Çoğu erkek böyle canım kafana takmaMerhaba kizlar, bir sorum olucakti.
Ben suan 5aylik evliyim, ve enlenmeden önce nisanlilkk sürecim cok güzel gecti bir dedigimi iki etmezdi, gözümün icine bakardi. Full ilgi. Ask sözleri.
Evlendikten sonra sanki degisti gibi, yani hersey normallesti, nisanliyken söyledigi o güzel sözler, full ilgi artik yok, bende cok özlüyorum o günleri. Ara sira sevdigini söylüyor ama ben daha cok bekliyorum veya ilgisini sevgisini görmek istiyorum.
Veya ne yapmam lazim esimin bana tekrar öyle ilgili olmasi icin.
O yüzden size sorum, böyle olmasi normal mi evlilikte? Tecrübeli olanlar vardir belki..
Ayni isyerinde calismiyoruz, tabi disarda gezip geldigi zaman keyfi yerinde oldugunda bana daha bi yakin davranir ama yoksa hep normqlBirbirinizi özlemiyor musunuz? Aynı iş yerlerinde mi çalışıyorsunuz? Genelde böyle durumlarda oluyor
ÖYlede baska evlilere bakinca hala cicimaylarindalarWelcome to dünya evi
Evlilikler genel anlamiyla bu sekilde zaten. Cok söyleyince de anlami olmaz ki.
Normal cnm. Bunun adına evlilik diyorlar...
Gün içinde telefonla sık sık iletişim halindeyseniz bu da sebep olabilirAyni isyerinde calismiyoruz, tabi disarda gezip geldigi zaman keyfi yerinde oldugunda bana daha bi yakin davranir ama yoksa hep normql
11 yıllık tecrübe der ki bu günleri çok arayacaksınMerhaba kizlar, bir sorum olucakti.
Ben suan 5aylik evliyim, ve enlenmeden önce nisanlilkk sürecim cok güzel gecti bir dedigimi iki etmezdi, gözümün icine bakardi. Full ilgi. Ask sözleri.
Evlendikten sonra sanki degisti gibi, yani hersey normallesti, nisanliyken söyledigi o güzel sözler, full ilgi artik yok, bende cok özlüyorum o günleri. Ara sira sevdigini söylüyor ama ben daha cok bekliyorum veya ilgisini sevgisini görmek istiyorum.
Veya ne yapmam lazim esimin bana tekrar öyle ilgili olmasi icin.
O yüzden size sorum, böyle olmasi normal mi evlilikte? Tecrübeli olanlar vardir belki..
Simdikten ariyorum zaten11 yıllık tecrübe der ki bu günleri çok arayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?