- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Ne ölüme ne dirime asla gorusmemo yanlıs affedilemez gibi yazmıssınız. en iyisini yapmıssınız herhalde yüzsüzce hala aranan bi benim eşim var diğerlerini rahatsız etmemişler
Ben buldum işte :) darısı başınıza inşallah sizin eşinizde anlar.
evet eşime arada derim kıymetini biliyorum diye o da anlar... eşler diğer tarafa atılan kazığın kendisine de atıldığını algılamayabiliyor. hatta ben bazen bayramlarda amann ara gitsin diye ısrar ettim baktım beni kırıyor aramıcam diye annem de boşuna huzurunu kaçırma dedi öyle kaldı
Ben de gorsmuyorum iki aydir.Tam gaz evlat ayrimi yapiyorlar.Para pul hep diger ogluna.Bi kurusu yok bjzdr.Yeni evliyken gelip ay kaldilar.Bunu uc sene boyunca tekrarladilar.Kalmalari sorun degildi de biktim kayinvalidemden.Surekli konusur karisir.Benim kizim memeyi hic almadi ve ben 15 ay boyunca sutumu sagip verdim.Cok ugrastirici bi durumdu.Gelip gidip esime beni soyluyor.Yok meme vermedi de cocugun dili kabardi da biberondan sut icmekten.Bu sadece bi ornek.Neyse gecenlerde esim bi borc durumu icin ailesini aradi.Para vermezlermis.Esimin abisine hep var bize yok.Esime dedim bundan sonra ben gorusmuyorum sen istersen gorus dedim.Gecen kp aradi esimi senin karin bizi iki gun evine almadi dedi.Ben de duydum.Nankor senin ailen,senelerdir gelip kaliyolar dedim.Kesinlikle bundan sonra gorusmeyi düşünmuyorum.Esimde tamam haklisin gorusme dedi.Ama kendisi gorusuyor.Benim en buyuk korkum da bundan seneler sonra acaba bu esimle aramda problem olur mu?[/QUOT
Olabilirdi,eğer onun da gitmesini sorun etseydin...Böyle bir konu okumuştum,annesi ölünce eşin içinden adeta başka biri çıkmış,bir anneme katlanamadın diyerek.Onun için kendiniz görüşmeseniz de, eşinizi asla engellemeyin.
Sevdiğim bir abla;kan,su olmaz derdi.Katılıyorum...
Adını küslük olarak koyulmayacak seviyede tutsan,bayramda bir saat gitsen, hasta olma,hastaneye yatma gibi durumlarda,10 dakika görüp çıksan filan...Eşin bunu kullanıp ilerletecek biri değilse tabii..Bu isin bayrami var.Ölumu var.Bazen cok rahatsız oluyorum gorusmemekten.Ama bazen de iyiki gorusmuyorum diyorum. Artik evimde huzur var.Kayinvalidem telefonda esime artik torunumla gorusemeyecem diyor aglayarak.Istiyorsa esim goturebilir oysa. kadinin her seyi numara.Biktim iyice
BeennnSebebiyle sonucunu yazar misiniz çevremde eşinin ailesinden çeken herkes yaşı geçse de hala kv laf yesem hergün ağlasa da görüşmeye devam ediyor hangisi daha dogru bilemedim. *sadece kendi değil eşiyle ortak karar ve uygulamaya sahip olanlara soruyorum. ☆Bence nolursa olsuncular yazmaza sevinirim sadece basliktaki durumda olanlardan örnekler istiyorum tavsiye amaçlı...
Bende sizinle aynı durumdayım. Eşimde asla görüşmek istemediğimi biliyor. Yarın birgün çocuğum olunca dede babaanne amca hala bilmeyecek. Halbuki hep kalabalık bir aile olsun istemişimdir... Diğer taraftan onlarla görüşmem mümkün değil, en güzel zamanlarımı zehir ettiler...Ne ölüme ne dirime asla gorusmem
Esıme once sen gorus annen baban dedım
Esım bana aılem benı sevse bu yanlısı yapmazdı bıttı kım ne dusunurse dusunsun dedı
Hanım koylu dedıler hayırsız evlat dedıler hersey dedı akrabalar
Esım kımseye olanları anlatmadı sız benı kotu bılın gunah kecısı olurum onemlı degıl benım vıcdanım rahat dedı
Benım tek dusundugum kızım dedesını babanesını kuzenını tanımıyor... ne yuzunu ne sesını bılmıyor buyuyunce benım dedem yok mu deyınce ne dıyecegız bılemedım...
Demekkı gercekten hıcbısey dort dortluk olmuyorBende sizinle aynı durumdayım. Eşimde asla görüşmek istemediğimi biliyor. Yarın birgün çocuğum olunca dede babaanne amca hala bilmeyecek. Halbuki hep kalabalık bir aile olsun istemişimdir... Diğer taraftan onlarla görüşmem mümkün değil, en güzel zamanlarımı zehir ettiler...
Eşime diyorum bazen, ölüm var kalım var görüş istersen diye, bu konu kapandı benim için dedi. Aslında biliyor ki ailesini hayatımıza sokmak isterse ben hayatında olmayacağım... Bu yüzden mi görüşmek istemiyorsun diyorum, görüşmek istesem gizli bile görüşürüm ama istemiyorum sen benim herşeyimsin ben mutluyum diyor. İnşallah öyledir...
Demekkı gercekten hıcbısey dort dortluk olmuyor
Eslerden sanslıymısız aılede ıyı olsaydı tadından yenmezdı bı yerden ıyı oluyorsa dıger yandan eksık kalıyor
Ya anlayışsız bızı ezdıren eşe sahıp olsaydık...
Belkıde cocukların huzuru ıcın boylesı daha ıyıdır
Gorusulse tadımız mutlaka kacacak cunku
öyle denmez zaten bende demedim eşimin tercihi arama kaydında görüyorum engelli aramış annesi sormam bile açtın mı geri aradın mı diye ama tabi benden habersiz iş cevirmesin isterim. eğer 1 gün gönlü ısıır affederse umarım bana söyler bende nefsime hakim olup karışmam inşAllah eşim mutlu olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?