Eşinin veya kendi ailesiyle görüşmeyen var mi

öyle denmez zaten bende demedim eşimin tercihi arama kaydında görüyorum engelli aramış annesi sormam bile açtın mı geri aradın mı diye ama tabi benden habersiz iş cevirmesin isterim. eğer 1 gün gönlü ısıır affederse umarım bana söyler bende nefsime hakim olup karışmam inşAllah eşim mutlu olsun yeter

Evliliğimin ilk haftalarını bana zehir etti. Biz nişanlıyken asla yük olmam evlatlarıma gerekirse tek yaşarım diyen kadın biz evlenince 2. haftadan yanımıza yerleşmeye kalkıştı. Sonra kayınbaba düğünü yaparım ederim dedi güvendik sırf istiyorlar diye düğünü erkenden yaptık düğünün ertesi günü bize yüz çevirdi neymiş elalemin borcunu ödeyemezmiş. El olduk birden. Eşyalarını sat öyle öde borcunu dedi eşime. Çok zor zamanlar geçirdik çok şükür şimdi az biraz yükümüz hafifledi yeni yeni toparlıyoruz. Dengesizler anlayacağınız. Kaynanam da aslında gariban bir kadın kayınbabadan az çekmiyor dengesiz bir adamla yaşamak kolay değil. Ama bana ne? Kurtulmak için bizim evlenmemizi mi bekledi yani beni mi kurtuluş olarak gördü? Bana sordu mu beraber yaşamak isteyip istemediğimi? Hem madem böyle kurtuluş olarak gördü bizi. O zaman nişanlıyken neden asla yük olamam falan diye yalan söyledi? Biraz bir dediği bir dediğini tutmayan bir kadın. Üzülüyorum kendisine düşman da değilim ama mesafemi koruyorum açıkcası. Bir de ben sadece kaynanamı değil kendi annemi bile 10-15 günde bir aramam. Onlar beni ararlarsa konuşurum telefonla konuşma özürlüsüyüm biraz bu kaynanama özel bir durum değil. Herkes sitem ediyor fazla arayıp sormadığım için ama ne yapayım telefon muhabbetini pek sevmiyorum.

bende telefonda konusamam maalesef annem ve eşim dısında. kaynananız ağzınızı aramış olabilir nişanlılıkta. yada iyeti anlaşılmasın diye diline vurmuş. keşke öncede boşansaymıs oğlu da ona göre birini bulurdu basta annesiyle kabul edecek. kp klasik dönekmiş terbiyesiz. ne diyim Allah kv kurtarsın ondan artık başka şekillerde. sizde huzuurnuzu kaybetmemek için haklısınız

Eger adam pasifse ve aılesı gozle gorulur sekılde hatalıysa mesela esını dovduyse , veya esıne haraket kufur namusuna kadar ettıyse yanı dıbıne kadar haklıysa gelın hanım ancak oyle
Ancak dıger turlu eften puften seyler ıcın gorusulmuyorsa o evlılıgın mutlaka bır yerde catırdayacagını dusunuyorum

dövme hariç hepsini yaşadık fazlasıyla üstüne bide dolandırıldık

bende gorusmuyorum esimin ailesiyle esim konusur telde falan oda cok gitmiyor benle muhattap olmasınlar gormeyeyim de esim gorussun ona karısmıyorum ben son gorustugumde vucudum tepki vermeye basladı artık her konuları acıldıgında bile agrılar giriyor karnıma

Ben ve esım gorusmuyoruz esımın aılesıyle
Sebebıde bı yanlısları oldu
Dogumumda bı hastaneye geldıler
Bırde 1 haftalıktı kızımın ismı okundugunda... okadar.
Yaklasık 13 aydır yuzlerını gormedık seslerını duymadık
Evımızın adresını bıle bılmıyorlar

Ya kayınvalideme ben de çok üzülüyorum. Kurtarmak için ben ve eşim elimizden geleni yaptık. Hastaneye yatıralım dedik adamın gerçekten ihtiyacı var ya deli resmen eşimi bıçaklamaya kalktı ya öz oğlunu. Kayınvalidem de tehlikede o evde yaşadığı sürece. Tüm mahalle konu komşu yatırın bunu hastaneye diyor. Mahalle bile şikayetçi. Ama kaynanam ve görümceler yanaşmıyor halbuki kayınbaba tedavi görse hem kendi rahatlayacak hem adam düzelecek kötülük ediyorlar hastaneye yatırmamakla haberleri yok. Biz yine de dinlemedik dilekçe verdik polis zoruyla evden aldırdık hastaneye götürdük işlemler yapılırken kayınbaba kaçtı. Peşinden koşamadık kimse yardım etmezse arkamızda durmazsa kos koca adamı nasıl zapt edelim ki. Şimdi tedavi görüyor olsaydı kaynanam evinde rahat olurdu. İstemediler kendisi başta olmak üzere. O zaman çeksin yani bana ne. Ben yeni evliyim ve evliliğimi kayınvalideyle beraber yaşayarak hayal etmemiştim hiç. Kimse bana söylemedi de. Çekmek zorunda değilim. Haksız mıyım? Bence kaynanamın bu durumda olması kendi seçimi.

