söylenen sözler özellikle de eski ile alakalı ise çok dikkat edilmeli, sonrasında o kişi sizin hayatınız oluyor ama bir kere canı yandığından her şey mükemmel olamıyor işte..

Zamanla oluyor ;)

İstanbul 22-23 yaşlarında türkiyenin herhangi bir köyünden gelip de burada yaşamaya başlayan biri. herşeye yeni istanbula yabancı burada biriyle tanışıyor ve aşık oluyor. Uzunca bir zaman beraber oluyorlar. daha önce bir ilişki yaşamamış. Kız bunu terkediyor ne şekilde tam bilmiyorum.
Seneler sonra benle tanışıyor. Daha 1. dk. bana benim eski bir arkadaşımın da adı seninkindendi demesi. Ben ona çok bağlıydım, herşeyi beraber yapıyorduk bana herşeyi o öğretti demesi. Sanırım tutkuydu demesi. ben onla evlenmek istiyordum o beni sırtımdan vurdu demesi. Sürekli eski sevgili slow şarkılar dinlemesi. beni ortak bir arkadaşları ile tanıştırmak istemesi. İsimlerimizi değiştirelim demesi. (şaka yapmış) İlk adımı ben atmıştım, 3. bir arkadaşımıza benim bitmeyen bir hikayem var demesi. nihayet beraber olduğumuzda ilişkimize ara vermesi.
bir gün dizi izlerken tv de ki dizi de adam eskinin pişmanlığını dile getirirken kucağıma gömülüp ağlaması.

Tüm bunlarda ben haksız mıyım? Lütfen söyleyin.
eşler birbirine açık olmalı derler ya keşke bu kadar açık olmasaydı..
sizi çok iyi anlıyorum sadece bu mesajınızda yazdığınız için değil benzer şeyler yaşadım bende hatta baya benzer. şaşırdım bu yazdıklarınızı görünce.
bütün bunları yaşarken sevgili olsanız ayrılır mıydınız?

:72::72:offfffffffffffffffffffffffffff seviyorum ama yokkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:

Hayır psikopat falan değilsin,senin aşkını bu duygu besliyor.Eğer o kız olmasaydı bu kadar aşık olmazdın belki de.
Sen bu aşkı 3 kişi yaşıyorsun.Sürekli o kızla mücadele ediyorsun.Ama senden başka kimse bunu bilmiyor.Belki eşin çoktan unuttu,kızın hiç umrunda değil.Sen kendini yoruyorsun.Ve bu duyguna son vermezsen birgün nefes alamadığını hissedeceksin.
Eşine sevgin azalacak,kendini haksızlığa uğramış sayacaksın.Dünde söyledim o kadını hayatına çekme.düşünme.Kendi hayatına ,işine odaklan.

Konuştum tabii..
Defalarca hemde ne kavgalarla konuştum var ya..
Seni seviyorum o hataydı diyo hep..
En son 3 4 ay önceaçtım konuyu..
Kavga ediyorduk.
Dimi o olsa böyle olmazdı düşünüyorsundur sen şimdi onu dedim
Saçmalama aklımın ucundan bile geçmiyo dedi.
Eski sevgilisi bi şaka yapıyormuş son zamanlara buda onu yapıyor rahatsız olmuştum hemde baya rahatsız olmuştum.
Tak etti canıma eski sevgilinin laflarıyla gelme bana dedim
Anlamadım dedi
bunu o yapıyomuş ya dedim
sen söylemeden önce aklıma bile gelmemişti dedi
yapma istemiyorum dedim
1 ay kadar yanlışlıkla söyledi ara ara ama çogunlukla tam söyliceği anda vazgeçiyordu hani insan bişey dicek olurda vazgeçer ya nefes alışından anlaşılır öyle oluyordu.
Son zamanlar b.kunu çıkarana kadar yapar ya bilerek ya bilmeyerek orasını bilemem ama takmıyorum hata bende yapıyorum gülüyorum ediyorum falan..

Artık daha mı mantıklı düşünebiliyorum yoksa sevdiğine mi eminim yoksa her ikisi de mi bilemem artık ama hatırlatmamaya çalışıyorum..
Belki içinde bi yerlerde vardır küçük bişey onu deşmeye gerek yok diye düşünüyorum..
Davranış olarak ben o kızdan daha iyiyim bunu biliyorum eğer sevgilim bunu göreemezse ALLAHa havale ederim..
Ki çok şükür görebiliyor..

Bazen kızın pprofillerine bakıyorum salak gibi.. Ama sevgilime lafını açmıyorum..

İşte bak o o şakayı belki gerçekten de kızı düşünmeyerek yaptı ama o şakayı kızdan öğrendi, ya ne bileyim ben fazla didik didik ederim. Ben olsam bende takardım neden bunu yapıyor diye.
profile bende bakıyorum sık sık ama tam göremiyorum ki..:)

eşler birbirine açık olmalı derler ya keşke bu kadar açık olmasaydı..
sizi çok iyi anlıyorum sadece bu mesajınızda yazdığınız için değil benzer şeyler yaşadım bende hatta baya benzer. şaşırdım bu yazdıklarınızı görünce.
bütün bunları yaşarken sevgili olsanız ayrılır mıydınız?

Tüm bunları yaşarken zaten sevgiliydim :) Ayrılmadım çünkü çok sevdim. Ama kendimde bir hata görüyorum açıkçası.
Kafamı iyice netleştirmeden nişanlandım ve evlendim halbuki daha açık konuşmalıydım. bunu yapmamamın sebebi de kaybetme korkusuydu. Oysa şimdi sevgisinden emin olduğum için daha açık ve istediğimi dile getiriyorum. Bununda hala devam etmesi eşimi çok üzüyor.

Hayır psikopat falan değilsin,senin aşkını bu duygu besliyor.Eğer o kız olmasaydı bu kadar aşık olmazdın belki de.
Sen bu aşkı 3 kişi yaşıyorsun.Sürekli o kızla mücadele ediyorsun.Ama senden başka kimse bunu bilmiyor.Belki eşin çoktan unuttu,kızın hiç umrunda değil.Sen kendini yoruyorsun.Ve bu duyguna son vermezsen birgün nefes alamadığını hissedeceksin.
Eşine sevgin azalacak,kendini haksızlığa uğramış sayacaksın.Dünde söyledim o kadını hayatına çekme.düşünme.Kendi hayatına ,işine odaklan.

offff allahım.....

Back
X