kızlar 1 ccde 23 mılyon normalmı acabaaa
Slm Kizlaar 8 Aydiir Bebek Için Uğraşiyoruz Benim Eşiminde Sperm Sayisi Ve Hareketi Azdi. Ameliyat Oldu Ve Sayimiz 29 Milyon Harekette %40 çikti Ama önemli Olan Ileri Hareketin Tek Başina En Az %40 Olmasiymiiş Dr Lar Böyle Söyledi. Ve Tabi Morfoloji De önemli. özetle Normal Gebelik Olmasi Için 1 Cc De Sperm Sayisinin En Az 20 Milyon Ileri Hareketli Sperm Sayisinin %40 Ve Morfolojinin Krger E Göre %14 Olmasi Gerekiyoor. Araştira Araştira Dr Olduk.balsuraat Seninle De Konuşmuştuk Harketi Artirabilirlerse Normal Gebelik Gerçekleşiir Inş. Bol şans
trend canım eşimin sayısı iyi ama hareketinde sorun var bizimde.1 yıldır olmuyor bızımde bebeğimiz.varikosel muaynede belli olucak hafta sonu, inşallah varıkoselden kaynaklanıyordur hareketi.canım sağlıkla bebişini kollarına alırsın inşallah.
seni çok ii anlıyorum canım, inş.dediğin gibi varikoselden kaynaklanıyodur hareketlilik çokmu sınırın altında?umudunu asla kaybetmee senin için dua edicem eşinin muayene sonucunu lütfen bildir bizede
Canım balım inşallah tahlilleriiniz bu sefer iyi çıkar ne olur üzülmee allah büyüktür insallah en kısa zamnda hamis olursunda bende teyzoşş olurumm allahım sana bana roseme runhaşa hayırlı zamanda bebek versin inşallah canım arkadaşım iyiki birbirimizi tanımışız inanki birbirimizden başka kimse bizi anlayamaz seni seseyommmm
merhaba arkadaşlar bizimde 14 aydır olmuyor bebeğimiz sebebi anormal sperm oranının yüksek olmasıymış yani şu %14 luk oran varya o %9 gerçi pek düşük değil ama hamile kalmamı geçiktiriyormuş aşılama önerdiler ama bende istemiyorum doğal yolla olsun istiyorum ama olmuyor işte bakalım ocak sonu düşünüyoruz inşallah o zamana kadar olur.. ya ben şu rahim filminden korkuyorum o yüzden birazda.. niye herşeyi kadınlar çekiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?