Eşinin sperm sayısında sorun olup hamile kalamayanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim eşimdede aynı sorun varikosal vardı
ameliyat oldu.şimdi sayısı yüksek normal hareketli:%40 yavaş hareketli%30 hareketsiz%10 ama 3 yıl oldu ameliyat olalı dr.sorun yok diyorlar sayı iyi sorun yok 70 milyon sayısı ama hamilelik olmuyor.......çok istiyorum anne olmayı ve aşkımı baba yapmayı inş.hepimize nasip eder allahım......:1hug:

Canım bende çok istiyorum bebeğimin olmasını.inşallah allahım kısa zamanda hepimize nasip eder anne olmayı.Canım sizin sayınız iyiyiymiş Dr. normal yolla hamile kalabilirsin dedimi?:teselli:

Canım üzülme bak maşallah 1 tane oğlun varmış,2.allahın izniyle zamanı gelince olur merak etme sen.Benim ise hiç yok bebişim senağlamaCanım eşin ürologa gittimi varikosel,lokosit muayne için bunlar spermlerin düşüşüne etkendir.

Aslicim, esimin toplam sperm sayisi 70 milyon 1 ml-de ama bunun sadece %5i normal formlardaki sperm . Evet ileri harketin %62 olmasi da iyi. Ama %5 cok dusuk. Her adet bitisi cok umutlu oluyorum evet bu ay olacak diyorum, simdi adetim bitti moralim iyi ama bu cok kisa suruyor sonra yine uzuluyorum.
Derendenizcim, benim durumum da seninkine benzer olabilir, ben de evlenir evlenmez ilk ayimda hamile kaldim ama cok spor yapiyordum o gunlerde ondan mi bilmem bebegimi dusurdum. Sansmiydi hamile kaldim yoksa sonradan mi dustu bu sperm sayilari anlamadim

benimde ilk çocuk istedigimde eşimin sperm sayısı düşüktü 3 dr a gitti hepsi ayrı ayrı şey söledi ameliyat bile dediler en son gittigi dr ameliyatla alakası olmadıgını 10 erkekten 9 unda görüldügünü kendisinde bile oldugunu söyledi ve ona ilaç verdi sperm güçlendirici şimdi bi oglumuz var ama ilaç tedavisininde mutlaka olması gerkiyomuş eger ilk doktorları dineseydik pisi pisine ameliyat olcaktı bence iyi araştırmak lazım ALLAH sabır versin şimdiden

Canım çok sağol paylaşımların için:1hugoktorlarada güven kalmadı artık canım her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.Ama şimdi daha bilgili ve tecrubeliyim:enbuyukkk:ve sizlerin paylaşımlarınız sayesindi.Evet kendimi hemen bırakmıycam
e kavuşmak için uğraşıcam.Oğlunla mutlu günler sana canımm.darısı başımızasırnaşık şey

evet balsurat bende rahim filminden korkuyorum çünkü görümcem ve yengem çektirmiş çok ağrılı oluyor dediler internettende okuyorum ama ordada fazla bi ağrı ve acı olumuyor diyo bakalım ne yapıcam ama başka türlü olacağı yok işte mecbur bebek için herşeye katlanıcaz artık madem istiyoruz bebeğimizi yaptırmak zorundayız

Duygu canım inşallah normal yolla kalırızda rahim flimine gerek kalmaz bakarsın.Bebişlerimiz bize gelicek biliyorum

inşallah canım o kadar üzülüyorum ki hasta olunca umarım sende bende normal yoldan kalırız senin kaç aydır olmuyor benim 14 aydan beri doktora gittik bende bi sorun yok eşimdede yok aslında ama şu %14 lük oran varya anormal sperm oranı işte benim eşimin %9 o yüzden hamile kalmam geçikiyormuş ve mutlaka aşılama dediler şimdi yeni evli çiftlerinm %90 nında bu oluyormuş

