- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi Elifffcikkk
evet :)Öpmez demek istemiş galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet :)Öpmez demek istemiş galiba
Kesinlikle öyleErkek adamın içinden seks gelmez mi allah aşkına.. normal bi erkeğin yaşı 50 bile olsa her gün her gün ister canı çeker.. erkeğin doğasında var bu.. yapmadan duramaz.. hele bu erkek 25- 40 yaş aralığında falan tabiri caizse fişek gibi olur.. bu arada ülkemizde çoğu kişi evlenmeden önce yaşamıyor cinselliğini..ben demiyorum ki her önünüze çıkan adamın koynuna girin o da çok yanlış... ama evlilik maksadı varken en azından nişanlıyken bişeyler yaşanmalı..!! nişanlıyken az buçuk yaşayıp görseydin adamın bu hallerini terk ederdin ter temiz.. gitsin otursun evinde.. e be herif madem kocalık yapmayacaktın ne diye evlendin de gencecik kadının başını yaktın!!!...
En doğru karar evlendikten sonra iş işten geçmiş oluyor geriye hayal kırıklığı ve kavgalarben eski sevgilimden şüphelenmiştim.
aynen hiç hormonu yok gibiydi. tutku yoktu bi kere. sanki kardeşmişiz gibi hissediyordum. şimdi diyorum iyi ki ayrılmışım.
En doğru karar evlendikten sonra iş işten geçmiş oluyor geriye hayal kırıklığı ve kavgalar
Kardeş ben anlattıklarım da şüpheci değil mi? Benim eşimin ne hareket ne konuşma hiç ilgisi yok erkek Arkadsşları da çok sever aynı evde yıllarca yaşadığı çok temiz arkadaşları var ama gelgelelim dediğim durumlar var. Ürolojiye gidiyor ama neden düzelmiyor bu adam neden üstte olmak istemiyor öpüşmüyor sadece tek aktivistesi tv anlayamıyorum.Tam olarak eşim olmasa da bunu yaşayan ve lgbtnin ortasına düşmüş olan, bu konuda deneyimli ve pek çok lgbt arkadaşı olan biri olarak konuşayım.
İçip s.çıp aynı yatakta yatıp kardeşçe uyumak ve masum düşüncelerim aa ne efendi bi çocukmuşla başladı. Ama şu an o günleri geçirmiş pek çok homoseksüel ilişki görmüş biri olarak diyebilirim ki öyle bir dünya yok bütün normal erkekler cinsellik istiyor ve kaçınmıyor.( En azından flört döneminde)
Muhafazakar çevreler için bilemeyeceğim tam olarak ama kendi çevremden gördüklerimle genel olarak
1)fit ve bakımlı mı, modaya uygun giyinmek
2)senden önce çok kız arkadaşları var mıydı
3)çok yakın erkek arkadaşıyla olan ilişkisini muhakkak incele bizim aklımıza gelmiyor ama ne kadar önemser zaman geçirir vs
4) bu konuyu açıp tepkisini gözlemle
ben çok büyük olasılık veriyorum tiplerinden bile genelde anlıyorum ama hadi olsun değilse bile o şekilde ilişki olmaz.
Seni o kadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri hende yaşadım ben de gay olduğundan şüphelendim konusmayada yanaşmadı doktora gitmeyede yeni evli olduğum günler burnumdan geldi sorduğumda cinselliği sevmediğini söylüyordu düğünden 2 hafta sonra benle benim zorumla birlikte oldu ve aynı senin anlattığın gibi öpme sevişme olmadan 2dk herşey bitti ve ışıkları bile açtırmazdı asla gecelik vs giymemi istemezdi hoşlanmadığını söylerdi Ve ben o ilişkiden hamile kaldım.ilk ve son ilişkimiz o gün oldu asla elimi bile tutmadı sarılmadı aynı koltukta bile asla benle oturmadı sürekli dışarıdaydı ve öğrendimki beni aldatıyor sürekli ama aldattığı kadınlarda da cinsellik yok ne tuhaftırki sadece konusma var. 2,5 yılım gitti 22 aylık bebeğim var ve çok geç kalmış olsamda davamı açtım. Tabiki tek sorun bu değildi boşanmamızda ama temeli buydu... düzelecek diye bekleme düzgünce konus muhakkak söylemeyecek benim eşim söylemedi ama bende senin gibi 2,5 yılımı düşünerek geçirdim. Yol yakınken ayrıl...Kardeş ben anlattıklarım da şüpheci değil mi? Benim eşimin ne hareket ne konuşma hiç ilgisi yok erkek Arkadsşları da çok sever aynı evde yıllarca yaşadığı çok temiz arkadaşları var ama gelgelelim dediğim durumlar var. Ürolojiye gidiyor ama neden düzelmiyor bu adam neden üstte olmak istemiyor öpüşmüyor sadece tek aktivistesi tv anlayamıyorum.
