eşiniz ağdanıza karışır mı..tüylerinize...

ne münasebet canım...bence karı kocanın arasında bile bir perde olmalı.her şey gelişi güzel söylenilmemeli.kişisel temizlik konusu has has konu eşim her hangi bir şey dese yerin dibine girer ve bu kadar laçka olduğumuz için büyük bir kaybımız var sayarım...bende bööyyyllleee

daha nişanlı olduğum için bacak bikini bölgesi bakımından rahatım, iyice çıktıktan sonra alıyorum ama, ilk tanıştığımız zamanlarda '' kadında kaşa çok dikkat ederim '' demişti.. inadına bıraktım, zaten çok sık aldırmam doğal halini daha çok seviyorum. şimdi aldırdığım zaman hoşuna gidiyor, alıştırmadım :)

benim kocada bi tuhaflık var galiba :)) bacaklarımı kış aylarında bile temiz isterim açık giyinmememe ragmen..arada hayat yogunlugundan kalsada ben takılır hayatım kuaföre gideyim baK Seninkilere yanaştı diye :)) kim görüyo der...kaşlarım uzar böle kalın daha güzel der bıyıklarım gelir sende bırak benim gibi der :)) haha espiri tabi ama her tarafımı uzatsam adam şunları al demez deli

karıştırmam ne münasebet:) şaka bi yana bence bu konuda erkeklerin eşlerine bişey demesi yanlış zaten biz bayanlar bunun bilincindeyiz böyle bişeyin söylenmesi kırıcı olur...eşim hiç bişey demedi bu zamana kadar demesine de fırsat vermedim...ama olur da vaktim olmaz bişey olur alamam bişey derse ağzının payını alır

öle denilcek duruma getirmezdim heralde.ayy ne kötü ya öle adamlar var ama herşeyine karışıyor .çok kötttüüüü.

evle ilgili benimle ilgili yada herhangi bir şeyle ilgili herşeye karışır saolsun DD kayınvalideye görümceye hiç gerek yok :))))

ben ağda yapacağımda canın acır jilet kullan der, sık sık jilet kullanma tahriş olur der.daha bu sabah nerden aklıma geldiyse hamileyken sık sık kontrole gitmek lazım hep temiz olmalıyım diye düşündüm, aman herkes tüylü normal bu dedi . sağolsun... çok şükür bu konuya takılmıyor

ben ağda yapacağımda canın acır jilet kullan der, sık sık jilet kullanma tahriş olur der.daha bu sabah nerden aklıma geldiyse hamileyken sık sık kontrole gitmek lazım hep temiz olmalıyım diye düşündüm, aman herkes tüylü normal bu dedi . sağolsun... çok şükür bu konuya takılmıyor

ben daha once yorum yapmıstım karısmaz hatta cekıcı bıle buluyorum der ama ben sewmıorm e tabı ınsanlık halı yakalanabılıorm
mesela bugun agda yapım dedım suanda hatta
okadar kucuklerkı nokta nokta
alamadım sınır krızı gecrdım
ama dokununca hıssedılıolar
bakınca sıyah noktalar ama alınmıolar sımdı ben napım
ıdare etcek yanı

Karışmaz, karışmasına fırsat olucak kadar uzamaz cünkü :)

Konuyu görünce aklıma şu geldi. Bir komşum anlatmıştı bana da. Tanıdığı bir arkadaşının, eşinin aldattığı kadın arar ve arsızca der ki: işte eşin benim tüylerime burnunu sürer, sever oynar falan. Öğğhhhkk!
Tüy seven erkekte varmış yani vesselam.

Benim ki hiç karışmaz işlerim yüzünden kaşımı aldıramadığım yada geç kaldığım zamanlar olur çok mu kötü olmuş dediğimde yok ya kötü değil gayet iyi merak etme der beni teselli eder hiç öyle takıntıları yoktur

yuzumde cok tuyleri cikan biri degilim o yuzden uzasada hic farketmiyor ben diyorum aga naber bi trasa gidelimmi senle diye..biyiklarinmi uzadi yine yoksa der...diger yerlerede hic karismaz..ama zaten dikkat ederim ehr kadinda eder diye dusunuyorum..bacaklarimdakiler agda ve epilasyonla alininca illaki icinde cikiyor bende uzayip igneyle tek tek cikarmak zorunda kaliyorum..hic bisey demezz..
hatta ne ugrasiyorsuntras ediver diyor

erkekler için özel bölge bikini bölgesi önemlidir bence her erkekte temiz olsun ister.:)
biz bayanların işi çok zor off off bu tuylerle kıllarla başımız dertte.:44:

benim kaşlarımı almama gerek yok aslında, dağınık değiller. kaşlarımı da pek almam zaten..kafama eserse kuaföre azıcık topla derim..

bıyığa gelince size bir şey anlatıyım..

ben sarışın olduğum için bıyıklarım sarı çıkıyor..kışın çok göre batmıyo ama yazın güneş değince parlıyolar

eşimin kaşında beyaz bi tüy var, onu sürekli keserim makasla uzadıkça..geçenlerde yine gördüm uzamış gel şunu kesiyim boynuz gibi duruyo dedim :d o da bana dedi ki sen kendi bıyıklarına bak bizimki karışmaz, ille al ya da alma demez. ben alırım da çok uzamadıkça alamıyorum ince olduğu için.. ama gözümden kaçarsa da eşim sağolsun bana hatırlatır

Karışmadıkları bir o varmış ondan da eksik kalmamışlar..
Ben titizim bu konuda zaten evli de değiliz ama almak için de belirli bir uzunluğa ulaşması gerekiyor ona da laf etmesinler canım
Bana böyle yorum yaparsa bir gıdım sakal görsem cımbızla yolarım valla

benim bıyıklarım biraz çıksın eşim karıcım yarış mı yapıyoruz derdiğer yerlerime karışmaz bişey demez zamanı gelince temizleyeceğimi bilir öğrendi artık

aycangülütakip ediyorum demişsin ya merak ettim o ne?

hiç anlamaz benimki de ya ben çok söylerim moralimi bozar uzamış görünce ama o nerde falan der beni hiç utandırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…