Kıro mu ayıp ediyosun bence.bizim ewede alkolü bırak sigara bile girmez çok şükür kendimede güveniyorum bakımlıyımdırda manken gibiyimdir.kavga ederken bile konuşmam kavga bile etmiyoruz dırdırı yapayım ayrıca gençlerin gittiği kahve kıro ne yaBugün bi konu vardı ugg giyenler Kezban diye
kahveye gidenlerde kıro benim gözümde
(gençler için diyorum yaşlı amcayı kafede görsem komik olur )
giyin in süslen kur masayı yapın rakı balık
bi akşam film aç
dır dır yapma
gitmez adam bidaha
Haftada 2gün 8gibi gider 12ye doğru gelirHaftada kac gun gidiyor? Ve kac saat duruyor?
Kıro mu ayıp ediyosun bence.bizim ewede alkolü bırak sigara bile girmez çok şükür kendimede güveniyorum bakımlıyımdırda manken gibiyimdir.kavga ederken bile konuşmam kavga bile etmiyoruz dırdırı yapayım ayrıca gençlerin gittiği kahve kıro ne ya
Arkadasları çağırdığı için gidiyo kaçmıyo yani her kahveye gidende bi sorunmu var yani hem sorun hem kıro mu bence dikkat et biraz bence senin bi sorunun varKahveye fiden adam evden kaçıyodur
demekkii bi sorun varki gidiyo
sende ayran pilav yap
demek istediğim birlikte vakit
geçirecek ortam hazırla
hazırlan yemeği yiyin sinemaya gidin
Arkadasları çağırdığı için gidiyo kaçmıyo yani her kahveye gidende bi sorunmu var yani hem sorun hem kıro mu bence dikkat et biraz bence senin bi sorunun var
Bana yardım etmeye çalısan kişi kıro dicek bende tesekkür edicem öylemi tabii cnm tabi.ozmn ben eşine diyim kırosun kahweye gidiosun eşimde böle diyom die gitmez ha dimiSize yardım etmeye çalışan insana böyle yapıyorsan eşin kaçar tabi :)
Bana yardım etmeye çalısan kişi kıro dicek bende tesekkür edicem öylemi tabii cnm tabi.ozmn ben eşine diyim kırosun kahweye gidiosun eşimde böle diyom die gitmez ha dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?