Tam olarak eşim olmasa da bunu yaşayan ve lgbtnin ortasına düşmüş olan, bu konuda deneyimli ve pek çok lgbt arkadaşı olan biri olarak konuşayım.
İçip s.çıp aynı yatakta yatıp kardeşçe uyumak ve masum düşüncelerim aa ne efendi bi çocukmuşla başladı. Ama şu an o günleri geçirmiş pek çok homoseksüel ilişki görmüş biri olarak diyebilirim ki öyle bir dünya yok bütün normal erkekler cinsellik istiyor ve kaçınmıyor.( En azından flört döneminde)
Muhafazakar çevreler için bilemeyeceğim tam olarak ama kendi çevremden gördüklerimle genel olarak
1)fit ve bakımlı mı, modaya uygun giyinmek
2)senden önce çok kız arkadaşları var mıydı
3)çok yakın erkek arkadaşıyla olan ilişkisini muhakkak incele bizim aklımıza gelmiyor ama ne kadar önemser zaman geçirir vs
4) bu konuyu açıp tepkisini gözlemle
ben çok büyük olasılık veriyorum tiplerinden bile genelde anlıyorum ama hadi olsun değilse bile o şekilde ilişki olmaz.
Kardeş ben anlattıklarım da şüpheci değil mi? Benim eşimin ne hareket ne konuşma hiç ilgisi yok erkek Arkadsşları da çok sever aynı evde yıllarca yaşadığı çok temiz arkadaşları var ama gelgelelim dediğim durumlar var. Ürolojiye gidiyor ama neden düzelmiyor bu adam neden üstte olmak istemiyor öpüşmüyor sadece tek aktivistesi tv anlayamıyorum.
Valla benimki de içince ben gayim diye şakasına vururdu şaka sanardık. Normal de neden osmanla aldatma aklıa gelsin mesela böyle şakalar falan yapması arada konuyu açması çok büyük ihtimal.daha fazla ayrıntı verir misiniz
ayrılın bence. çok üzüldüm adınıza. sakın çocuk yapmayın.
cinsel sorunlarla ilgili bir psikiyatriste tek başıma giderdim ben yerinizde olsam. o sizi güzel yönlendirir ve eşinizi iyi çözer. siz de boşanma kararı aldığınızda sağlıklı ve kendinizi paralamadan atlatabilirsiniz böylece.
Valla benimki de içince ben gayim diye şakasına vururdu şaka sanardık. Normal de neden osmanla aldatma aklıa gelsin mesela böyle şakalar falan yapması arada konuyu açması çok büyük ihtimal.
Ayrıca o hissettiğiniz hisler öpüşürkenki yüzde yüz katılıyorum.
E ama erkek erkek arıyor kısmı da oha yani konu sahibini bilemem de sizin durum bariz gay geldi bana.
Seni kızla aldattığına emin misin benim gay arkadaşlarım kızlarla öylesine öpüşebiliyor aşkımlo konuşmaşar vs önem vermedikleri için ve çok yakın arkadaş oluyorlar ve herkes yanlış anlıyor.Kız da lgbt ise zaten büyük ihtimal bir arkadaşlık olabilir.
Sizinki tariflere tam uyuyor bence
Konu sahibi aldatma da olabilir gay de onu bilemem ama benim bazı arkadaşlar kızla evlencem ben diyor şakasına diye ümit ediyoruö ve kızıyorum onlara![]()
Yaptigi bu hareketlerden escinseldir diyemeyiz,sizi arzulamiyor bence esiniz bir baskasi olabilirmi hayatinda acaba?hic boyle bir supheye kapildinizmi?Yeni evi olup eşiniz öpmek istemiyorsa öperken tiksiniyorsa ( dış görünüş olarak gayet güzel bayanım) gecelik giyince Işık’ları kapatıyorsa, istek gelince hiç üstte olmak istemeyip benim üstüne çıkmamı istiyorsa ve gözlerini kapatıp hareketsiz duruyorsa ben şüphelenirim tabi :/
Çok canım aldatma kesinlikle yok kendi halinde sevişmeye mecali yok adamınYaptigi bu hareketlerden escinseldir diyemeyiz,sizi arzulamiyor bence esiniz bir baskasi olabilirmi hayatinda acaba?hic boyle bir supheye kapildinizmi?
Fizyolojik bir sorunu olabilir,urologa gittinizmi peki?Çok canım aldatma kesinlikle yok kendi halinde sevişmeye mecali yok adamın
Tedavilerle düzelmezse kendi yapısı öyle ise ne yapılır sizce?Fizyolojik bir sorunu olabilir,urologa gittinizmi peki?
Eger bir saglik sorunu yoksa o zaman uzman bir cinsel terapist arastirin ve terapi almasini saglayin belki biseyler degisir bilemedim yani
Bence gerekli tedavilerle gecme ihtimali cok yuksek,yalniz isinin uzmani bir terapist bulmalisiniz aksi takdirde bir ilerleme kaydedemezsiniz..Tedavilerle düzelmezse kendi yapısı öyle ise ne yapılır sizce?