kızlar birde bizim testi yorumlarmısınız
sayı 2 milyon
hareketlilik yüzde 50
morfoloji (kruger yöntemine göre) yüzde 1
hem kadın doğum uzmanı hemde uroloji doğal yolla cocugunuzun olması imkansız dedi tüp bebek merkezine gitmemizi tavsiye etti eşimede proxeeed plus verdi ama daha almadık eşim ne tüp bebeği istiyor ne hapı kullanmak istiyor su anda sadece kaçi boynuzu kürü yapıyoruz ne yapmamızı tavsiye edersiniz. allah razı olsun şimdiden...
benim eşimin sayısı 4.5 milyondu morfoloji yanlış hatırlamıyorsam eğer 4 tü
l-carnitin şurup
pharmaton
zinco
kullandı ve hamile kaldım.
sayı kaç oldu diye tahlile gitmedi çocuk olunca önemsemedik
İnşaAllah size de faydası dokunur
biz de tüp bebek merkezine gittiğimizde morfoloji 0 demişti ve kesinlikle doğal yolla çocuğun olmaz tüp bebek gerek demişti
merhaba kızlar eşiminde morfolojisi 0 moralim çok kötü tüp bebek dediler banada cumartesi genartta görüşmem var ama umut oldum arkadaşım 0 morfolojiyle hamile kalarak,allahım kucağına almayıda nasip etsin...
merhaba kızlar eşiminde morfolojisi 0 moralim çok kötü tüp bebek dediler banada cumartesi genartta görüşmem var ama umut oldum arkadaşım 0 morfolojiyle hamile kalarak,allahım kucağına almayıda nasip etsin...
bana yazdın sanmıştım. üstüme alındım.neyse yine de alınıyım üstüme.bende 0 morfoloji ile doğal yoldan hamile kaldım çünkü
kızlar birde bizim testi yorumlarmısınız
sayı 2 milyon
hareketlilik yüzde 50
morfoloji (kruger yöntemine göre) yüzde 1
hem kadın doğum uzmanı hemde uroloji doğal yolla cocugunuzun olması imkansız dedi tüp bebek merkezine gitmemizi tavsiye etti eşimede proxeeed plus verdi ama daha almadık eşim ne tüp bebeği istiyor ne hapı kullanmak istiyor su anda sadece kaçi boynuzu kürü yapıyoruz ne yapmamızı tavsiye edersiniz. Allah razı olsun şimdiden...
arkadaslar morfoloji kötü diyen arkadaslarım dna hasarı baktırdı mı bizim morfoloji sıfır cıktı son tahlilde dna hasarıda var ne yapacagımı sasırdım baktıran varsa bilgi verebilir mi
yok sadece bizde sperm testi yapıldı başkada birseye bakılmadı canım
arkadaslar morfoloji kötü diyen arkadaslarım dna hasarı baktırdı mı bizim morfoloji sıfır cıktı son tahlilde dna hasarıda var ne yapacagımı sasırdım baktıran varsa bilgi verebilir mi
valla canım ne bilim ben anlamadım 2 doktorda 2 miyon spermi var dediler anlamadım ki ben. Valla böleyse eger cok sevindim ben incir yediriyorum sürekli fındık ceviz fıstık cilek yediriyorum keçiboynuzu kürüde şöle yapılıyor ben böel okudum daha dogrusu . Yarım litre kaynamakta olan suya 6-7 adet keciboynuzunu kırıp orta dereceli ateşte kaynatıyorsun 3 dakika kaynat
20 dakika sogumaya bırak sonra icinden keci boynuzlarını cıkar 1 hafta boyunca sabah aksam icir sonra sadece yatmadam önceleri icir allahım insaşşah şifamızı verir
canım arkadaşım ben sağlık camiasında göev yapıyorum. Hem içinde olduğumdan hemde kendimizde bu aşamaları yaşadığımızdan biliyoum ki o doktorlar biryerlerinden uydurmuş. Kruger yüzde 1 demek eğer sayı 2 milyon ise 20000 sağlıklı sperm demek. Ve düşünün ki yumurtayı sadece 1 sperm döllüyor yani hiç bilmeyen biri dahi olsa bu hesabı yapabilir. Doğal yoldan hamile kalma şansın elbetteki vardır. Benim eşiminde kruger %2 hareketlilikte % 30 ve bizimde çocuğumuz olmuyor. önce allahın taktiri sonra biraz destek. Kürleri araştır mesela ben şu an öyle yapıyorum ama sağolsun forumdaki arkadaşlar henüz bir tarif veren olmadı. Eğer tarif bulursan banada yaz olurmu. Mesla şu keçiboynuzu kürünü yaz mesela bende onu arıyorum. Hakkında hayırlısı inşallah
Merhaba arkadaslar;
3 ay önce doktora gitmiştim 1 yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamadığımı söyleyip sorunları araştırmak için. Ben de bir problem çıkmadı fakat eşimin sperm testinde spermlerin sayısının 70milyon olduğu fakat morfolojisininde bozukluk olduğu ortaya çıktı. neredeyse düzgün hiç spermi yoktu. aşılama ile ancak hamile kalacağım söylendi, bunun üzerine eşim üroloğa başvurdu ve aynı sonuçla o ise yaşnızca tüp bebekle olabileceğini söylemişti. Eşim yogunluktan ve 3 ay yurt dışına gidecek olmasından dolayı geldikten sonra tedavi olur daha sonra denemeye devam ederiz diye düşündük. O sırada ise ikinc, sperm testi yapıldı onda morfoloji ile ilgili hiçbir şey yazmıyordu. hatta ilk testte hareketli sperm sayısı sıfır gözükürken bu kez %52 gibi bi rakam cıkmıştı. Fakat yapılan ultrasonda eşimde varikosel oldugu ortaya çıktı. Bunun üzerine ben geçen ay hamile olduğumu öğrendim, olmaz dedikleri halde.
Fakat bebeğimin kalp atışı olmadıgı için pazartesi günü kürtaj oldum.
Şuan hem eşimle iş dolayıs ile ayrılacağız hem de zaten zorunlu olarak beklememiz gereken 3 ayı böylelikle beklemiş olacağız ama benim kafamı karıştıran olmaz dediler oldu. Birinci doktor yanıldı da ikincisi de mi yanıldı? Ben bir daha olmazsa diye çok korkuyorum. Bu başlıgı görünce yazmak istedim, siz neler yaşıyorsunuz nasıl olacak durum hiç bilmiyorum...
merhaba arkadaşlar bende 3 senelik evliyim 25 yaşındayım ve direk tüp bebek merkezine gittik yapılan araştırmalar sonucu eşimde morfoloji %1 haraketlilik ve sayısı normal çıktı. geçen ay aşılama yaptırdım sonuç olumsuz . hemen tüp bebeğe karar verdik ve dün transferim oldu beklemedeyim ve inş. Allah her isteyene sağlıklı evlatlar nasip etsin ve inş. benimde sağlıklı bi bebeğim olur.
selam benimde esimin morfolojisi %1 cikti bende tup yaptimayi dusunuyorum sen nerde yaptirdim memenun musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?