Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben düşünmüyorum. düşünmem için ortada birşey olmalı. ortada birşey olmadan düşünmekte paranoyaklıktır bence. en büyük düşmanda budur. çünkü eninde sonunda aldatılır paranoyaklar.
Hiç düşünmedim, çünkü benim herif her daim dizimin dibinden ayrılmaz. Yani aldatmaya zaman bulduğunu sanmıyorum. Bazen git dolaş diyorum ne yapıcam dışarıda deyip gitmiyor. Bu adam beni ancak rüyasında aldatıyordur muhtemelen.
Hiç düşünmedim, çünkü benim herif her daim dizimin dibinden ayrılmaz. Yani aldatmaya zaman bulduğunu sanmıyorum. Bazen git dolaş diyorum ne yapıcam dışarıda deyip gitmiyor. Bu adam beni ancak rüyasında aldatıyordur muhtemelen.
esmeraldacıgım aynı konuyu niye iki farklı başlıkta açtınız.
ilk açtığınızdan devam etseydiniz keşke.. [/U][/QUOTE]olmadı sandım ve yazdıgımıda şimdi görüm artı ilk yazışım bilemedim tatlım ok