Erkek İnfertilitesi Eşinin Sperm Morfolojisi Bozuk Olanlar Burada Buluşalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ececimmmm hangi kürleri kullandınız canımmm senden haber bekliyorum!!!!

Canım ben ilk ögrendiğimde keci boynuzu kürü yaptık. bi 6 ay sonra zinco c kullandı eşim sonra havuc suyunu denedik olmadı. Sonra tedaviye basladıgımız zaman evicap kullandı ve keci boynuzu pekmezi yedi. Bunları ara ara yaptık bir de morfolojiyi stres etkiliyo eşlerinişzi motive edin biliyorum cok zor ben de aynı yollardan gectim fsh ım yukselmişti sırf stresten ama olacak merak etmeyin gec oluyor
sadece
 

ben bir yıllık evliyim hiç korunmadık.eşinin morfolojisi kaç peki?
 

ya eşimle bu konuyu konuşamıyoruz bile doğru düzgün çok sağol canım evicap kullanmaya başladık bizde..bakalım 2.aşılamaya başladık inşallah bu sefer tuttururuz...stres olmamak mümkün mü acaba ?
 
Bizde de %0 malesef.. Bu ay aşılama yaptırdık.. Sayı ve hareketlilik artmıştı ama normal morfoloji yine yoktu.. Bu gün aşılamamın 15. günü eczaneden test aldım negatif çıktı.. Adet olmadım ama umudum da kalmadı.. Ne kadar da umutlanmıştım..Hakkımızda hayırlısı olsun.. İnşallah yavrularımız en hayırlı zamanda gelir..
 

canım hakkında hayırlısı olsun
canım bizde aşılama düşünüyoz eşimin doktoru morfoloji çok önemli değil dedi
sizde sayı ve hareket nasıldı
canım bak 2 milyondan 76 milyona topiğine uğra arada orda arkadaşlar kullandıkları
vitaminleri tavsiye ediyor.biz çok faydasını gördük
 

valla ben de anlamadım bu morfoloji olayını bizimde%2 bazı drlar önemli deil diyor bazıları ise düşük diyor tüp bebek filan diyor.çözümü de yok zaten.eşim aşılamayı da kabul etmiyor ben de istemiyorum şimdilik.bi de eşim vitamin kür filan istemez inat.dr da bi ilaç vermedi sadece sigarayı bıraksın demiş.ben de bir yıl bekledim bir yıl daha beklerim olmazsa tüp bebek denemeyi düşünüyorum..sizin morfoloji kaç peki drunuz ne dedi?
 

aşılama yaptırdıktan sonra uğramıştım.. Test sonucumu yorumlatmıştım size.. Aşılama olduğumuz gün sayı ve hareket gayet güzeldi.. Siz de öyle demiştiniz, oradaki pek çok arkadaş da sonuç çok güzel demişti.. İnanın ben sonucun düzeldiğinin bile farkında değildim.. Sonradan baktım, morfoloji hariç diğer değerler baya yükselmiş..

O zaman herkes güzel deyince biz boşuna mı üzülüyoruz demiştim, bi arkadaş da sizin üzülmeniz burdaki arkadaşlara haksızlık olur demişti Belki doğru söyledi bizden daha kötü durumda olanlar da var ama sonuç aynı bizim de çocuğumuz olmuyor ve morfoloji sıfır,düzeltmenin bir yolu var mı onu da bilmiyorum..:2:Çok üzülmüştüm o sözden sonra Arada girip takip ediyorum ama, yorum yazmaya çekiniyorum artık..
 
Son düzenleme:

canım öncelikle herşey kısmet
isterse 100 milyon sayı olsun %100 hareket olsun kısmetten öteye geçilmiyor
evet canım sizin değerleri hatırladım çok iyiydi
ve muhtemelen senin üzülmen burdaki arkadaşlara haksızlık olur diye ben dedim
hatırladığım kadarıyla çok iyiydi değeriniz.malesef azospermle uğraşan arkadaşlara göre
siz şanslı gruptasınız.canım 2 milyondan 76 milyon topiğinede uğra bizim topiğimizde hiç kötü niyetli
arkadaş yok hepimiz halden anlıyoruz.
umarım tez vakitte bebeğin sana sürpriz yapar gelir
 

Ya aslında normalde çok alıngan bir insan değilim ama, bazı dönemlerde insan daha hassas oluyor demek ki.:2:. Bu durumumuzu kimseyle paylaşamıyoruz.. Buradan, sizlerden destek almaya çalışıyorum.. Nasipten ötesi yok tabiki.. Rabbim istemedikçe isterse hiçbir sorun olmasın, isterse bütün dünya çocuk sahibi yapmak için birleşsin, Rabbim dilemezse olmaz..

