Eşinin sperm sayısında sorun olup hamile kalamayanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bana bi yardımcı olun bende bu çevrimiçine konu başlığı açıcaktım ama açamadımm benim eşimin sperm sayısı 84 milyon dk iyi dedi yanlız hareketlerde bi sorun var düşük bi üroloğa filan da göndermedi başka dk gidiyoruz şimdi bana yardımcı olun lütfen birde konuyu nasıl açıcam yardım ederseniz çok sevinirimm

almila bence eşinin ürologa gitmesinde fayda var.çünkü esımide ürolog bu hafta sonu varıkosel için muayneye çağırdı.varikosel olması durumunda sperm hareketlerini engelleyebiliyormuş dr. öyle söylemişti bize.

:sm_cool:egedenizi Canım çok sağol teşekkürler inşallah kavuşuruz bebişlerimize

kızlar birde alper mumcunun sitesinde sperm az olan kişiler için ilişki pozisyonun u söylüyor .bir siteye girip bakın.hamile kalmak isteyenler için cinsel ilşki başlıgı bu

canım benim eşimin 1 cc de 32 milyondu senin eşinin sayısı çok ii bence eşimde hareket sınırdaydı ve varikosel vardı bu yüzden olmadı 1.5 sene,ameliyat oldu doktorumuz 6 aysonra olur dedi ve tam 6 ay sonra oldu allahın izniyle.eşinde varikosel varmı?

trend canım eşimin sayısı iyi ama hareketinde sorun var bizimde.1 yıldır olmuyor bızımde bebeğimiz.varikosel muaynede belli olucak hafta sonu, inşallah varıkoselden kaynaklanıyordur hareketi.canım sağlıkla bebişini kollarına alırsın inşallah.

Slm Kizlaar 8 Aydiir Bebek Için Uğraşiyoruz Benim Eşiminde Sperm Sayisi Ve Hareketi Azdi. Ameliyat Oldu Ve Sayimiz 29 Milyon Harekette %40 çikti Ama önemli Olan Ileri Hareketin Tek Başina En Az %40 Olmasiymiiş Dr Lar Böyle Söyledi. Ve Tabi Morfoloji De önemli. özetle Normal Gebelik Olmasi Için 1 Cc De Sperm Sayisinin En Az 20 Milyon Ileri Hareketli Sperm Sayisinin %40 Ve Morfolojinin Krger E Göre %14 Olmasi Gerekiyoor. Araştira Araştira Dr Olduk.balsuraat Seninle De Konuşmuştuk Harketi Artirabilirlerse Normal Gebelik Gerçekleşiir Inş. Bol şans

evet canım inşallah hareketi arttırmak için elimden geleni yapıcam.keçiboynuzu .fındık ,bal veriyorum 2 gündürsırnaşık şey.canım en kısa zamanda allahım hayırlı evlatlar verir bize inşallah

seni çok ii anlıyorum canım, inş.dediğin gibi varikoselden kaynaklanıyodur hareketlilik çokmu sınırın altında?umudunu asla kaybetmee senin için dua edicem eşinin muayene sonucunu lütfen bildir bizede

seni çok ii anlıyorum canım, inş.dediğin gibi varikoselden kaynaklanıyodur hareketlilik çokmu sınırın altında?umudunu asla kaybetmee senin için dua edicem eşinin muayene sonucunu lütfen bildir bizede

Canım çok sağol duaların için umudumu kaybetmiycem herşey allahtan geliyor.ilk canlı-hareketli%50,hzlı hareketli%10,yavaş iler hareketli%20,morfolojı%55 .tamam canım cumartesı 2.sperm tahlılıyle.varıkosel muayne sonucunu yazarım:a015:

merhaba arkadaşlar bizimde 14 aydır olmuyor bebeğimiz sebebi anormal sperm oranının yüksek olmasıymış yani şu %14 luk oran varya o %9 gerçi pek düşük değil ama hamile kalmamı geçiktiriyormuş aşılama önerdiler ama bende istemiyorum doğal yolla olsun istiyorum ama olmuyor işte bakalım ocak sonu düşünüyoruz inşallah o zamana kadar olur.. ya ben şu rahim filminden korkuyorum o yüzden birazda.. niye herşeyi kadınlar çekiyoo

tamam canım.keçiboynuzu vermen ii bak ben bu ay karışım hazırlamıştım eşime ve sert kahveninde hızı arttırdığını duymuştum düzenli olarak içirdim ve işe yaradı sende dene istersen canımm

Canım balım inşallah tahlilleriiniz bu sefer iyi çıkar ne olur üzülmee allah büyüktür insallah en kısa zamnda hamis olursunda bende teyzoşş olurumm allahım sana bana roseme runhaşa hayırlı zamanda bebek versin inşallah canım arkadaşım iyiki birbirimizi tanımışız inanki birbirimizden başka kimse bizi anlayamaz seni seseyommmm

Benim esimin sperm sayisi cok dusuk; %5 morfoloji, ileri hareketli sperm sayisi da %62. Esimin toplam sperm sayisi 70 milyon, bir ml-de. Sizinkiler nasil?Aslinda 2 senedir korumuyoruz ama son 6 aydir ozellikle yumurtlama gunlerine dikkat ederek deniyoruz. Hala birsey yok Normalde moralim iyi ama adet oldugum hafta cok moralim bozuk oluyorum-bu hafta gibi. Sizin rakamlar cok daha yuksek, benden cok daha sanslisiniz. Umarim bu ay ugurlu geliriz hepimize.

CANIM ELGİZIMMM sağol teşekkür ederim.Allahın izniyle hayırlı zamanda bebeklerımıze kavusucaz canımın içi bende sizleri tanıdığıma çok SEVİNDİM

melih 70 milyona mı az diyorsuun sen bence çok iyi %62 de iyi anlamadım yanlışmı yazdın acaba

Canım bende normal yolla hamile kalmak istiyorum.Aşılamadan korkuyorum bende çünkü Rahim flimi çektiremem:1shok::1shok:

arkadaşlar bend esizlerle aynı durumdayım.hem bizim %14 olması gereken %4.yani şansım çok düşük anlayacağınız.üstelik benim 2.bebeğim olmuyor.çünkü 8 yaşında bir oğlum var.ona ilk aydan hamile kalmıştım.şimdi 2.olmuyor ama.eşimin spermletri bu sürede nasıl olduda bu kadar düşmüş anlamıyorum ve bu kadar ara verdiğim için kendime çok kızıyorum .keşke arka arkaya yapsaydım.şu spermler düşmedenklava:klava:klava:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…