canım kaderdaşız. ben izmirdeyim. ilk tüp bebek denememşn sonucunu aldım bugün negatif sonucumu aldım. inş.senin iyi sonuçlar çıkar.
sadece morfoloji sorunumu.?
arkadaşlar hasar testi ve ultrasona giriliomuş morfoloji bozuk olanın bize bunlar yapılmadıoktora sorcam bunları nie yapılmadığını eşime sadece sperm testi ve kan testleri yapıldı. kanın da ne olduğunu bilmiyorum sonuç 15 gün sonra belli oldu bişi yok dedi dr. ama sonuç kağıdınıda almayı unuttum. bunları herkes yaptırıyomu
bizimde morfoloji sorunumuz var kızlar en başta sayı problemimiz olduğu için hamile kalamamıştım daha sonra eşim ameliyat oldu 2kere hamile kalıp düşürdüm 2.düşükten sonra testlerimiz yapıldı bende ve bebekte bişey çıkmadı bu seferde eşimde morfoloji sorunu çıktı ilaçla tedavi gördü bikaç ay dr düzeldi dedi acaba gerçekten düzeldi mi yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Canim esin ne ameliyai oldu doktorunuz hangi ilaclar verdi keciboynuzu kurunu denesenize cekirdekli uzum ozellikle cekirdegi iyi geliyormus selenyum iceren seyler E VITAMINI bakimindan yuksek yiyecekler yesin doktorum esime solemisti
varikosel ameliyatı oldu canım en başta sayıyla ilgili olduğu için ameliyattan sonra 8ay arayla 2kere hamile kaldım ama ikiside düştü ikinci düşükten sonra bidaha araştırdılar morfoloji bozuk o yüzden dediler bi hap bide suda eriyen bi ilaç verdi dr dediğin gibi selenyum falan içeren ilaçlar ikisine 250-300tl falan ödemiştik güzel ilaçlardı 1ay sonra test yaptı düzelme var 2ay daha devam et dedi kullandık 2ay daha düzelme olmazsa zaten direk tüp bebek demişti ilaçlar bitti 4ay geçti ama henüz hamile kalamadım
ıns hamıle karlırsn saglıklı bır sekılde dunyaya getırırsın ama gelde morfolıjıyle ılgılı problerde dusukler cok oluyor ıns sende bıdaha olmaz canım Allah ısteyen herkese ıclerındede bızede hayırlı evlatlar nasıp eder
bizimde morfoloji sorunumuz var kızlar en başta sayı problemimiz olduğu için hamile kalamamıştım daha sonra eşim ameliyat oldu 2kere hamile kalıp düşürdüm 2.düşükten sonra testlerimiz yapıldı bende ve bebekte bişey çıkmadı bu seferde eşimde morfoloji sorunu çıktı ilaçla tedavi gördü bikaç ay dr düzeldi dedi acaba gerçekten düzeldi mi yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
morfolojınız sayı ve hızınız kaçtı acaba.hangı ilaçları kullandınız.tes. ederım
ilk düşüğümden sonra test yaptığında dr &1di normal olan 99bozuktu yani 1ay ilaç kullanımın ardından &3-4çıktı sonra 2ay daha kullandı ama bidaha test istemedi ilaçların tam ismini hatırlayamıyorum ama istersen eve gidince bakarım birisi tozdu suya karıştırıyodun diğeride hap şeklindeydi sizinde mi morfoloji probleminiz var
evet canım sana zahmet ilaçların isimlerini yazarsan ve tüm değerlerinizi gelişmeleriyle yazarsan çok sevınıırm .çok teş.
işteyim canım şimdi akşam eve gittiğimde en geç yarına yazarım sana test sonuçlarınıda ilçların isminide
sizin sorun ne tam olarak
canım mesajını bekledim gelmedı ılaç ve test sonuçlarını yazacaktın.nbızımde morfolojı sayı ve hızda problem var.eşim ılaç kullanıyor.ALLAH ısteyen herkese tez zamnada versın ıns sağlıklı ve hayırlısından
mrh benım esımde de morfolojı bozuklugu var %1 cıktı hamılelık olmaz dıye bısey yok %1 ıhtımalle oluyor bunların cgunluguda bozuk olan bas tarafı duzgun olupta dıger tarafları bozuk olan spermlerle oluyor(bildigim kadariyla dr olmadigim icin net bilgim yok) ve kalp atısı ya duruyor yada kalp atısı duyulmuyor bazılarıda saglıklı spermlerle oluyor ve saglıklı cocuklar dunyaya gelıyor bende asılama yaptım olmadı artık tup bebek yapıcaz zaten bır denememede olmustu
kadın doğum uzmanı bir doktor, eşinin morfolojisi yüksek olan kadınların gebeliği ile morfolojisi düşük kadınların gebelikleri sayısının eşit olduğunu yani sayıya takılmanın mantıklı olmadığını belirtmişti. doğru da söylemiş eşimin morfolojisi de çok düşüktü ama ben hamile kaldım ve doğurdum da çoookkkk şükür rabbime...
ne güzel canım allah bağışlasın...eşinin morfoloji kaçtı acaba?kimi doktor morfoloji o kadar önemli değil diyor kimi de direkt morfoloji ile ilgileniyor...bizim doktor morfoloji ile ilgili hiç bişey demiyor eşime soruyorum bak morfoloji önemliymiş doktor ne dedi diyorum sayıya harekete yorum yapıyor başka bişey demiyor diyordu...
morfolojimiz % 1 di. proxed plus kullanmıştık. sonra bıraktık. çünkü sperm sayısiyını iyice düşürmüştü. bırakınca yükselmiş de olabilir.allaha inanın dualar edinin. çörek otu ile bal karışımı kullanmıştım o ay. morfolojiye takılmayın derim. olmasa bizim olmazdı. allahtan oldu sperm sayımız 5-6 milyonlardaydı düşün.. hayırlısı olsun bide meryem suresini okudum o ay gebe kaldım. allahım normal yolla hmile kalsam mucize olur heralde diyodum o mucize gerçek oldu. çok şükür.
morfolojimiz % 1 di. proxed plus kullanmıştık. sonra bıraktık. çünkü sperm sayısiyını iyice düşürmüştü. bırakınca yükselmiş de olabilir.allaha inanın dualar edinin. çörek otu ile bal karışımı kullanmıştım o ay. morfolojiye takılmayın derim. olmasa bizim olmazdı. allahtan oldu sperm sayımız 5-6 milyonlardaydı düşün.. hayırlısı olsun bide meryem suresini okudum o ay gebe kaldım. allahım normal yolla hmile kalsam mucize olur heralde diyodum o mucize gerçek oldu. çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?