Eşinin veya kendi ailesiyle görüşmeyen var mi

Ben görüşmemek değilde uzak durmaktan mesafeli olmaktan yanayım, çünkü ana ile evlat sonuçta, birde ana babana senin yaptığını evladın da sana yapar lafından korkarım .

Annem babaannemle iyi değildi, babam da anneme destek oldu, ailesiyle görüşmedi, hep babaannem suçluydu bize öyle diyorlardı, ama şimdi annem babaannemin ( annemlerin anlattığı şekilde) aynısı oldu. Geline karşı , bize karşı... Babaannem babama hasret öldü, çok söyledik baba son kez git görüş vs diye , kesinlikle ikna olmadı, kısa süre sonrada babaannem vefat etti. Ne bileyim keşke böyle olmasaydı diyorum, biz hep babaanneyi kötü bildik ama keşke aramızda bir iletişim olsaydı , bir ömür böyle saçma sapan küslükle geçti gitti, değermiydi ...
Babam annemi ailesine karşı savundu güya, ama çok defalar aldattı, psikolojik olarak ailesinden yana eksikliğini, görmediği sevgiyi bu şekilde tatmin etmeye çalıştı diye düşünüyorum. Neyse gece gece ne çok yazdım, içinizi kararttım , hakkınızı helal edin

Bende demin yazdım bunu anlatmaya çalıştım, haklı da olsan haksız da olsan ana babayı kırarsan yoluna geliyor bi şekilde.
Babaannem çok huysuzdu vs, annemde aynı şeyi söylerdi "baban arasın, elini mi tutuyorum" derdi, ama halbuki arkadan o kadar kötülemiş olurdu ki babam zaten çok gaza gelen bi adam, hiç aramazdı. Anne babası babama küs vefat ettiler, hiç mi Allah'tan korkmazsın baba dedim, git görüş dedim, hasta olduğunu bile bile gitmedi, hala benim vicdanım sızlar , bunun vebalini benim anne babam nasıl ödeyecek bilmiyorum .

Yürekten kutluyorum seni annem babam haklıdır ayrımını yapmadığın için. Kesinlikle haklısın Allah merhametini yüreğinden eksik etmesin kardesim

Biz yakın zamanda kavga ettik sebebi kaynanamin sürekli çağırması ben gitmek istemeyince evde kavga çıkması eşimde benim anneme telde bağırdı çağırdı rezil olduk yani ayrıca tesadüfen gördüm gorumcemle kaynanam whatspta iyi olmuş vs yazmışlar eşimle kavga etmemiz iyi olmuş yani çok yalancı kaynanam annem onu aramış konuşmak için damadın söyledikleri çok ağırıma gitti vs demiş kaynanam eşime kızımızı boşayacaz diyolar demiş benim yanıma gelince inkâr etti. Çok kötü bi durum oğlumun sünneti olacakti herkes küs vazgeçtik mecbur yarın bi gün doğum günü olacak kim gelecek...

Olmaz inş
Ben de oğluma aynilarini yaparsam bana yapsın fazlasını.

Ben görüşüyorum ama eskisi kadar samimi değilim..
Biz öyle anlattığınız gibi şeyler yaşamadık..Nişanlıyken eşimin ailesini sık sık arardım konuşurduk ama baktım onların aradığı sorduğu Yok samimi değiller..artık benim de içimden gelmiyor
Çünkü ellerinde telefon var onlar niye aramıyorlar dedim kendi kendime..istemiyor gibiler bilmiyorum..
Evlenince kalmaya da geldiler ama Yok ne sıcaklık var ne samimiyet yüzlerini çeviriyorlar o yüzden ben de kendimi geri çektim onlardan..eşim kendi ailesiyle de benim ailemle de görüşür ben onun ailesiyle samimi değilim..
Böyle daha iyi

Önemli bir problemi sineye çekmem ! Ben de bir insan evladıyım, insanî muameleyi hakediyorum. Koyun gibi gudulmek için dünyaya gelmedim yada evlenmedim. Haklarımı bilirim ve kimsenin altında kalmam . Küçük bir sürtüşme yaşadım kayinvalidemle, haklısın diyip çekilmemi bekledi ..çekilmedim, hakkımı savundum ve aynı zamanda tezini çürüttüm. Hak verdi, özrünü diledi, konu kapandı .. x hanım , kayınvalide olduğunuz için her durumda siz haklısınız demiş olsaydım, koyun doğmadım ama koyun olarak devam etmek zorunda kalırdim .eşim de destektir ..."kendini asla ezdirme,hakedene hakkını ver "der!

