• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin kendisini aldattığını düşünenler var mı?

ben düşünmüyorum. düşünmem için ortada birşey olmalı. ortada birşey olmadan düşünmekte paranoyaklıktır bence. en büyük düşmanda budur. çünkü eninde sonunda aldatılır paranoyaklar.

Hiç düşünmedim, çünkü benim herif her daim dizimin dibinden ayrılmaz. Yani aldatmaya zaman bulduğunu sanmıyorum. Bazen git dolaş diyorum ne yapıcam dışarıda deyip gitmiyor. Bu adam beni ancak rüyasında aldatıyordur muhtemelen.

aynı konuyu niye iki farklı başlıkta açtınız.
ilk açtığınızdan devam etseydiniz keşke..

Hiç düşünmedim, çünkü benim herif her daim dizimin dibinden ayrılmaz. Yani aldatmaya zaman bulduğunu sanmıyorum. Bazen git dolaş diyorum ne yapıcam dışarıda deyip gitmiyor. Bu adam beni ancak rüyasında aldatıyordur muhtemelen.

:roflol::roflol:

Ben hiç düşünmedim,hiç alakası yoktur öyle konularda...

Hatta bız cıkmaya başlamadan önce abımler çapkınlığa cağırıyorlarmış bızımkını,hep reddetmiş :roflol:

:roflol:

:roflol::roflol:

düşünmedim değil ama kendi manyaklığımdan düşünmüştüm benim adamın yapacığına hiç zannetmiyorum

esmeraldacıgım aynı konuyu niye iki farklı başlıkta açtınız.
ilk açtığınızdan devam etseydiniz keşke.. [/U][/QUOTE]olmadı sandım ve yazdıgımıda şimdi görüm artı ilk yazışım bilemedim tatlım ok

Back
X