Eşinin veya kendi ailesiyle görüşmeyen var mi

Ben de gorsmuyorum iki aydir.Tam gaz evlat ayrimi yapiyorlar.Para pul hep diger ogluna.Bi kurusu yok bjzdr.Yeni evliyken gelip ay kaldilar.Bunu uc sene boyunca tekrarladilar.Kalmalari sorun degildi de biktim kayinvalidemden.Surekli konusur karisir.Benim kizim memeyi hic almadi ve ben 15 ay boyunca sutumu sagip verdim.Cok ugrastirici bi durumdu.Gelip gidip esime beni soyluyor.Yok meme vermedi de cocugun dili kabardi da biberondan sut icmekten.Bu sadece bi ornek.Neyse gecenlerde esim bi borc durumu icin ailesini aradi.Para vermezlermis.Esimin abisine hep var bize yok.Esime dedim bundan sonra ben gorusmuyorum sen istersen gorus dedim.Gecen kp aradi esimi senin karin bizi iki gun evine almadi dedi.Ben de duydum.Nankor senin ailen,senelerdir gelip kaliyolar dedim.Kesinlikle bundan sonra gorusmeyi düşünmuyorum.Esimde tamam haklisin gorusme dedi.Ama kendisi gorusuyor.Benim en buyuk korkum da bundan seneler sonra acaba bu esimle aramda problem olur mu?

o yanlıs affedilemez gibi yazmıssınız. en iyisini yapmıssınız herhalde yüzsüzce hala aranan bi benim eşim var diğerlerini rahatsız etmemişler
Ne ölüme ne dirime asla gorusmem
Esıme once sen gorus annen baban dedım
Esım bana aılem benı sevse bu yanlısı yapmazdı bıttı kım ne dusunurse dusunsun dedı
Hanım koylu dedıler hayırsız evlat dedıler hersey dedı akrabalar
Esım kımseye olanları anlatmadı sız benı kotu bılın gunah kecısı olurum onemlı degıl benım vıcdanım rahat dedı
Benım tek dusundugum kızım dedesını babanesını kuzenını tanımıyor... ne yuzunu ne sesını bılmıyor buyuyunce benım dedem yok mu deyınce ne dıyecegız bılemedım...

Ben buldum işte :) darısı başınıza inşallah sizin eşinizde anlar.

Allah aileleri ıslah etsin inşallah ..

Bu isin bayrami var.Ölumu var.Bazen cok rahatsız oluyorum gorusmemekten.Ama bazen de iyiki gorusmuyorum diyorum. Artik evimde huzur var.Kayinvalidem telefonda esime artik torunumla gorusemeyecem diyor aglayarak.Istiyorsa esim goturebilir oysa. kadinin her seyi numara.Biktim iyice

Adını küslük olarak koyulmayacak seviyede tutsan,bayramda bir saat gitsen, hasta olma,hastaneye yatma gibi durumlarda,10 dakika görüp çıksan filan...Eşin bunu kullanıp ilerletecek biri değilse tabii..

Beennn eşimi banka gibi görüyorlardı evlenmesini istemediler sanırım düğüne filan gelmediler. Eşimle aramı bozmak için deli saçması iftiralar attılar. Maddi olarak çok tırtıkladılar bütün bunlar olurken hiçbir zaman görüşmedim karşılaştığımızda mecburen elini öpüp nasılsın dedim ilerisi olmadı bütün bunların sorumlusu hala ben ve ailem herşeyi geç eşim onlar için herşeyi yaptı ama hiç değer vermediler... Eşim annesiyle mecbur kaldıkça konuşuyor ama pek sağlıklı bir iletişimleri yok malesef... Anlatsam destan olur...

Eşim bir sebepten tatsızlık yaşadı ve 3 ay görüşmedi ailesiyle. O arada ben de görüşmemiş oldum. Sonra eşim barıştı ama ben tüm birikimlerin etkisiyle bir daha görüşmedim. 3,5 sene oldu, seslerini bile duymadım. Mutluyum. Eşim gider gelir, çocuğu da bazen götürür ama ben görüşmem. Bu arada birkaç kez görüşme teklifinde bulundular ama ben kesin bir dille reddettim.

Bu arada sorduğunuz için söylüyorum, eşim benim ailemle görüşür, gayet de araları iyidir. Benim onun ailesiyle görüşmememden kaynaklı misilleme durumu yaşamadık.

Ben esimin ailesiyle gorusmuyorum ama esim gorusuyor
Gorustugum zamanlar surekli hayatima mudahale ederlerdi bu yuzden esimle hep tartisirdim aramizi acarlardi
Simdi gorusmuyorum ohhhh ne rahat en azindsn evimde hizurum var
Tartisirsak bile kendi meselelerimiz yuzunden tartisiyoruz

Bende sizinle aynı durumdayım. Eşimde asla görüşmek istemediğimi biliyor. Yarın birgün çocuğum olunca dede babaanne amca hala bilmeyecek. Halbuki hep kalabalık bir aile olsun istemişimdir... Diğer taraftan onlarla görüşmem mümkün değil, en güzel zamanlarımı zehir ettiler...