Bizden çok daha kötü durumda olanlar da var Rabbim herkese hayırlı şifalar versin..Topiğe uğrarım inşallah.. Okumak için uğruyorum zaten sürekli.. Çok samimi bir hava var, herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.. Çok güzel..

Bu arada ben hala adet olmadım.. Dün idrar testi yapmıştım negatif çıktı.. Baya umudumu kaybetmiştim.. Belim ağrıyor, karnım ağrıyor, sürekli akıntım geliyor.. Adet oldum sanıyorum, kırk kere bakıyorum ama olmadım daha..Ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.. Hayırlısı olsun..:97:
 

canım kanda yapsaydın ya testi bazen 50nin altında değerin olduğunda idrar testinde çıkmıyor kısmet belki onda çıkar denemekte fayda var benim ilk denemende değer düşük olduğu için çıkmadı ama kimyasal gebelik yaşadım kanda değerlerim artmıştı.
 
kızlar yeni yılın ilk aşılaması benden bugün ilk iğnemi vuruldum inşallah hamile haberimide veririm :49
 
kızlar yeni yılın ilk aşılaması benden bugün ilk iğnemi vuruldum inşallah hamile haberimide veririm :49

hayırlısı olsun inşallah..ben de önümüzdeki aylarda yaptırabilirimr eşimi ikna edebilirsem tabi.aşılamaya ne kadar ücret ödeniyo?bide ne zaman iğne yaptırıyosun.ben aşılama hakkında fazla bişey bilmiorum.
 

sağol canım yere göre değişiyor ücretler bizim 850tl hergün iğne yaptırıyorum bugün 3.iğnemi vuruldum herkesin farklı tedavileri olabiliyormuş kimisinin hap kullanarak kimisinin göbeğinden iğne vurularak benim kalçadan iğne zor oluyor ben göbekten alışmıştım kendi kendime yapmaya bu daha zor geliyor ama bebiş için değer perşembe günü kontrole gideceğim yumurta büyüdüyse çatlatma iğnesini vurulup aşılama günümü bekleyeceğim yumurta çatladığında aşılama yapılacakmış benimde ilk aşılamam olacak. umutsuz bi aşılama olarak görüyorum bakalım kısmet.
sen neden eşini ikna edemedin, yeni evli misiniz?
 

ben 15 aylık evliyim.eşimde morfoloji%2 ve hareket azlığı var.O erken olduğunu düşünüyor normal yoldan olsun istiyor.Henüz kabullenemedi sanırım.Bir de dr normal yaoldan olur dedi.bakalım sanırım artık aşılama diyecek dr.bu ay yine sperm tahlili verilecek.yine düşük çıkarsa yapacak bişey yok.
 

seni çok iyi anlıyorum benim eşim kabullenene kadar bi çok doktor gezdik ve her ay tahlil yaptırıyordu farklı yerlerde acaba doğrumu diye. daha yeni evli sayılırsınız inşallah normal yoldan olur.
 
seni çok iyi anlıyorum benim eşim kabullenene kadar bi çok doktor gezdik ve her ay tahlil yaptırıyordu farklı yerlerde acaba doğrumu diye. daha yeni evli sayılırsınız inşallah normal yoldan olur.

inşallah normal yoldan olur ama insanın her ay umudu azalıyo işte..Olsun da tüp bebek,aşılama farketmez.Gerçekten bir kadın için yaşanabilecek en stresli şeylerden biri de bu durummuş.Bu aşamalar çok yıpratıyo bu süreç...Senin aşılaman umarım tutar da bizlerede umut olursun.
 

evet canım her ay 1 gün geçse hamilemiyim acaba diye test yapmak ve sonuç hüsran...

amin canım ama benim pek umudum yok dün moralimi bayağı bozdular sağ olsunlar, tedaviye başlamışım motivasyonum iyi olması gerekiyor bana tutmayacak boşuna niye yaptırıyorsunuz deniliyor bendede moral sıfır tabi bakalım hayırlısı canım.
 


kim dedi tutmayacak diye doktorlar mı söyledi?Aşılamayı yapacak olan dr ne diyor o önemli...moralini yüksek tut olur sonuçtaa neden olmasın.
 
kim dedi tutmayacak diye doktorlar mı söyledi?Aşılamayı yapacak olan dr ne diyor o önemli...moralini yüksek tut olur sonuçtaa neden olmasın.

yok canım görümcem söyledi boşuna uğraşıyormuşuz para harcıyormuşuz tutmayacakmış. Doktor tutma ihtimali var dedi yarın kontrole gidiyorum bakalım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…