Esinin ilgisini cekmek

Bunun aksini söyleyen yok zaten. Ama her daim mıç mıç romantik yaşanmaz ki.
Bekarken de bir yerden sonra monotonlaşıyor hayat.

Böyle olmasi istisnalar disinda genel olarak normal. Aslinda normal kabul etmemek lazim ama maalesef gunumuz erkeklerinin cogu boyle. . Allahtan bu konuda ben sansliyim cunku benim esim evlenmeden once de full ask dolu mesajlar atmazdiii. O yuzden benim esim hicc degismedi hep ayni :)

Haklisiniz hic o açidan bakmamistim

O 5 aylık hali, sen bir de 5 yıllık halini gör Bende 3 yıllık evliyim. Herkes de durum aynıdır herhalde aşağı yukarı. Erkeklerin genel olarak olayı bu zaten. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek. Evlendikten sonra adamı hasta eden bir rahatlığa bürünmek, napıcaksın telefonu kapayıp kendini merak mı ettireceksin sanki evliyiz kızım tavırları Ne yapsanda değişmez ama korkma bir süre sonra alışmaya başlayacaksın

Yazdıklarınız çok hoşuma gitti ama kova burcunun siz mi eşiniz mi olduğunu anlayamadım ? :)

Aramıza hoş geldin Mahmut abi

Ne olursa olsun ilgisi alakası sevgi göstergesi az da olsa siz kendinizi bırakmayın arkadaşlar.Bakımınıza giyiminize herşeyinizi tam devam ettirin,sevdiği yemeklerden vazgeçmeyin fırsatınız oldukça kuyruğu dik tutun neden derseniz eğer aslında bu tavsiyelerim erkekler içinde geçerli ama burası bi kadın platformu ve biz hemcinslerimizle muhattabız,nedenine gelince bizim en büyük düşmanımız yine ne yazıkki hemcinslerimiz ve dışarda o kadar çok rakibimiz varki evlilik kurumundan bihaber ve yine ne yazıkki erkeğin güzeli çirkinizde olmuyor yoldan çıkarılmaya ve yoldan çıkmaya o kadar müsaitler ki,horozlarımızı başka çöplüklerde öttürmeyelim kızlar..

Evlilik nişanlılık gibi değil bu gerçek. Öncelikle bunu kabullenmeniz lazım :) nişanĺılık ve sevgililikteki yoğun özlem duygusu yok bir kere. onun dışında ilginin ve heyecanın sönmemesi için karşılıklı özen gerekiyor.

Eskisi gibi özenli olmaya çalışmak, sevdigini özlediğini dile getirmek, vakit ayırmak, artık aynı evde yaşamanın güzelliklerine ve rahatına odaklanmak, size özel şakalaşmaları devam ettirmek gibi. Siz de önceden nasıl davranıyorsanız öyle davranmaya özen gösterin. Eşinizin huyunu siz bilirsiniz. Bir de bir büyüğüm bana erkeğin içindeki kaybetme korkusunu hep canlı tutacaksın demişti. Evlenince doğru olduğunu anladım :) başı dik, müdanasız,minnetsiz bir duruş içinde olmak gerekiyor. Mesela ben eşime onu çok sevdiğimi hep söylerim ama ama ne sevgiliyken ne nisanlıyken ne de simdi sensiz yaşayamam ölürüm gibi bir cümle kurmadım. Çünkü doğru değil ve böyle büyük laflar etmeyi sevmem.

Arada bir kendini geri çekmek de gerekiyor. Ne zaman eşime adıyla seslensem, gün içinde aramasam kısa cümleler kursam etrafımda daha cok döndüğünü fark ediyorum. Karışık yazmıs olabilirim bende daha 10 aylık evliyim ama zamanla evlilikte nabza göre şerbet vermeyi ögreniyorsunuz :)

Kendinize özel zaman ayırın. Ondan ayrı bir dünyanız olması sizi daha çekici yapar. Onunla ne çok ilgilenin ne ilgisiz bırakın. Ara ara ona sürprizler yapın. En sevdigi yemeği yapıp , onun için süslenin mesela

Ne çok kişi evlilik budur demiş ve bunu kabullenmiş. Şaşırdım. Evlilik daha 5.aydan böyle olmamalı bence. Konu sahibinin eşi 22 yaşındaydı sanırım daha önceki konusundan hatırlıyorum. Yani daha yaşı çok küçük olduğu için ilgisinin yön değiştirmesi normal olabilir. Evliliğin ne olduğunu neler gerektirdiğini anlaması için bir 5 yıl filan geçmesi gerekiyor bence.

Eşiniz size bir daha nişanlılık dönemindeki kadar ilgili olmayacak oyüzden kendinizi bu duruma adapte etmeye çalışın

Yani insan birine karşı devam ilgili olamaz ki. Evlilik ilerleyince ben de eşime karşı her dakika ilgili olacağımı devamlı aşk sözleri söyleyeceğimi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…