- 17 Mayıs 2012
- 39
- 26
- 88
- 38
Slm inşallah burdakı butun arkadaşlar bebişlerinize kavusursunuz bu jel morjoloji icinmi nasıl kullanacamcanim ben hamile kaldigim ay sizin degerlerden daha kotuydu
sen her an hamile kalabilirsin tek sorununuz ileri hizliniz yok bunun icin preseed jel kullanacaksin canim ozaman spermler yumurtaya ulasacak
durumunuz ameliyatlik degil preseed jellik:) sizin isiniz kolay canim.
nisan 2011 de tüo bebek denedik olmadı.eşimin morfoloji sıfırdı aralıkda üroloji doktoru bulduk çok iyi ilaç verdi iki tane sıfır olan morfoloji yüzde 20 arttı .ve hamileyim ve bir ay kullandı
merhaba. test who kriterlerine göre yapılmış sanırım kruger kriterlerine göre yapıldığında daha doğru sonuç verirArkadaslar morfoloji nasil hesaplaniyor? Bugun sonucu aldik ama degerlendiremedik. Sperm sayisi ve hareketlilik gayet iyi.
Morfoloji normal yapili: 70%
Morfoloji anormal yapili: 30%
Baş: 60 Boyun: 40 Kuyruk:10
Tecrubeli arkadaslarimdan yorum rica ediyorum.
Bu baş boyun kuyruk hesabi falan varmis arastirdim ama bi sonuca varamadim
bizimde morfoloji sorunumuz var kızlar en başta sayı problemimiz olduğu için hamile kalamamıştım daha sonra eşim ameliyat oldu 2kere hamile kalıp düşürdüm 2.düşükten sonra testlerimiz yapıldı bende ve bebekte bişey çıkmadı bu seferde eşimde morfoloji sorunu çıktı ilaçla tedavi gördü bikaç ay dr düzeldi dedi acaba gerçekten düzeldi mi yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
merhabalar,
sorun bendeki pıhtılaşma diye düşünürken, meğer eşimde de problem varmış, çok üzgünüm arkadaşlar2 tane kürtajla sonuçlanan düşüğüm var. pıhtılaşma çıktı bende. sebep bu sanıyordum, normal yolla gebe kalabildim, ilki 3. ayda, diğer gebeliğim 5. ayda kendiliğinden oldu. 3. gebelik için hazırlık yaparken eşimede bakalım dedi dr. test sonuçları bugün çıktı, problem varmış, ben hiç araştırmadım daha önce erkekle ilgili konuları lütfen yorumlarmısınız, önemli olanların üstünü çizdi kızlar yazıyorum, çok kötüyüm gerçekten dr. ya tüp bebek yada aşılama dedi
total sayı: 210 milyon
volum : 10 ml
konsantrasyon : 21 milyon
+4 ileri doğru hızlı hareket :%2
+3 yavaş doğrusal olmayan hareket :%64
normal morfoloji :%3
şiddetli amorf baş anomali :%76
nükleer şekil bozukluğu : %28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?