Esinin ilgisini cekmek

Luluuu1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
130
65
13
Merhaba kizlar, bir sorum olucakti.

Ben suan 5aylik evliyim, ve enlenmeden önce nisanlilkk sürecim cok güzel gecti bir dedigimi iki etmezdi, gözümün icine bakardi. Full ilgi. Ask sözleri.

Evlendikten sonra sanki degisti gibi, yani hersey normallesti, nisanliyken söyledigi o güzel sözler, full ilgi artik yok, bende cok özlüyorum o günleri. Ara sira sevdigini söylüyor ama ben daha cok bekliyorum veya ilgisini sevgisini görmek istiyorum.
Veya ne yapmam lazim esimin bana tekrar öyle ilgili olmasi icin.

O yüzden size sorum, böyle olmasi normal mi evlilikte? Tecrübeli olanlar vardir belki..

Birbirinizi özlemiyor musunuz? Aynı iş yerlerinde mi çalışıyorsunuz? Genelde böyle durumlarda oluyor

Çoğu erkek böyle canım kafana takma

Birbirinizi özlemiyor musunuz? Aynı iş yerlerinde mi çalışıyorsunuz? Genelde böyle durumlarda oluyor
Ayni isyerinde calismiyoruz, tabi disarda gezip geldigi zaman keyfi yerinde oldugunda bana daha bi yakin davranir ama yoksa hep normql

Ayni isyerinde calismiyoruz, tabi disarda gezip geldigi zaman keyfi yerinde oldugunda bana daha bi yakin davranir ama yoksa hep normql
Gün içinde telefonla sık sık iletişim halindeyseniz bu da sebep olabilir
Sizin kendi arkadaş grubunuz varsa siz de onlarla çıkın gezin biraz uzak kalmaya çalışın birbirinizden eminim daha iyi olur

Vallahi bizdede aynı dediği gibi kozların kendini biraz geri çek tv izlerken falan sen telefnla ilgilen suratına bakma yanaşmaa oda fark eder sabret

Çevrenizdeki cicim ayı modunda olanlara pek inanmayın derim 3 kere boşanma aşamasına gelip ağza alınmayacak hakaret eden bir tanıdığımız bizlerin yanında taş gibi karım var be, ölürümmm ölürüm modunda :))) ha siz nerden duydunuz derseniz komşu kuşları söyledi :)))

11 yıllık tecrübe der ki bu günleri çok arayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…