Iyi mi yaptiginiz kadini torunundan uzak tutatarak hosmu yapiorsunuz ne ayip bnce siz kadina kaynanalik yapio gibisiniz

Ben eşimin ailesiyle gorusmuyorum ama mecbur kalmadikca. Gerçe şu an kp bizde doktor için geldi. Elbette insanlık namına ve eşimin hatırı için ağırlıyorum. Ama onun dışında aramam, sormam ne annesini ne kizkardeslerini. Sebep : huzurun ancak böyle yakalandigini keşfettim

eşim ben ve kv ortak karar verdik : kv ile ben asla görüşmüyorum. oglu görüşlür.
ben yolda düşşse kaldırmam o denli öfkeliyim kendisine.
birde kendi babamla konuşmuyorum. annemi ve bizi eskiden cok yıprattı sonra annem de karşılık verince ( menepoız yaşı oldu 65 ) dayanıyor artık babama. bagırmalarına karşılık vermeye başlayınca babamın işine gelmedi.
ben seni terk ediyorum diyip evden gitti. bizde 3 kardeşiz onu tutmaşısız diye bize küstü. kötü evlatmışız. bizde cok umrumuzda degilsin beter ol dedik.babamda yolda düşse kaldırmam kategorisinde.

cocuk var mı o soruyor mu hiç babaannesini
Yok hayır daha 7 aylık evliyiz zaten çocuk yok ama olsada göreceklerini sanmıyorun. Çocuk için büyük eksiklik olur tabi. Bizim çocuğumuzun ne dedesi ne babaannesi olacak tek anneannesi olacak malesef. Ama öyle insanların eksikliğide iyidir.

cocuk var mı o soruyor mu hiç babaannesini
Yok hayır daha 7 aylık evliyiz zaten çocuk yok ama olsada göreceklerini sanmıyorun. Çocuk için büyük eksiklik olur tabi. Bizim çocuğumuzun ne dedesi ne babaannesi olacak tek anneannesi olacak malesef. Ama öyle insanların eksikliğide iyidir.

Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Olay kayınvalidemden başladı öteki aile üyelerine sıçradı. Benim tamamen haklı olduğum konular olduğu için eşimde ailesi ile görüşmeyi kesti. Hayatımız kurtuldu diyebilirim. Ama ben vicdanlı bir insan olduğum için yazları kayınvalidemin yazlığının olduğu yere tatile gidersek arayıp beraber bir yemek organize ediyorum ama sadece kayınvalidem ile ötekilerle kesinlikle görüşmüyoruz. Arada sırada telefonla konuşuruz kayınvalidenle o kadar. Keşke herşey başka olsaydı ama kendileri böyle olsun istediler. Kayınvalidesi ile anne-kız gibi olan arkadaşlarıma çok imrenirim ama böylesi evliliğimiz için çok daha iyi. Benim şansım birazda yurtdışında yaşıyor olmak. Aramızda uçakla 11 saat mesafe var :) o yüzden fazla bunaltmıyoruz birbirimizi sevgili kayınvalideciğim ile

Ben varim. Esimin ailesiyle hic gorusmedim hemde hic. Kaynanami hic gormedim. Istemediler evlenmemizi. Esimle 12 yil görüstük. Yasim 28:) bastan beri hic sorunlar vardi. Artik olmayacak yollarimizi ayiralim dedigim anda bi mucize oldu ve evlendik. Hemde benim ailemin destegiyle davullu zurnali. Tam gonlumuze gore bi dugunumuz oldu. Esimin tarafindan kimse yoktu esim ailem olmadiktan sonra akrabalarimin olup olmamasi cokta onemli degil dedi ve kimseyi cagirmadi. 2 yillik evliyiz cok sukur. Benim ailemle gorusuyoruz esim anlayisli sagolsun. Dugunden sonra esimin ailesiyle gorusmek icin yinede cabaladik ama sonuc alamadik. Kaynanam cok kiskanc bi yapiya sahip ogullarinin evlenmesini istemiyor. Ha bide calisan gelin istemezlermis cokta tın:) benim icin rahat karisanim yok ama esim uzuluyor hissediyorum baslarda daha zordu ama alisti biraz. Uzun oldu biraz ama boyle.

Evlenmemizdeki mucize ise eşim:) babami ikna etti ailem yok ama ben varim diye diye 1 sene surdu babamda sonunda ikna oldu cooook uzun bi aşk hikayesi❤❤

En guzeli sinir koymak sanirim. Ben ve esim cok farkli kulturdeyiz ve evlenmeden once sen benim ailemi sevmek zorunda degilsin bende senin aileni dedim. Dugun alis verisine bile esim kardesim ve ben gittik. Farkli sehirler ve kulturler olunca onlar karisamadi bende izin vermedim. Simdi ise esimin ailesi bisey istediginde topu esimin uzerine atiyorum ve oda bunun hayir anlamina geldigni biliyor ve hayir diyor. Cokcok iyi bisey bu. Ne kimseyle yuz goz olursunuz ne de kimse size bisey diyebilir

Baskalarinin durumunu ogrenmenin size bi faydasi olmayacak yalniz.. Kimisi ömür boyu gorusmez, kimi tek gun ayri kalamaz.. Milletin durumuna gore rahatlayacak veya gerilecekseniz cok anlamsiz geldi bana..

Baskalarinin durumunu ogrenmenin size bi faydasi olmayacak yalniz.. Kimisi ömür boyu gorusmez, kimi tek gun ayri kalamaz.. Milletin durumuna gore rahatlayacak veya gerilecekseniz cok anlamsiz geldi bana..
Sizin mantıkla bu site gereksiz. İnsan kendi gibi olanların çözümleriyle veya tecrubeleriyle hayatına yön verebilir. Ya da tek miyim diye merak edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…