- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Bende demin yazdım bunu anlatmaya çalıştım, haklı da olsan haksız da olsan ana babayı kırarsan yoluna geliyor bi şekilde."Eğer bir gün barışırsa inşallah nefsime halim olup karışmam." Bu ne demek oğul anası ile barısacak sende nefsine hakim olmaya çalışacaksın ?? Ana ile evlat Arasına girilmez barışması için ne yapıyorsun ki , bence çokta umurunda değil. Bir kackere söyledim bayramda ara diye ama huzurun bozulmasın diye de ısrar etmedin değil mi ? Bence sen bu durumdan hiç de rahatsız değilsin. Ama senin de oğlun olacakmış bence ne yap ne et arayı buldur
Müslüman müslüman ile 3 günden fazla küs kalamaz nerde kaldı ki anne babaya küsmek. Hay Allahım ne günlere kaldık
Bende demin yazdım bunu anlatmaya çalıştım, haklı da olsan haksız da olsan ana babayı kırarsan yoluna geliyor bi şekilde.
Babaannem çok huysuzdu vs, annemde aynı şeyi söylerdi "baban arasın, elini mi tutuyorum" derdi, ama halbuki arkadan o kadar kötülemiş olurdu ki babam zaten çok gaza gelen bi adam, hiç aramazdı. Anne babası babama küs vefat ettiler, hiç mi Allah'tan korkmazsın baba dedim, git görüş dedim, hasta olduğunu bile bile gitmedi, hala benim vicdanım sızlar , bunun vebalini benim anne babam nasıl ödeyecek bilmiyorum .
Çok teşekkür ederim...Yürekten kutluyorum seni annem babam haklıdır ayrımını yapmadığın için. Kesinlikle haklısın Allah merhametini yüreğinden eksik etmesin kardesim
Olmaz inşBen de gorsmuyorum iki aydir.Tam gaz evlat ayrimi yapiyorlar.Para pul hep diger ogluna.Bi kurusu yok bjzdr.Yeni evliyken gelip ay kaldilar.Bunu uc sene boyunca tekrarladilar.Kalmalari sorun degildi de biktim kayinvalidemden.Surekli konusur karisir.Benim kizim memeyi hic almadi ve ben 15 ay boyunca sutumu sagip verdim.Cok ugrastirici bi durumdu.Gelip gidip esime beni soyluyor.Yok meme vermedi de cocugun dili kabardi da biberondan sut icmekten.Bu sadece bi ornek.Neyse gecenlerde esim bi borc durumu icin ailesini aradi.Para vermezlermis.Esimin abisine hep var bize yok.Esime dedim bundan sonra ben gorusmuyorum sen istersen gorus dedim.Gecen kp aradi esimi senin karin bizi iki gun evine almadi dedi.Ben de duydum.Nankor senin ailen,senelerdir gelip kaliyolar dedim.Kesinlikle bundan sonra gorusmeyi düşünmuyorum.Esimde tamam haklisin gorusme dedi.Ama kendisi gorusuyor.Benim en buyuk korkum da bundan seneler sonra acaba bu esimle aramda problem olur mu?
Ben de oğluma aynilarini yaparsam bana yapsın fazlasını."Eğer bir gün barışırsa inşallah nefsime halim olup karışmam." Bu ne demek oğul anası ile barısacak sende nefsine hakim olmaya çalışacaksın ?? Ana ile evlat Arasına girilmez barışması için ne yapıyorsun ki , bence çokta umurunda değil. Bir kackere söyledim bayramda ara diye ama huzurun bozulmasın diye de ısrar etmedin değil mi ? Bence sen bu durumdan hiç de rahatsız değilsin. Ama senin de oğlun olacakmış bence ne yap ne et arayı buldur
Müslüman müslüman ile 3 günden fazla küs kalamaz nerde kaldı ki anne babaya küsmek. Hay Allahım ne günlere kaldık
Önemli bir problemi sineye çekmem ! Ben de bir insan evladıyım, insanî muameleyi hakediyorum. Koyun gibi gudulmek için dünyaya gelmedim yada evlenmedim. Haklarımı bilirim ve kimsenin altında kalmam . Küçük bir sürtüşme yaşadım kayinvalidemle, haklısın diyip çekilmemi bekledi ..çekilmedim, hakkımı savundum ve aynı zamanda tezini çürüttüm. Hak verdi, özrünü diledi, konu kapandı .. x hanım , kayınvalide olduğunuz için her durumda siz haklısınız demiş olsaydım, koyun doğmadım ama koyun olarak devam etmek zorunda kalırdim .eşim de destektir ..."kendini asla ezdirme,hakedene hakkını ver "der!Sebebiyle sonucunu yazar misiniz çevremde eşinin ailesinden çeken herkes yaşı geçse de hala kv laf yesem hergün ağlasa da görüşmeye devam ediyor hangisi daha dogru bilemedim.
