E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
sperler icin ari sütü balida iyi geliyormus diye duydum hic deneyen oldumu?
trend canım eşimin sayısı iyi ama hareketinde sorun var bizimde.1 yıldır olmuyor bızımde bebeğimiz.varikosel muaynede belli olucak hafta sonu, inşallah varıkoselden kaynaklanıyordur hareketi.canım sağlıkla bebişini kollarına alırsın inşallah.
canım benim eşimdede aynı sorun varikosal vardı
ameliyat oldu.şimdi sayısı yüksek normal hareketli:%40 yavaş hareketli%30 hareketsiz%10 ama 3 yıl oldu ameliyat olalı dr.sorun yok diyorlar sayı iyi sorun yok 70 milyon sayısı ama hamilelik olmuyor.......çok istiyorum anne olmayı ve aşkımı baba yapmayı inş.hepimize nasip eder allahım......:1hug:
arkadaşlar bend esizlerle aynı durumdayım.hem bizim %14 olması gereken %4.yani şansım çok düşük anlayacağınız.üstelik benim 2.bebeğim olmuyor.çünkü 8 yaşında bir oğlum var.ona ilk aydan hamile kalmıştım.şimdi 2.olmuyor ama.eşimin spermletri bu sürede nasıl olduda bu kadar düşmüş anlamıyorum ve bu kadar ara verdiğim için kendime çok kızıyorum .keşke arka arkaya yapsaydım.şu spermler düşmedenklava: klava: klava:senağlama
benimde ilk çocuk istedigimde eşimin sperm sayısı düşüktü 3 dr a gitti hepsi ayrı ayrı şey söledi ameliyat bile dediler en son gittigi dr ameliyatla alakası olmadıgını 10 erkekten 9 unda görüldügünü kendisinde bile oldugunu söyledi ve ona ilaç verdi sperm güçlendirici şimdi bi oglumuz var ama ilaç tedavisininde mutlaka olması gerkiyomuş eger ilk doktorları dineseydik pisi pisine ameliyat olcaktı bence iyi araştırmak lazım ALLAH sabır versin şimdidenKızlar benımde 1 senedir bebeğim olmuyor.Bu ay adetımın 3.günü hormon tahlıllerim yapıldı.yumurtalıklarda hıcbır sorun yok.Ama çok kafaya takıyorum hamıle kalamıyorum dıye.psıkolojık tedavıde goruyorum.Bu ay ılk defa dr esımle gıttım.dr bende sorun olmadıgını ama esımın sperm tahlılerıne bakınca sperm sayısı---46 milyon sayısını beğenmedi.Bana direk dediği sey neydı kızlar bılıyonuzmu 2 AŞILAMA yada TÜP BEBEK.Ben dr karsında soke oldum ıste kendı bılgılerımle dr anlatmaya basladım normal yolla kalabılırım dıye oda kalabılırsın ama tercıhımız asıla yapalım dedı.Benım morelım cook bozuldu aglamamak ıcın zor tuttum kendımı.Esımı ürologa gönderdi tahlılde bol lokosıt gözüktü.Eşimde ürologa sormuş 46 mılyon nasıl bır sayı dıye.ürologta sayın gayet ıyı demıs.hemde lokosıt sperm sayısının daha az cıkmasına sebebtır.sımdı 1 haftalık ilaç tedavısı eşim görüyor.ürolog tekrar sperm tahlili istedi ama hastanede yaptırıcaksın tahlılı.esım ılk tahlili evde yapmıştı.ARKADAŞLAR BENİM KAFAMA TAKILAN SORUN ŞUU KADIN DOGUMCU SAYIYI AZ,ÜROLOG SAYIYI NORMAL DİYOR 46 MILYONLA NORMAL YOLDAN HAMİLE KALAMAM MI?:çok üzgünüm::a015:
benimde ilk çocuk istedigimde eşimin sperm sayısı düşüktü 3 dr a gitti hepsi ayrı ayrı şey söledi ameliyat bile dediler en son gittigi dr ameliyatla alakası olmadıgını 10 erkekten 9 unda görüldügünü kendisinde bile oldugunu söyledi ve ona ilaç verdi sperm güçlendirici şimdi bi oglumuz var ama ilaç tedavisininde mutlaka olması gerkiyomuş eger ilk doktorları dineseydik pisi pisine ameliyat olcaktı bence iyi araştırmak lazım ALLAH sabır versin şimdiden
evet balsurat bende rahim filminden korkuyorum çünkü görümcem ve yengem çektirmiş çok ağrılı oluyor dediler internettende okuyorum ama ordada fazla bi ağrı ve acı olumuyor diyo bakalım ne yapıcam ama başka türlü olacağı yok işte mecbur bebek için herşeye katlanıcaz artık madem istiyoruz bebeğimizi yaptırmak zorundayız
inşallah canım o kadar üzülüyorum ki hasta olunca umarım sende bende normal yoldan kalırız senin kaç aydır olmuyor benim 14 aydan beri doktora gittik bende bi sorun yok eşimdede yok aslında ama şu %14 lük oran varya anormal sperm oranı işte benim eşimin %9 o yüzden hamile kalmam geçikiyormuş ve mutlaka aşılama dediler şimdi yeni evli çiftlerinm %90 nında bu oluyormuş
Canım Benimde 1 senedir bebeğim olmuyor.Benimde bir sorunum yok bugün eşim tahlil yaptırdı sonuçlar 12:00de belli olucak çok sabırsızlanıyorum bende hareket % kaç çıkıcak diye.Aslında dr.hamıle kalama süren geçikir diyolar.Aslında allahın bileceği iş kaderimizde ne zamansa o zaman olucak.Sen kendi sesine kulak ver.Daha erken bence biraz daha bekleyelim aşılama için.Eğer aşılama yaptırsak bile allahım kaderimize yazmamışsa tutmaz zaten.Sen kadın doğumcunun sözlerine bakma.Önemli olan ürolojı dr.bizim için Eşinin anormal sperm sayısına iyi gelecek tedavi yöntemi yokmu dr.sözledinizmi?
:sm_cool:Kızlar tahlil sonuçları çıktı.46 miyon olan sayı,69 milyona çıkmışsırnaşık şeyİleri hızlı %10 dan,%15 çıkmış.tabiiki sayı ıyıde önemli olan hızlı hareket,ama yine bol lokosit çıkmış.1 haftalık antıbıyotık yeterlı gelmedı demekkı.Araştırdığım bilgilere göre lokosit hareketi etkiliyor tedavı olunca aşılamaya gerek kalmaz inşallah.DUYGU canım bende kadın dogumcuya sormustum vıtamın ılacı varmı dıyesperm için fazla etkilemez dedi.Ama benim görümcemin eşi ürologa gıtmış hareketı azmıs onunda.dolar üzerinden bir ilaç varmış onu içmiş sonra cocukları olmus hemen.BUGÜN SONUÇLARI DR.GÖSTERDİ EŞİM LOKOSIT HALA DEVAM EDIYOMUS.PAZARTESI KÜLTÜR TAHLİLİ İSTEMİŞ DR bakalım ne cıkar
cnm benim morelin bozulmasın ama benim kocamın normal hareketlilik hızlı hareketlilk değerleri hep yüxde 40 dı cnm buna rağmen doktorum aşılma yaptı
değerler hala düşük cnm maleseff....dokotrunuzla iyice konusun cnm
Dırımkızı sizde lokosit varmıydı?Bizimde canlı hareketlilik%55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?