Canım Benimde 1 senedir bebeğim olmuyor.Benimde bir sorunum yok bugün eşim tahlil yaptırdı sonuçlar 12:00de belli olucak çok sabırsızlanıyorum bende hareket % kaç çıkıcak diye.Aslında dr.hamıle kalama süren geçikir diyolar.Aslında allahın bileceği iş kaderimizde ne zamansa o zaman olucak.Sen kendi sesine kulak ver.Daha erken bence biraz daha bekleyelim aşılama için.Eğer aşılama yaptırsak bile allahım kaderimize yazmamışsa tutmaz zaten.Sen kadın doğumcunun sözlerine bakma.Önemli olan ürolojı dr.bizim için Eşinin anormal sperm sayısına iyi gelecek tedavi yöntemi yokmu dr.sözledinizmi?

inş canım eşinin sonuçları iyi çıkar.....fisfisfis artık tıp çok ilerledi.bizde çok istediğimiz için sabır edemiyoruz. sen 1 yıldır istiyorsun biz 7 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama olmadı eşim ameliyat oldu değerleri normal benimde sorun yok...orahim filmini bende çekildim çok zor oluyor ama bebek için her acıya katlanıyoruz biz kadınlar yeterki kucağımıza bir minik alalım diye.umarım hepimiz en kısa zamanda hamile kalıp doğurmayı kucağımıza almayı allahım nasip eder......

balsurat ben kadın doğum uzmanı ile görüştüm eşim bi ürologa gitse ilaç tedavisi görse bu %9 luk oran artarmı diye sordum oda pek etkilemez dedi vitamin falan veriyorlarmış hatta sigara ve alkolu bile bıraksa pek etkilemez bu oranı arttırmaya dedi beklemeye gerek yok aşılama gerek dedi benimde kafam karıştı hatta ben eşime bi ürologa gidelim belki ilaç tedavisi verir aşılama yaptırmaya gerek kalmaz dedim valla bakalım iştee bende korkuyorum birincisi yaptırırsak tutmazsa ikinci defa tekrar yaptır hem maddi bakımdan masraf hemde moral bozuklugu.bide ben bi tek bende bu sorun var sanırdım bu siteye bi girdim bisürü insan varmış benim gibi çok acı bişey allahım herkezin var bana niye vermiyorsun diye düşünüyor insan işte dediğin gibi allahın bileceği iş ama normal yolla olmazsada sanırım istemediğimiz şeye mecbur kalacaz canım sende eşinin sonuçları gelince yazarsın bana merak ettim inşallah dilediğin gibi çıkar sonuçlar bebek haberlerini birbirimize veririz hayırlısı inşllah ikimiz içinde balsurat

:sm_cool:Kızlar tahlil sonuçları çıktı.46 miyon olan sayı,69 milyona çıkmışsırnaşık şeyİleri hızlı %10 dan,%15 çıkmış.tabiiki sayı ıyıde önemli olan hızlı hareket,ama yine bol lokosit çıkmış.1 haftalık antıbıyotık yeterlı gelmedı demekkı.Araştırdığım bilgilere göre lokosit hareketi etkiliyor tedavı olunca aşılamaya gerek kalmaz inşallah.DUYGU canım bende kadın dogumcuya sormustum vıtamın ılacı varmı dıyesperm için fazla etkilemez dedi.Ama benim görümcemin eşi ürologa gıtmış hareketı azmıs onunda.dolar üzerinden bir ilaç varmış onu içmiş sonra cocukları olmus hemen.BUGÜN SONUÇLARI DR.GÖSTERDİ EŞİM LOKOSIT HALA DEVAM EDIYOMUS.PAZARTESI KÜLTÜR TAHLİLİ İSTEMİŞ DR bakalım ne cıkar

cnm benim morelin bozulmasın ama benim kocamın normal hareketlilik hızlı hareketlilk değerleri hep yüxde 40 dı cnm buna rağmen doktorum aşılma yaptı
değerler hala düşük cnm maleseff....dokotrunuzla iyice konusun cnm

Dırımkızı sizde lokosit varmıydı?Bizimde canlı hareketlilik%55

Dırımkızı sizde lokosit varmıydı?Bizimde canlı hareketlilik%55

cnm hızlı sayınız düşük biraz bizim normal hızlı yarım saatte yüzde 40 1 saattede yüzde 40 2 saat sonra yüzde 35 düşüyor
yavas hareklilik 30dk. %5
60dk.%5
120dk.%5

lokosıtlenme hala bol lokosıt seklınde yazıyor antıbıyotıkler fayda etmedı.dr nerden kaynaklandıgını anlamak ıcın kültür istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…