*sadece kendi değil eşiyle ortak karar ve uygulamaya sahip olanlara soruyorum.
☆Bence nolursa olsuncular yazmaza sevinirim sadece basliktaki durumda olanlardan örnekler istiyorum tavsiye amaçlı...
Iyi mi yaptiginiz kadini torunundan uzak tutatarak hosmu yapiorsunuz ne ayip bnce siz kadina kaynanalik yapio gibisinizKayınpederimle ayda yılda bir telefonda görüşürüz kayınvalidemi aramam sormam konuşmam. Kavga etmedik. O kaynanalık yapmaya kalktı ben konuşmayarak, gitmeyerek tavrımı koydum. Eşim ailesi ile elbette görüşüyor ve görüşme de demem.
Eşimin ailesi ile ayrı şehirlerdeyiz, bu tabi ki büyük avantaj.
Yazın eşim ailesini görmeye gidecek,ben ve kızım da tatile gideceğizplanımız böyle
eşim ben ve kv ortak karar verdik : kv ile ben asla görüşmüyorum. oglu görüşlür.Sebebiyle sonucunu yazar misiniz çevremde eşinin ailesinden çeken herkes yaşı geçse de hala kv laf yesem hergün ağlasa da görüşmeye devam ediyor hangisi daha dogru bilemedim.
*sadece kendi değil eşiyle ortak karar ve uygulamaya sahip olanlara soruyorum.
☆Bence nolursa olsuncular yazmaza sevinirim sadece basliktaki durumda olanlardan örnekler istiyorum tavsiye amaçlı...
Yok hayır daha 7 aylık evliyiz zaten çocuk yok ama olsada göreceklerini sanmıyorun. Çocuk için büyük eksiklik olur tabi. Bizim çocuğumuzun ne dedesi ne babaannesi olacak tek anneannesi olacak malesef. Ama öyle insanların eksikliğide iyidir.cocuk var mı o soruyor mu hiç babaannesini
Yok hayır daha 7 aylık evliyiz zaten çocuk yok ama olsada göreceklerini sanmıyorun. Çocuk için büyük eksiklik olur tabi. Bizim çocuğumuzun ne dedesi ne babaannesi olacak tek anneannesi olacak malesef. Ama öyle insanların eksikliğide iyidir.cocuk var mı o soruyor mu hiç babaannesini
Baskalarinin durumunu ogrenmenin size bi faydasi olmayacak yalniz.. Kimisi ömür boyu gorusmez, kimi tek gun ayri kalamaz.. Milletin durumuna gore rahatlayacak veya gerilecekseniz cok anlamsiz geldi bana..Peki onların kaç yıl oldu şimdi bizim çocuk olacak devamli arıyorlar engelli numara ama görünüyor sonuçta. Aslında bana kalsa umrumda olmaz benim asla midem kaldırmaz ama eşim bayramdan bayrama gidip gelse çokta önemsemem ama onların ağzıyla tek laf etse asla affedemem çünkü bugünlere borçları beraber atlatiyoruz. Şehir dışındaki amcanız kendi görüşüyor mu ailesiyle
Sizin mantıkla bu site gereksiz. İnsan kendi gibi olanların çözümleriyle veya tecrubeleriyle hayatına yön verebilir. Ya da tek miyim diye merak edebilir.Baskalarinin durumunu ogrenmenin size bi faydasi olmayacak yalniz.. Kimisi ömür boyu gorusmez, kimi tek gun ayri kalamaz.. Milletin durumuna gore rahatlayacak veya gerilecekseniz cok anlamsiz geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?