Erkek İnfertilitesi Eşinin Sperm Morfolojisi Bozuk Olanlar Burada Buluşalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok canım görümcem söyledi boşuna uğraşıyormuşuz para harcıyormuşuz tutmayacakmış. Doktor tutma ihtimali var dedi yarın kontrole gidiyorum bakalım.
l

O nasıl görümce öyle uzmanlık alanımı ki yorum yapıyo?tutar canım neden tutmasın sadece sağlam bir sperm ve yumurtanın birleşmesi sonuçta....sen oluruna bırak hayırlısı olsun hakkında.biz de haftasonu yine sperm tahlili vercez..sonuç yine kötüyse aşılama ya da tüp dicek doktor.Ama ben 28 yaşımdan önce tüp bebek denemek istemiyorum.aşılamayı da eşim ikna olursa denicez.

inşallah tutar canım ne diyeyim sizinde inşallah güzel çıkar sonuçlar kür falan denediniz mi hiç? sonuç kötü çıkarsa ki inşallah çıkmaz ilk önce aşılama dene bencede. bende 28 yaşındayım ve geçen sene hemen olsun diye ilk önce tüp bebek denedik ama malesef olmadı millet ilk aşılama dener sonra tüp bebek biz tam tersi ilk tüp bebek sonra aşılama :) hepimiz için hayırlısı canım...

kür denemek istedim ama eşim inat yemez öyle şeyler.sadece sigarayı bıraktı.bi de dr bunun ilacı yok deyince oda hiç bişey denemiyo işte...Bende problem olsa yapmadığım şey kalmaz ama eşime müdahale edemiyorum elimen bişey gelmez.boşanmaktan başka:)))

mrb arkadaşlar yazılanları okudum.benim durumumda aynı 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı.bende çok şükür bir sorun yok eşimin sperm sayısı 18 milyon hızlı hareketli 0 morfoloji ise %1 doktor 3 ay önce prodeex plus verdi ilaçlar bitince hiç bir değişiklik olmadı.olmayınca da doktor daha önce neden aklımıza gelmedi diye hormon testi istedi ve fsh ının düşük olduğunu ögrendik doktor bu hormon spermin üremesini sağlayan hormondur dedi ve nedeniin bu olduğunu söyledi klomen tedavisine başladı 3 ay kullanacak onu bekliyoruz o da olmazsa ne yapacağımızı bilmiyyoruz allah sabır versin hepimize

ah şu doktorlar bizdende geçen yıl istemiş doktor fsh düşükmüş o zamanda bu güne kadar neler yaptım yok artmıyo değerler,yaklaşık 2 ay önce öğrendik fsh ın önemini ve düşük olduğunu bizde başladık klomene aynı zamanda prodexs de kullanıyoruz inşallah faydasını görürüz

iyi hadi sigarayı bırakmış en azından diğerleride kısmet, bak bizimkide yapmıyordu yıllar geçinde oda istemeye başlayınca birazda benim zorumla denedi gerçi bi faydasını biz görmedik ama görenler vardı. sizin daha erken ne boşanması canım 5 yılda anca oturuyor evlilik hem ödün veren bayan oluyor ama ne yapcan seviyorsan:)

fsh önemli olduğunu bilmiyordum hayırlısı inşallah iyi gelir iyi gelmezsede sıkma aşılama var tüp bebek var sonuçta bebek sahibi olma şansın var

canim bizim sayi 7 milyon ileri hizli ve morfoloji sifirdi
5 ay lomen ve proxeed kullandik varikoselden de ameliyat olduk
6. ayimda hamile kaldim
fsh mutlaka yukselmeli en az 5 olmali

ayrica
evicap
ginseng
l arginine ginko biloba

kullandik

arkadaslar sperm hizi az olanlar mutlaka ama mutlaka preseed jel kullansin
preseed jel spermlere hareket veriyor ve daha uzun yasamasini sagliyor
ben hamile kaldigim ay preseed le kaldim

Arkadaslar varikosel varsa mutlaka ameliyat sart. ameliyatsiz bir duzelme bosuna beklemeyin zaman kaybi olur ve asla duzelmez

varikosel yoksa fsh a bakin fsh 5 ten asagi ise yine tedavi sart ve ilacla bunu yukseltmeniz lazim

fsh ta normalse ozaman yapacaginiz tek sey destek tedavisi vitaminler

bunun icin

proxeed plus

evicap 400

ginseng 200 mg

ginko biloba 120 mg

omega 3 balik yagi

l arginine 3000mg

kullanabilirsiniz . bunlar tamamen bitkisel ve vitamindir ve sperm in gelisimi icin gerekli vitaminlerdir .

sigara asla yasak sigara iciyorsa bosuna hicbirsey yapmasin

slip yasak boxer giyecek

saglikli beslenecek kilo olmayacak

spor yuruyus yapacak

sicak banyo yasak

bunlari yaparsaniz emin olun sonuc alirsiniz....

canım pressed jel ne nasıl kullnılıyo?ameliyattan sonra sizin morfoloji düzeldimi peki.eşim evlenmeden önce ameliyat olmuş şimdi tekrar girtmedi doktora.morfoloji %2 ileri hızlı%0 ileri yavaş %58 sayı 120 milyon konsantrasyom ise 38 milyon çıktı.yani durumu yine ameliyatlık mı bilmiyoruz.dediğin ilaçları alsak faydası olur mu acaba?

canim doktor bize evicap vermedi biz kendimiz alsak olur mu acaba

arkadaslar sperm hizi az olanlar mutlaka ama mutlaka preseed jel kullansin
preseed jel spermlere hareket veriyor ve daha uzun yasamasini sagliyor
ben hamile kaldigim ay preseed le kaldim

ya canım bu preseed jeli biraz anlatır mısın eczanelerde mi var bizde de hareket sorunu var denemek istiyorum

ya canım bu preseed jeli biraz anlatır mısın eczanelerde mi var bizde de hareket sorunu var denemek istiyorum

ben araştırdım o jeli ama çoğu lişide işe yaramamış.ilişki öncesi kullanıyosun.bizde de hareket sorunu var doktoruma sorup gerekirse kullanıcam

canim ben hamile kaldigim ay sizin degerlerden daha kotuydu
sen her an hamile kalabilirsin tek sorununuz ileri hizliniz yok bunun icin preseed jel kullanacaksin canim ozaman spermler yumurtaya ulasacak
durumunuz ameliyatlik degil preseed jellik:) sizin isiniz kolay canim.

hamile kaldığın ay değerlerin kaçtı?ben bu şekilde artık normal yoldan pek beklemiyorum..çünkü 10 aydır olmuyo.dr da bu aydan sonra aşılama deneyelim diyor.

olur canim e vitamini o rahatlikla alip kullanabilirsiniz
dr unuzu degistirin lutfen tedavi uygulayan dr bulun

canım ben 7 yıllık evliyim 2 yıldan sonra öğrendik normal yolla bebeğimizin olamayacağını eşim ilk önce kabul etmedi bir çok doktora gittik kimi doktorlarda ilaçla düzelir dedi kimiside tüp bebek dedi. bizde fsh normaldi varikoselde yoktu ve 3 yıl hep kürler, dr ilaçları kullandı eşim ama fayda görmedik, bizde sadece sayıları çoğaldı başka değişiklik olmadı zaten sayısı fazlaydı bi anlamı olmadı. keşke senin gibi bizde fayda görseydik kısmet değilmiş şimdi aşılama yaptırıyorum umarım tutar bizimde evlat hasterimiz sona erir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…