Eşinin kahveye gitmesini istemeyenler

Mutluaskm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
61
17
13
Tekirdağ
Selam kızlar...ben eşlerimizin kahweye gitmemesi taraftarıyım çünkü gittimi gelmesini bilmiyolar gel benimle otur muhabbet et desn hemen uykuları gelir yatarlar yada tw ye öle bakarlar nedense bunların kahwede uykuları nasıl gelmio yaa

Dedikodu yapmaya gidiyolar kadından beterler... Benim Eşim memleketine gidince gider kahveye babadan öyle görmüş... Kadınlarda dedikodunun Adı Gün, Erkeklerin Kıraathane...

allahımmm benimle aynı düşünen biri daha.benim eşim kahveye hiç gitmez ama arkadaşlarıyla buluşurr. aynen gitti mi gelmek bilmez,evde olunca da hemen uyur genellikle.sinir oluyorum yaaa.ayrıyetten ben hamileyimm birde beni düşünn

Dedelerimiz babalarimiz giderdi bizimkiler gitmiyor gencler daha yaslaninca gidebilir
Ama oturdugum yerde daha dun arkadadima gidiyrdum genclerden daha cok ihtiyarlar daha bir bakiyor sandalyelere siralnmis kahve onunde gicik oldum donup ne bicim insanlarsiniz diyesim gldi.

Evde kahvehane ortamı oluştur sen de. Ben de öyle kadın muhabbetlerinde hiç haz almam kendi adıma. Öyle romantik konuşmalardan falan nefret ederim. Ya da 'Aşkeem beni seviyo musun?' geyiklerinden kusasım gelir. Ama iskambil oyunlarına, tavlaya, okeye bayılırım. Bilmediğim iskambil oyunu çok azdır. Çok da iyiyimdir söylemesi ayıp.Tavla oynayın beraber. Oyunu kazanan izleyeceginiz filme karar versin. Oturun beraber film izleyin. Her hafta bir film kiralayın mesela. Yoksa diğer türlü adam sizle ne konuşsun? Ben çok sıkılırım o tip konuşmalardan kadın halimle.Biz eşimle elimize çay/kahve alıp ayaklarımızı uzatıp TV/film izliyoruz birçok gece.Ya da o bir köşede başka şeyle uğraşıyor, ben bir köşede başka şeyle.:))) Haftasonları da gece dışarı çıkarız bazen.

Kesinlikle katiliyorum. Benim babam kahve isletmecisi kahvemizde evin hemen altinda o yuzden o ortamin pisligini cok iyi biliyorum. Gecenin ikisinde bile kahveye muhabbete geliyor bu insanlar yahu senin karin cocugun yok mu ? Evde karin gec karsima 2 kelime muhabbet edelim dese kavga sebebi yapar ama tum gun kahvede muhabbet icin oturur. Bizzat karimdan cocugumun aglama sesinden biktigim icin kahveye gidiyorum diyenide duyup lanet ettim. Ben bu tarz ortamda bulunup takilacak adami kendime koca yapmam mesela. Bazi kadinlarimiza gercekten Allah sabir versin ne diyim..

Annem Hiç sevmiyor, onlarda hiç yokmuş böyle bir şey.
Babam iş dönüşü gider 6-7 gibi gelir genelde, işi dışarıda olduğundan bazen gün içinde de gidiyor sanırım. Pazar günü gider bir de.
Yani şahsen ben de tercih etmem.

Dedikodu yapmaya gidiyolar kadından beterler... Benim Eşim memleketine gidince gider kahveye babadan öyle görmüş... Kadınlarda dedikodunun Adı Gün, Erkeklerin Kıraathane...

haklısın kahvehsaneler dedikodu kazanı gibi kaynıyor mübarek.

çok şükür eşim hiç gitmez

Bende babamdan dertliyim bu konuda annem zaten soyleye soyleye dilinde tuy bitti erken gel diye 12 den 1 den once asla eve gelmez ben artik ceyiz yapicam sana kahvede yat diyorum kahve bi hastalik bence

Dediklerinizin hepsine katiliyorum.

Bizde ewde zaten öle deiliz ztn cnm.genelde yatağımızda geçio öle muhabetlr sarılırken.ewde olduğu zamanlar ben zorla konuştururum oda kadın muhabbeti deil film açarım yada biyerlere gitme planları yaparım aksamada onu götürürüm.ama yinede hiç gitmesin yaaaa

Kahveye benim bildiğim emekli amcalar gider.
Genç adamlar da gidiyor muymuş? Ne yapıyorlar ki orda?

Haftada kac gun gidiyor? Ve kac saat duruyor?

Bugün bi konu vardı ugg giyenler Kezban diye

kahveye gidenlerde kıro benim gözümde
(gençler için diyorum yaşlı amcayı kafede görsem komik olur )

giyin in süslen kur masayı yapın rakı balık
bi akşam film aç
dır dır yapma

gitmez adam bidaha

Bu arada ikinizin de birbirinizden ayrı bir sosyal hayatınızın olması gerek. Adamın hep sizle vakit geçirmesini isteyemezsiniz.Siz de o kahveye gittiğinde arkadaşınıza ya da komşunuza çay içmeye gidin. :)

Kahveye giden erkekmi kaldi yahu allah akil versin

Konunuzu görünce küçüklüğümde oturduğum eski mahallemizi hatırladım. Çok komik gelir hala bana bi bayan komşumuz vardı upuzun boylu güçlü kuvvetli bir kadın onun da kocası kendinden küçük boyca yapıca. İşte emekli oldu adam evde sürekli diye zorla kahve yollardı hatta dövüyormuş diye duymuştum :) Ne bu sürekli evde filan diye.

Ay öyle deme ya, kahve muhabbeti baya eğlencelidir aslında. Bulunmuşluğum vardır bayağı. Ama her kahvede olmaz tabi bu olay. Bizim kahvedekiler babacan abilerdi, dönen geyikler falan şahane. :) Esnaf lokantalarını da çok severim ben. Ama hergün gidiyorsa sıkıntı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…