- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Peki onların kaç yıl oldu şimdi bizim çocuk olacak devamli arıyorlar engelli numara ama görünüyor sonuçta. Aslında bana kalsa umrumda olmaz benim asla midem kaldırmaz ama eşim bayramdan bayrama gidip gelse çokta önemsemem ama onların ağzıyla tek laf etse asla affedemem çünkü bugünlere borçları beraber atlatiyoruz. Şehir dışındaki amcanız kendi görüşüyor mu ailesiyle
amcalarını, dayısını vs. hiç tanımadım eşim tanıştırma lüzumu görmedi ben de canıma minnet dedim. zaten eşimin ailesine çok uzağız 10-15 günde bir arıyorum yeterli oluyorBiz sulaleyle görüşmüyoruz eşim de zaten kopuktu amca dayı genelde koyde ler
Sebebiyle sonucunu yazar misiniz çevremde eşinin ailesinden çeken herkes yaşı geçse de hala kv laf yesem hergün ağlasa da görüşmeye devam ediyor hangisi daha dogru bilemedim.
*sadece kendi değil eşiyle ortak karar ve uygulamaya sahip olanlara soruyorum.
☆Bence nolursa olsuncular yazmaza sevinirim sadece basliktaki durumda olanlardan örnekler istiyorum tavsiye amaçlı...
amcalarını, dayısını vs. hiç tanımadım eşim tanıştırma lüzumu görmedi ben de canıma minnet dedim. zaten eşimin ailesine çok uzağız 10-15 günde bir arıyorum yeterli oluyor
Sukur benim ailemle de iyiyiz eşimi de çok severler. Üzüldüm lohusayken yasadiginiza ama eşiniz neyseki ezdirmemis sizi Allah mutlulugunuzu daim etsinEşimin ailesiyle bende eşimde görüşmüyoruz.Ama eşim benim ailemle görüşüyor hatta araları çok iyi.KV dem en başından beni istemedi.Sonra onlara sormadan nikahımızı yaptık evlendik.Hamile kaldım dogum yaptım kv de geldi.Logusalığımın 8.gunu benimle kavga etti ve burası benim oğlumun evi diyerek beni evimden kovdu.Eşimde karım bu evden gidemez dedi netten biletini aldı annesini o akşam hemen gönderdi.1.5 yıldır ailesinden kimseyle görüşmüyor, görüşmeyi duşunmuyor.Ne eşim aradı ne onlar aradı.Şimdilik böyle devam ediyor bakalım.
Anneniz yanınızda olacağından bişey yapamazlar diye düşünüyorum o halinize inş uzulmezsinizBiz eşimin ailesiyle neredeyse hiç görüşmüyoruz. Kayınbabayla zaten düşmanız şu an. Kayınvalidemle de çok uzağız bazen kendisi arayıp hal hatır sorar ama ben pek aramam gerçi o sadece kaynanama özel değil benim telefonla hiç aram yok kimseyi aramam sormam . Bayramda bile biz hiç gitmeyiz kayınbabadan dolayı. Mesela biz annemlere geliriz memlekete. Kaynanam bizi görmek için annemlere gelir. Mecbur... Samimiyet yok pek. Eşim de olmasın daha iyi diyor kendisi de ailesinden biraz uzak aile bağı yok sadece eşim arar bazen sorar kaynanamı. Yalnız doğum yapacağım zaman geleceklermiş görümcemle kaynanam. Gelmeyin de diyemedik. Ne olacak bakalım evliliğimizin ilk haftalarında olan bazı olaylardan dolayı aramız çok soğuk. Fazla tepem atarsa yine olay çıkarırım en fazla. Giderler.
Bizim de sorun baslangici elti aslinda o şimdi bıraktı gitti onlarıElti ve görümce denen o şahıslarla gecen sene yazın ipleri kopardm
yazın burdalar kışın yaşadıkları şehirdeler
yazın kv kalmaya geliyolar...
su an nolacak bilmiyorum bende.
yazın bekleyip görecem huzursuzluk cıkacak orası kesin.
kv ile mesafeliyim ooh en güzeli
neden geçmişte bi sorun mu yaşadınız?Bana göre 10-15 günde bir aramak bile fazla. Bayramda falan ararım.