Eşime diyorum bazen, ölüm var kalım var görüş istersen diye, bu konu kapandı benim için dedi. Aslında biliyor ki ailesini hayatımıza sokmak isterse ben hayatında olmayacağım... Bu yüzden mi görüşmek istemiyorsun diyorum, görüşmek istesem gizli bile görüşürüm ama istemiyorum sen benim herşeyimsin ben mutluyum diyor. İnşallah öyledir...

Tabiri caizse yemedim yedirdim gezmedim gezdirdim kaynanamı. Kayınpeder yok zaten bir evin bir oğlu eşim. Evlendiğimden beri iş çevirdi durdu arkamdan. Birini bile yüzlemedim o da anlamıyorum sanıp devam etti. Sonunda tak etti, son gelişinde gizli çevirdiği bir işi o dönünce arayıp yüzüne vurdum. Normalde haftada bir arardım, 1,5 aydır aramıyorum o da arayamıyor. Oh bee kafa dinledim Eşim hesap sorardı eskiden, kaynanam doldururdu tabii azıcık aramasam; şimdi dolduramıyor da gizli işi ortaya çıkacak diye

Demekkı gercekten hıcbısey dort dortluk olmuyor
Eslerden sanslıymısız aılede ıyı olsaydı tadından yenmezdı bı yerden ıyı oluyorsa dıger yandan eksık kalıyor
Ya anlayışsız bızı ezdıren eşe sahıp olsaydık...
Belkıde cocukların huzuru ıcın boylesı daha ıyıdır
Gorusulse tadımız mutlaka kacacak cunku

Topluımda epey yaygın ailer arasında küslük bunuda ablamla küs olduktan sonra anladım ablam eşimi ve beni evinden kovdu ,
tabi bu davranışından sonra evine birdaha gitmeme kararı aldım

Aslında başta eşim böyle değildi. Ailesine toz kondurmuyordu, benim yaşadıklarımı görüyordu bana hak veriyordu ama ailesine ses edemiyordu. Sonunda ailesinden öyle bir köstek gördü ki, birde o insanlar olursa beni de kaybedecekti. 2 2.5 yılım zehir oldu ama... Çok şükür son 1 1.5 yıldır iyiyiz.

Aslında kocalar en başta denge kurabilme herşey daha güzel olur ama köprü görevini malesef göremiyorlar

Ben eşimin ailesi ile görüşmüyorum kv çok problemli resmen kavga, kin ve nefretle besleniyor, iki oğlu var birbirine düşürüyor eşim daha pozitif karaktere sahip ama abisi aynı annesi gibi o nedenle uzak duruyoruz. Eşim arada annesi ile arada telefonla görüşüyor.
Bizde iplerin kopma sebebi eşimin 10 yıl önce boşandığı eşi ile görüşmeye başlamaları oldu, daha önce evli oldukları dönemde bile görüşmeyen insanlar şimdi kanki oldular, bizde kapımızı kapattık huzurumuz yerinde çok şükür.

Ben de görüşmëdim yıllarca şimdi yazdan yaza 2 gün uğruyorum onlara. Şimdiki aklım olsa küsmez içten içe onların yaptığını onlara yapardım. Eşler her ne kadar sana hakverse de ailesi kıymetli oluyo sonra. Ayda yılda bir aranırken ailesi hergün arıyo artık. Zor zamanında ağzına yaparlar sonra vah oğlum sen kıymetlisin ayağı. Bu erkek aileleri çok politik olabiliyor.

Benim eşim ailemle çok iyi sık sık görüşüyoruz whatsapp aile grubumuz var keyifle geyik yapıyoruz.
Genelde erkek tarafı sorunlu ve bu sorunun büyük kısmı kv tarafından çıkıyor malesef.

Ben esimin ailesiyle gorusmuyorum,cunku esim de kendi ailesiyle gorusmuyor. Benim ailemle ikimizin de arasi iyi cok sukur.
Sonuc cok huzurluyuz. Gorusursek hayat burnumuzdan gelirdi ki gecmiste gelmisligi de var,tecrube ile sabit

Nişanlımın annesi ile görüşmüyorum.
Daha nişanlıyken çok çok kötü konuştu. Nişanlım bana hak verdi. Annesi de belki bin kere özür diledi. Ama ben affetmedim. Zaten onlar başka şehirde. Kapıma gelip Özür diledi. Ama affedilir şeyler dememişti.. Nişanlım kendi ailesi ve benim ailemle iyi. Düşünmeden konuşmak işte. Sonuçları can sıkıcı oluyor.

"Eğer bir gün barışırsa inşallah nefsime halim olup karışmam." Bu ne demek oğul anası ile barısacak sende nefsine hakim olmaya çalışacaksın ?? Ana ile evlat Arasına girilmez barışması için ne yapıyorsun ki , bence çokta umurunda değil. Bir kackere söyledim bayramda ara diye ama huzurun bozulmasın diye de ısrar etmedin değil mi ? Bence sen bu durumdan hiç de rahatsız değilsin. Ama senin de oğlun olacakmış bence ne yap ne et arayı buldur
Müslüman müslüman ile 3 günden fazla küs kalamaz nerde kaldı ki anne babaya küsmek. Hay Allahım ne günlere kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…