Eşinin sperm sayısında sorun olup hamile kalamayanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rahimflimi çektirmek zorundamıyım AŞILAMA yaptırmadan önce canım

hayır cnm çoğu yerde öyle diyor ama ben çektirmedim yumurtalarımda sorun yok rahimdede sorun yok sadece bu görünümde eşimde vardı cnm onun için ilk deneme yapıldı aşılamada ......

mesela aşılama sonrası jel hap veriliyormuş benim doktorum vermedi bana bişey sordum kızlara bebek olursa rahime sağlam tutunsuın diye veriyormuş demek sende böle bir tehlke görmemiş dedi..

hayır cnm hamiş değilim ama inş. olacam içime öle doğuyor cnmm

17 aralıkda kan testi yaptırcam cnm 6 gün kaldı

CANIM az kalmış ne heycanlısındır şimdi.inşallah hayırlısıyla Hamişsinidr.Allahım çektiğin emeğin karşılığını verir sana bebeğini kucağına alırsın:dance::teytey:

CANIM az kalmış ne heycanlısındır şimdi.inşallah hayırlısıyla Hamişsinidr.Allahım çektiğin emeğin karşılığını verir sana bebeğini kucağına alırsın:dance::teytey:

sağoıl cnm allah herkese versin hayırlısını nasip etisn valla tabiki heycan var ama kendimi olmama olasılığınada hazırladım .......o yüzdne üzülmem fazla

balsurat söbe söbe yakaladım kıss seni kafaya fazla takma şekeer inşallah en yakın zamanda seninde hamiş haberlerini alırız eğer dr we üroloğun farklı şeyler söylemesi kafanı karıştırdıysa bi dr daha görün derimm...hebele:)

CANIM inşallah söylediğin gibi en kısa zamanda bende sende hamış kalırız

selam arkadaslar benim esimdede hic sperm bulunamadi ve klinefelder sedromu cikti esimde,tese ile sperm varmi diye bakilcak ama sansimiz cok düsükmüs,rabbim hepimizin yardimcisi olsun

selam arkadaslar benim esimdede hic sperm bulunamadi ve klinefelder sedromu cikti esimde,tese ile sperm varmi diye bakilcak ama sansimiz cok düsükmüs,rabbim hepimizin yardimcisi olsun

merak etme cnm tek canlı spremle kadın hamiş oluyo tek canlı varsa tüp yaptırısın herzaman umut vardır yoksa nasıl yaşarızzzzzz

DIRIMKIZI canım yaa son bır soru daha sorucaktım esım tahlılı evde yapıp 20dk.götürmüş acaba tahlılde hata payı olurmu sayılarında azcıkta olsa

merak etme cnm tek canlı spremle kadın hamiş oluyo tek canlı varsa tüp yaptırısın herzaman umut vardır yoksa nasıl yaşarızzzzzz

insallah bulunur canim her doktora gittigimizde kötü haber aldim,ilk gittik esimde sperm olmadigi sonra hepatit b cikti simdiede klinefelder sedromu,her iste bir hayir vardir deyip bekliyoruz artik canim,bakalim yarin tüp bebek merkezindeki urologda randevümüz var,bize 3-5 gün cinsel perhiz yapin demislerdi galiba esimde sperm kontrolu yapilcak insallah bu defa fark vardir,esim keciboynuzu kürü yapiyor yaklasik 3 aydir

tatlım inşallah dileklerimiz kabul olur bişey sorucam keçi boynuzu kürü nasıl yapılıyor yazarsan sevinirim benim eşiminde sperm sayısı az

DIRIMKIZI canım yaa son bır soru daha sorucaktım esım tahlılı evde yapıp 20dk.götürmüş acaba tahlılde hata payı olurmu sayılarında azcıkta olsa

cnm bi sorun olacağını sanmıyorum spremler 48 saat yaşar ......3 gün perhiz sonrası yapılıyo test dimi cnm

cnm bi sorun olacağını sanmıyorum spremler 48 saat yaşar ......3 gün perhiz sonrası yapılıyo test dimi cnm

evet 3 gün perhiz sonucunda yapılıyo.2.testı bu hafta sonu yaptırıcaz bakalım sonuclar antıbıyotıklerden sonra nasıl cıkıcaksenağlama

inş.cnm inş.eşinin spremlerine bakılcak cnm hareketlilik canlılık kaç saat ne kadar yaşıyor...benim eşimin arkadaşının 9 yıl çocuğu olmamaış cnm hiç korunmadıkları halde çocuğun spremleri yok dencek kadar az tedavi ile yükseltmişler sonra bitkisel bişey bulmuş artmış şimdi 10 aylık bebişi var ama o bitki nerede adı ne bilmiyom kızlarrrrr

evet 3 gün perhiz sonucunda yapılıyo.2.testı bu hafta sonu yaptırıcaz bakalım sonuclar antıbıyotıklerden sonra nasıl cıkıcaksenağlama

cnm bozma morelini bak benim kocada verdi yüzde 50 den az çıktı sonra aşılama için verdi doktor oran düşmüş dedi işlen yapıldıkdtan sonra yüzde elli artmış dedi doktorum ........ama umut ediyorum tuttu bebişşşşşş

tatlım inşallah dileklerimiz kabul olur bişey sorucam keçi boynuzu kürü nasıl yapılıyor yazarsan sevinirim benim eşiminde sperm sayısı az
canim 6-7 keciboynuzunu yarim litre kaynayan suya kirarak at,3 dakika kaynat ama agzi kapali olsun ve sonra 20 dakika dinlendir sonra metal kasikla keci boynuzlari cikar ve suyu süzüp icebilir esin,ilk hafta sabah ac karnina ve aksam yatarken bir bardak sonra 3 ay boyunca aksam yatarken bir bardak,alirken dikkat et kirik olmasin canim.ari sütü balida duydum ama daha denemedik dogrusu burda varmi bilmiyorumda

tatlım çok saol yapıp içireyim belki faydası olur

Arkadaşlar bilgisi olanlar bana yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…