- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi sevgilim06
-
benimde çok ciddi evliliğe doğru giden bi ilişkim var benim sevgilimde dikkat eder ilk bulusmamızda bıyık falan yoktu demişti mesela dikkat etmiş demekkiama benım aklıma takılan bişey var anladığım kadarıyla benımki tüyü sevmiyo ağda yapıyorum devamlı ama biliyosunuzki ağdayı yapabilmek için tüylerin ağdanın çekebileceği uzunluğa gelmesi gerekiyo evliyken bu durumu nasıl yapıcam yaa lazer düşünüyodum ama kuaförüm yaptırmıştı konuştuk bu konuyu bana lazer yapılsa bile küçük küçük tüylerin tekrar çıktıgını ve hiç bi anlamı olmadıgını mecburen ağdaya devam ettiğini söyledi yok mu bunun bi çaresi yaa jilet asla yapamam epilatörde sert çıkartıyo daha önce denemiştim jiletten cok bi farkı yok karınca yumurtası yağı demişti biri bana kullanan var mı ya da tüyleri yok denecek kadar azaltıyo mu ki
lazer dışında hiçbirşeyin yok edecek kadar azaltacağnı sanmıyorum ben
benimde çok ciddi evliliğe doğru giden bi ilişkim var benim sevgilimde dikkat eder ilk bulusmamızda bıyık falan yoktu demişti mesela dikkat etmiş demekkiama benım aklıma takılan bişey var anladığım kadarıyla benımki tüyü sevmiyo ağda yapıyorum devamlı ama biliyosunuzki ağdayı yapabilmek için tüylerin ağdanın çekebileceği uzunluğa gelmesi gerekiyo evliyken bu durumu nasıl yapıcam yaa lazer düşünüyodum ama kuaförüm yaptırmıştı konuştuk bu konuyu bana lazer yapılsa bile küçük küçük tüylerin tekrar çıktıgını ve hiç bi anlamı olmadıgını mecburen ağdaya devam ettiğini söyledi yok mu bunun bi çaresi yaa jilet asla yapamam epilatörde sert çıkartıyo daha önce denemiştim jiletten cok bi farkı yok karınca yumurtası yağı demişti biri bana kullanan var mı ya da tüyleri yok denecek kadar azaltıyo mu ki
canım eski teknoloji lazerlerde öyle bişey oluomuş evet ama bence kuaförlere de çok inanma okadar insan yaptırıoo bence o birzda kendini düşünüo:)benmde çok öyle aman aman tüylerim yok işte bi bacaklarımı almaktan sinir oluyorum çünkü birz uzun sürüoo ben yıllaaardır jilet sürmedim ağdada yaptırmıştım dediğin gibi çıkması lazım iyiceki düzgün alınsın ama ben hep epilatör kullanıyorum haa batıklar oldu ama çook çook azaldı hatta bikinii bölgeme bile alıştım hiç öyle ağdaylan uğraşmıyorum ama dediğim gibi çok çok az artık oyüzden zorlanmıyorm!!
ya benimde baya azaldı ama ben hiç olmasın istiyorum bi de bişey sorucamepilatör en kısa tüyleri bile alması yönünden güzel ama ben nasıl desem dudak kısımlarını alabiliyo musun benım makinem oralara gelince atıyo kendini sanki kaptırcakmışım gibi geliyo korkuyorum
evet canım hiçmi hiçç ağdaa yapmıyorum artık ama çok dikkat ediyorum yavaş yavaş alıyorum bisorunda olmuyor hiçte kaptırmadım hatta ağda yapıoodum işte bidönem ozman daha çok acıyordu çekerken kalıyordu faln kuaföre bi iki defa aldırdım en iyisii tabii lazer geçen arkdaşlarda konuşuyordu yaptıranlar işte çıkıyormuş fln diyee ama 5 yıl sonra fln çıksa bile enazından 5 yıl hiç yapmamakta süper bişey değilmii:)
lazer dışında hiçbirşeyin yok edecek kadar azaltacağnı sanmıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?