canım adetin 2 . günü bana merional diye iğne başladı dr.um.hergün iğne yaptım.sonra 2 güne bir yumurta kontrolü yapptı.sonra merionala ek cetrodite kullandım..en son yumurtalarım 18mm olunca ovitrellla kullanıp 36,saat aşılama oldum..tabi bu ilaçlar kişilere ve dr. göre değişiyor..aşılama işlemi de;5 dk.sürüo.spermler yıkandıktan sonra uzun bi çubuk yardımıyla tüplere çok yakın biyere bırakılıp
30 dk -1 saat yatıosun bu kadar...
bu ay biz sanırım 2.aşılamamızı yaptırıcaz..sizde sorun ne?morfolojimi?ewt neden ilk aşılama denemediniz?bakalım inş.herşeyde var bi hayır...Rabbim ne verirse eminim hayırlısını verir..buda bizim sınavımız...
zuhala inanki listeyi bi heyecanla okudum..inşallah bizde bu listede yer alırız....
Hikayemi anlatıyım kısaca sayı ve hareket iyiyydi ancak morfoloji kötüydü 2 yıl normal yoldan denedik olmadı daha sonra aşılama tedavisine başladık 2. asılamam yapıldıktan sonra yeniden yaptırdık Morfolojini %1 den %18 e cıktıgını gördük. Ve o ay hamileydimbende tüm kürleri denedim en son asılama tedavisindeyken eşim evicap kullanmıstı morfoloji biraz geciktiriyor hamilelliği umudunuzu yitirmeyin inşallah sizlerde mis kokulularınızı alırsınız koynunuza
Hikayemi anlatıyım kısaca sayı ve hareket iyiyydi ancak morfoloji kötüydü 2 yıl normal yoldan denedik olmadı daha sonra aşılama tedavisine başladık 2. asılamam yapıldıktan sonra yeniden yaptırdık Morfolojini %1 den %18 e cıktıgını gördük. Ve o ay hamileydimbende tüm kürleri denedim en son asılama tedavisindeyken eşim evicap kullanmıstı morfoloji biraz geciktiriyor hamilelliği umudunuzu yitirmeyin inşallah sizlerde mis kokulularınızı alırsınız koynunuza
eşimin morfolojisi de%2 ve ileri hareketlilik %0 artık umudum yok benim.aşılama ya da tüp bebek te istemiyorum.hele aşılamaya hiç inanmıyorum.12 aydır hamile kalamadım.bence bu morfoloji ve hareket sorunu olupta hamile kalanlar çok şanslı çünkü ben her ay her şeye dikkat ettim ama sonuç hüsran.
ayy canım aynıyız senle.bızde 10 aydır denıyoruz ve morfolojı 2( ve hala hamıle kalamadım.ılerı hareket 0,morfolojı 0 olanlar hamıle kalıyor bız kalamıyoruz.bende herseyı yaptım ama yok.artık ne yumurtlama gunu ne bısı .hıc bırseye dıkkat etmıycem.bebek yuzunden cınsel hayat kalmadı.her ay ısteksızlesmeye basladım.sırf yumurtlama gunu dıye ,ılıskıye gırmek zorundayım dıye zorla ılıskı oldu.bıktım yaa.ben ne zaman ıstersem o zaman olacak artık.yumurtlama gunume gre ılıskı yasamıycam
oylede olmuyor boylede
eşimin morfolojisi de%2 ve ileri hareketlilik %0 artık umudum yok benim.aşılama ya da tüp bebek te istemiyorum.hele aşılamaya hiç inanmıyorum.12 aydır hamile kalamadım.bence bu morfoloji ve hareket sorunu olupta hamile kalanlar çok şanslı çünkü ben her ay her şeye dikkat ettim ama sonuç hüsran.
ayy canım aynıyız senle.bızde 10 aydır denıyoruz ve morfolojı 2( ve hala hamıle kalamadım.ılerı hareket 0,morfolojı 0 olanlar hamıle kalıyor bız kalamıyoruz.bende herseyı yaptım ama yok.artık ne yumurtlama gunu ne bısı .hıc bırseye dıkkat etmıycem.bebek yuzunden cınsel hayat kalmadı.her ay ısteksızlesmeye basladım.sırf yumurtlama gunu dıye ,ılıskıye gırmek zorundayım dıye zorla ılıskı oldu.bıktım yaa.ben ne zaman ıstersem o zaman olacak artık.yumurtlama gunume gre ılıskı yasamıycam
oylede olmuyor boylede
belkide kendimizi şartlandırıyoruz çok düşünüyoruz ondan olmuyor allah herşeyin kararlamıştır bizim için hayırlısı diyelim bizimde sonunda hamileyim diye uçtuğumuz günler gelecek
buna inanmayı çok istiyorum ama umudum kalmadı.her ay aynı şey bıktım valla bir sene boyunca adet olucam korkusuyla yaşıyorum.o yüzden Allah tan hamile kalmayı unutmayı diliyorum..ama işte hala bu sitelerde geziyorum.hayırlısı olsun zaten ben hiç bişeyi kolay elde etmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?