Amin hepimizin mutlulugu daim olsun.Çok şükür eşim hep arkamda.Eşimin sülalesinden kimseyi tanımam.Eşim tanımaya değmez hiçbiri dedi.KP i ve abisini bir kere gördum.Kp ve abisi kızımı hiçççç görmediler.Hiç arayıp sormadılar vs.Aman çokda iyi oluyor ekmegime yağ sürüyorlar.Çok sorunlu bir aile.Hiç uğraşamazdım.Eşim kendi ailesini çekemiyor istemiyor ben mi çekicem.Suk
Sukur benim ailemle de iyiyiz eşimi de çok severler. Üzüldüm lohusayken yasadiginiza ama eşiniz neyseki ezdirmemis sizi Allah mutlulugunuzu daim etsin
Kuzum vallahi bana kalsa yüzlerine bakmam da eş önemli bir faktör benimkinin ailesi neler yaptı utanmadı bide geldi evimde başköşede oturdular. Eş yapılan haksızlıkların farkındaysa zaten anlayışlı olur da o insanı bulmak mesele.Sebebiyle sonucunu yazar misiniz çevremde eşinin ailesinden çeken herkes yaşı geçse de hala kv laf yesem hergün ağlasa da görüşmeye devam ediyor hangisi daha dogru bilemedim.
*sadece kendi değil eşiyle ortak karar ve uygulamaya sahip olanlara soruyorum.
☆Bence nolursa olsuncular yazmaza sevinirim sadece basliktaki durumda olanlardan örnekler istiyorum tavsiye amaçlı...
Ben buldum işte :) darısı başınıza inşallah sizin eşinizde anlar.Kuzum vallahi bana kalsa yüzlerine bakmam da eş önemli bir faktör benimkinin ailesi neler yaptı utanmadı bide geldi evimde başköşede oturdular. Eş yapılan haksızlıkların farkındaysa zaten anlayışlı olur da o insanı bulmak mesele.
evet eşime arada derim kıymetini biliyorum diye o da anlar... eşler diğer tarafa atılan kazığın kendisine de atıldığını algılamayabiliyor. hatta ben bazen bayramlarda amann ara gitsin diye ısrar ettim baktım beni kırıyor aramıcam diye annem de boşuna huzurunu kaçırma dedi öyle kaldıKuzum vallahi bana kalsa yüzlerine bakmam da eş önemli bir faktör benimkinin ailesi neler yaptı utanmadı bide geldi evimde başköşede oturdular. Eş yapılan haksızlıkların farkındaysa zaten anlayışlı olur da o insanı bulmak mesele.
şükür bende buldum. amin inş eşleri anlar yada aileler ıslah olur.Ben buldum işte :) darısı başınıza inşallah sizin eşinizde anlar.
Anneniz yanınızda olacağından bişey yapamazlar diye düşünüyorum o halinize inş uzulmezsiniz
Etkilemeye çalışır belki ama eşim müsaade etmez Eşimin değişeceğini sanmıyorum. Bana da onun annesi ile arasına girmek doğru gelmiyor. Eşim annesinin hatalı olduğunun farkında ama annesi işte silip atamaz. Ben de istemem zaten. Ya biz ya annen desem bizi tercih edeceğini de bilirim.Dönüşte esinizi etkilemiş olmuyorsa en iyisi tabi ama ben eslerden birine yapılan diğerine yapılmış sayarim
ama böyle diyince iş değişti gibi. kv ezilen tarafsa oğlu sahip çıksa o adamda kurtarsa daha hoş değil mi kv nasıl size karşıEşim bu konuda şimdiden gerildiğimin farkında. Benim korkum gelip başıma çöreklenirler...Görümcem çok kalmaz 2-3 günü geçmez biliyorum. Ama kaynanama yüz versek gelip bizimle yaşamaya bile razı yeter ki kayınbabadan kurtulsun onun derdi de kayınbabam. Kaçacak delik arıyor kadın. Evliliğimizin 2. haftasında neredeyse yanımıza yerleşiyordu da tepkimi lafımı hiç esirgemedim o yüzden gitti. Ama biraz yüz verip yüzüne güleyim hemen fırsatını kollar yanımıza yerleşmek için. O yüzden gerginim. Neyse ki eşim benim tarafımda. Dediğim gibi çok tepem atarsa aylarca kalmaya kalkışırsa açık açık artık biz bebeğimize bakabiliriz anne gidebilirsin der yollarız. Eşimle konuştuk bile bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?