eşiniz ağdanıza karışır mı..tüylerinize...

sevgilim06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
2.315
84
78
Kızlar.... eşiniz , nişanlınız , sevgiliniz ağdanıza karışırmı ? Aman aşkım çok uzamış ...bıyıkların çıkmış diye size söyler mi?
yoksa hiç oralı bile olmaz mı?

Son düzenleme:
benimki kaş için çok uzadıysa lafını yapar,bazen düzeltmek için uzatırımda.aşşağı taraflarda pek sorun etmez ben sorun ederim geç kaldıysam ama o ağda yapmasamda sever beni o halimledebıyık desen nedense bir orda sarı çıkıyo bu tüyler görmüyo zaten.yinede erkeklerin bayanlarını tüysüz tercih ediceğini sanıyorum

Son düzenleme:
Yok karışmaz...
Olmayan bir şeye karışması zor zaten.
Hayatımın gidişatında çok büyük anormallik olmadığı sürece bir gıdım tüyümün uzamasına izin vermem ki ben!

eğer kaş bıyık uzadıysa şakayla takılır sadece.ama vücut tüylrime karışmaz zaten bişey söyliyeceği kadar hiç uzamamıştır o raddeye gelmedi hiç bi zaman.

Evli değilim ama sözlüyüm 5 senedir birlikteyiz.. O da karışmaz tabi nesine karışsın ama uzadıysa şakayla karışık laf atar sağolsun

Konusmaz cunku hic karsisina tuylu cikmadim
Benim esim kisisel bakima cok onem veren biri kendide temiz ve bakimlidir

benimde çok ciddi evliliğe doğru giden bi ilişkim var benim sevgilimde dikkat eder ilk bulusmamızda bıyık falan yoktu demişti mesela dikkat etmiş demekki ama benım aklıma takılan bişey var anladığım kadarıyla benımki tüyü sevmiyo ağda yapıyorum devamlı ama biliyosunuzki ağdayı yapabilmek için tüylerin ağdanın çekebileceği uzunluğa gelmesi gerekiyo evliyken bu durumu nasıl yapıcam yaa lazer düşünüyodum ama kuaförüm yaptırmıştı konuştuk bu konuyu bana lazer yapılsa bile küçük küçük tüylerin tekrar çıktıgını ve hiç bi anlamı olmadıgını mecburen ağdaya devam ettiğini söyledi yok mu bunun bi çaresi yaa jilet asla yapamam epilatörde sert çıkartıyo daha önce denemiştim jiletten cok bi farkı yok karınca yumurtası yağı demişti biri bana kullanan var mı ya da tüyleri yok denecek kadar azaltıyo mu ki

lazer dışında hiçbirşeyin yok edecek kadar azaltacağnı sanmıyorum ben

Karışmasa bile dikkat eder.benim eşim muhakkak dikkat eder ve söyler hatta hoşuma gider uyarırsa öyle sevio filan diorum

canım eski teknoloji lazerlerde öyle bişey oluomuş evet ama bence kuaförlere de çok inanma okadar insan yaptırıoo bence o birzda kendini düşünüo:)benmde çok öyle aman aman tüylerim yok işte bi bacaklarımı almaktan sinir oluyorum çünkü birz uzun sürüoo ben yıllaaardır jilet sürmedim ağdada yaptırmıştım dediğin gibi çıkması lazım iyiceki düzgün alınsın ama ben hep epilatör kullanıyorum haa batıklar oldu ama çook çook azaldı hatta bikinii bölgeme bile alıştım hiç öyle ağdaylan uğraşmıyorum ama dediğim gibi çok çok az artık oyüzden zorlanmıyorm!!

ya benimde baya azaldı ama ben hiç olmasın istiyorum bi de bişey sorucam epilatör en kısa tüyleri bile alması yönünden güzel ama ben nasıl desem dudak kısımlarını alabiliyo musun benım makinem oralara gelince atıyo kendini sanki kaptırcakmışım gibi geliyo korkuyorum

evet canım hiçmi hiçç ağdaa yapmıyorum artık ama çok dikkat ediyorum yavaş yavaş alıyorum bisorunda olmuyor hiçte kaptırmadım hatta ağda yapıoodum işte bidönem ozman daha çok acıyordu çekerken kalıyordu faln kuaföre bi iki defa aldırdım en iyisii tabii lazer geçen arkdaşlarda konuşuyordu yaptıranlar işte çıkıyormuş fln diyee ama 5 yıl sonra fln çıksa bile enazından 5 yıl hiç yapmamakta süper bişey değilmii:)

evet öyle tabi orası ama bikaç yıla daha inş çok daha iyi bişeyler bulurlarda bi ömür çıkmama garantisi verirler ah ah bunu okadar çok istiyorumkiiii

bazen useniyorum kaslarimi almaya,soyliyip duruyordu eskisi,al artik su ormanlari diehadi ordan sen kendine bak de karisirsa.

kesinlikle iğneli epilasyon kesin çözüm. ben kaşlarıma yaptırdım memnunum. lazerde çıkma riski var yeniden ama iğnelide yok

karışmaz mı hiç.. allahın başak burcu.. biraz uzasın "naber la remzi emmi " der.. pala remziye benzetir hemen.. ama kendi her daim kirli sakallıdır. ben de traşına laf etmeye başladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…