dırım kızı hamilemisin şuanda
rahimflimi çektirmek zorundamıyım AŞILAMA yaptırmadan önce canım
hayır cnm hamiş değilim ama inş. olacam içime öle doğuyor cnmm
17 aralıkda kan testi yaptırcam cnm 6 gün kaldı
CANIM az kalmış ne heycanlısındır şimdi.inşallah hayırlısıyla Hamişsinidr.Allahım çektiğin emeğin karşılığını verir sana bebeğini kucağına alırsın:dance::teytey:
balsurat söbe söbe yakaladım kıss seni kafaya fazla takma şekeer inşallah en yakın zamanda seninde hamiş haberlerini alırız eğer dr we üroloğun farklı şeyler söylemesi kafanı karıştırdıysa bi dr daha görün derimm...hebele:)
selam arkadaslar benim esimdede hic sperm bulunamadi ve klinefelder sedromu cikti esimde,tese ile sperm varmi diye bakilcak ama sansimiz cok düsükmüs,rabbim hepimizin yardimcisi olsun
merak etme cnm tek canlı spremle kadın hamiş oluyo tek canlı varsa tüp yaptırısın herzaman umut vardır yoksa nasıl yaşarızzzzzz
insallah bulunur canim her doktora gittigimizde kötü haber aldim,ilk gittik esimde sperm olmadigi sonra hepatit b cikti simdiede klinefelder sedromu,her iste bir hayir vardir deyip bekliyoruz artik canim,bakalim yarin tüp bebek merkezindeki urologda randevümüz var,bize 3-5 gün cinsel perhiz yapin demislerdi galiba esimde sperm kontrolu yapilcak insallah bu defa fark vardir,esim keciboynuzu kürü yapiyor yaklasik 3 aydir
DIRIMKIZI canım yaa son bır soru daha sorucaktım esım tahlılı evde yapıp 20dk.götürmüş acaba tahlılde hata payı olurmu sayılarında azcıkta olsa
cnm bi sorun olacağını sanmıyorum spremler 48 saat yaşar ......3 gün perhiz sonrası yapılıyo test dimi cnm
insallah bulunur canim her doktora gittigimizde kötü haber aldim,ilk gittik esimde sperm olmadigi sonra hepatit b cikti simdiede klinefelder sedromu,her iste bir hayir vardir deyip bekliyoruz artik canim,bakalim yarin tüp bebek merkezindeki urologda randevümüz var,bize 3-5 gün cinsel perhiz yapin demislerdi galiba esimde sperm kontrolu yapilcak insallah bu defa fark vardir,esim keciboynuzu kürü yapiyor yaklasik 3 aydir
evet 3 gün perhiz sonucunda yapılıyo.2.testı bu hafta sonu yaptırıcaz bakalım sonuclar antıbıyotıklerden sonra nasıl cıkıcaksenağlama
canim 6-7 keciboynuzunu yarim litre kaynayan suya kirarak at,3 dakika kaynat ama agzi kapali olsun ve sonra 20 dakika dinlendir sonra metal kasikla keci boynuzlari cikar ve suyu süzüp icebilir esin,ilk hafta sabah ac karnina ve aksam yatarken bir bardak sonra 3 ay boyunca aksam yatarken bir bardak,alirken dikkat et kirik olmasin canim.ari sütü balida duydum ama daha denemedik dogrusu burda varmi bilmiyorumdatatlım inşallah dileklerimiz kabul olur bişey sorucam keçi boynuzu kürü nasıl yapılıyor yazarsan sevinirim benim eşiminde sperm sayısı az
canim 6-7 keciboynuzunu yarim litre kaynayan suya kirarak at,3 dakika kaynat ama agzi kapali olsun ve sonra 20 dakika dinlendir sonra metal kasikla keci boynuzlari cikar ve suyu süzüp icebilir esin,ilk hafta sabah ac karnina ve aksam yatarken bir bardak sonra 3 ay boyunca aksam yatarken bir bardak,alirken dikkat et kirik olmasin canim.ari sütü balida duydum ama daha denemedik dogrusu burda varmi bilmiyorumda
pylasim icin tesekkurler bunu ben de deneyecegim cok faydasi oldugu soylenior bunlarin disinda havuc suyu findik ceviz ve domates de sperm sayisini artiriormu
inşallah faydası olur tatlım deneyip göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?