+ Kısacası eşim ve ben bu yüzden elimizi eteğimizi çektik.

abovvv neler yaşamışsın sen
çok şükür benim öyle sorunlarım olmadı hatta ben teklif etmiştim birlikte yaşamayı kendisi kabul etmemişti hatta buraya konu açmıştım kk hatunları yapma diyerek gözümü açmıştı
kv eşi tarafından aldatılmış fiziksel ve psikolojik şiddet görmüş birisi o yüzden arıyorum ihmal etmek istemiyorum yani arayıp bi kaç dk konuşunca eşimde mutlu oluyor böyle basit bi şey için can sıkmaya gerek duymuyorum. ama sizinkine benzer şeyler yaşasaydım iletişimi keserdim elbette

kusura bakmasın kv o zaman. tamamen haklısınız

valla bende ev alırken ters dubleks bakıyordum aynı fıyata kv kalır diye çünkü eşim küçükken hep annemi kurtarıcam babamda dermiş bana en yakın arkadaslarından bi kız dedi. ama onlar karı koca kirası yüksek getirili ev aldırdılar meğer amacları kendilerine almakmış. yani kv hain namkör çıktı :) bosuna basımıza bela arıyoruz aslında ya

o yanlıs affedilemez gibi yazmıssınız. en iyisini yapmıssınız herhalde yüzsüzce hala aranan bi benim eşim var diğerlerini rahatsız etmemişler

hep iyi niyetimizden kaybediyoruz

Ben görüşmüyorum, hatrı sayılır şekilde kötülükleri oldu ya boşanacaktım ya da hayatımdan çıkartarak eşimle devam edecektim, hayatımdan çıkardım. Eşim de görüşmüyor, ancak bana yaptıkları sadece tuz biberi oldu, eşime de evlat gibi sahip çıkmadıkları için görüşmüyor.

Biz görüşmüyoruz. Hiç sorun olmadı, sadece ara bozmaya çalışan bir görümce var 3. Kişileri dahil etmeye çalıştı. O da çok ağır laflar duydu eşimden. Bir dönem ayrıydık ona rağmen ailesiyle görüşmemiş. Alnından öpüyorum dik duran her bireyin.Benim dünyam küçüktür, çok ufak şeyler mutlu eder beni. Eşim de benimle mutlu. Kimse olmasın gerek yok.

Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Mesafeli olmak benim için daha iyi. Eşimin eşimin annesi sürekli dedikodumu yapıyor. Tanıdığı herkese eşime hakkımda çok saçma sapan şeyler söylüyor. Ben bunları biliyorum ama Bilmiyormuş gibi davranıyordum. Söylediği her şeye rağmen yaşlı kadın deyip hiçbir şey olmamış gibi yine de iyi davranıyordum. Kayınvalidem Başkalarının lafına bakıp çok çabuk gaza geldiği için diğer akrabalarının kışkırtmasıyla bana gerçekten çok kötü davrandı konuşmamaya başladı benimle. Ben de ona anneciğim bir sorun mu var istemeden seni kırdım mı Ben seni çok seviyorum konuşarak halledebiliriz dediğim halde ama ben seni hiç sevmiyorum tarzında bir tepki verdi. Ben buna rağmen Onunla görüşmeye devam ettim. Evime geldikce sürekli arkamdan evi çok pis pasaklı tarzında şeyler söylemesi Başka insanlara artık sabrımı taşırdı. Eşimi açık açık konuştum artık ailesiyle görüşmek istemediğimi iyi davrandığım halde annesinin arkamdan konuştuğunu. Çünkü yaptıklarını bilip de bilmemezlikten gelmek artık gururuma dokunuyor. Eğer görüşmessem bir konuşur iki konuşur görüşmediğimiz için benim ne yaptığımdan haberi olmadığından arkamdan konuşacak lafı kalmaz en sonunda diye görüşmeme kararı aldım. Aylardır evime kabul etmiyorum ben de gitmiyorum Aramıyorum da zaten. Eşim de bu durumu anlayışla karşıladı çünkü annesinin tam bir manyak olduğunu kendisi de biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…