eşiniz ağdanıza karışır mı..tüylerinize...

=)=) komk yorumlar var...ya erkeklerin geneli kıldan nefret ediyo zaten.benimkide öyle yüzüme karşı söylemez ama konu açıldığında hiç sevmem der.gerçi ben hep sir ağda fln yapıorum heryericiğimeee

benimki çıktığı zaman çok dalga geçer,ben utanırım,inadına daha çok dalga geçer..yüzümdeki tüyler için yapar bunu..vücudumu kendim aldığım için her zaman yapabiliyorum ağdamı ama yüzüm için kuaföre gidiyorum e herzamanda vaktim olmuyo bazen uzuyo:26:

karışmaz mı hiç.. allahın başak burcu.. biraz uzasın "naber la remzi emmi " der.. pala remziye benzetir hemen.. ama kendi her daim kirli sakallıdır. ben de traşına laf etmeye başladım..

ayy çok güldüm cnm yhaanbr la remzi emmi '' lafına

esım hıc sorun etmez ben tam tersıne takılırım askım kanka olmsuuz ya derım kı okadrda cok uzatmam tuylerımı kas bıyık bazen salrım ıyıce kokden alım dıye :) bosver der o benı her halımle sevıore

kuafore gıtmemı ıstemıyor evet...ama kıl tuy onun ıcın no problem taktıgı tek sey hıjyen..cınsellıkte genelde dus sonrası olur bız de...tertemızken..ben jılet kullanıyorum tum bolgelerıme zaten tuysuzum ..ole fazla tuyum yok..genıtal bolgede agda yapmamı ıstemıyor manyakmısın sen nasıl acır canın dıyor sagolsun dusuncelı hassas kocam...:)sadece kaslara dıkkat eder..uzamıssa arada soler o kadar...

aralık ayında bi gece bağdaş kurmuştum,eşofmanım açıldı biraz. Baktı bacakalrım tertemiz,nasıl şaşırdı 'kış ayında niye alıyosun ki,kim görüyo' dedi.
kaldım ben böyle :-O

kadın olsa çok paspal olurdu ya..kaş aralarını,bıyık üstü tüylerini bile ben alıyorum çocuğun

Son düzenleme:
bıyıklarımı yıllar önce iğneliyle yokettiğim için o sorun yok,kaşlarımı kendim alırım kolay kolay uzatmam.yüzde sorun yok yani.ama vücuda üşenirim bazen yine de evlendiğimden bu yana bacaklarımı fazla bırakmıyorum.yalnız bikini bölgesine çok karışıyordu ilk senelerde şimdi alıştı garibim.öyle de olur böyle de ikisini de seviyorum diyor.

aa eşiniz varmış başlıkta,belirtmedim ama benim eşim değil,sevgilim...niye bilmiyorum düzeltme ihtiyacı duydum:)

kesinlikle iğneli epilasyon kesin çözüm. ben kaşlarıma yaptırdım memnunum. lazerde çıkma riski var yeniden ama iğnelide yok

cnm nasıl oluyor iğneli epilasyon bilgi verirmisin biraz acısı varmı ne bileyim gerçekten kesin çözümmü hiç çıkmıyormu artık tüm vücuda yapılabiliyormu ve tabiki fiyatı nasıl :18:bir an önce şunlardan kurtulsak tüm bayanlar olarak dimi ama insan üşenio valla artıkKÖKTEN ÇÖZÜM GEREK

hahaha naber la hacı emmi ye koptum yalnız ben yaa ne alem bu erkekler yaa benm nişanlımda kaşlarıma çıktığı zaman arada karışır ama diğer yerlerime evlendikden sonra görcez karışıp karışmadığına ama bana çok zor gelio gözümde büyüyo bekarken fazla sorun olmuyo ve olmamasına rağmen azıcık çıksa alıyorum epilasyon la hemen ama evlendikten sonra o azcık çıkanlarıda görcek o zaman ne olcak bilmiyorum valla lazere mi gitsem diye düşünmüyo değilim

Kaşlarım uzayınca İbrahim Tatlıseslemi yarışıyon diyo

Bi de Mc Donalds kaşlı diyo.Kaşlar uzayınca Mc Donalds'ın M harfi gibi oluyomuş.
Hiçte bile güzel benim kaşlarım

bıyıklarımı ve kaslarımı almıyordum kaşlarım cok duzgun ve ince zaten ama bıyıklarım vardı gunesde parlıyordu eşimde bana bıyıklı kedi demeye baslayınca gittim aldırdım bazen kolaltım uzuyor zaman ayıramıyorum makına ile almaya iş ev yorgunluk oluyor ozmn şakayla kıllı böcek dıyor yarın o kıllar gidiyor mecbur ama uzun zamandır tüy sorunum yok aycangülü takıp edıyorum azaldı ve ınceldı hatta cok seyreklestı cıktıgında bile anlasılmıyor

allahım bu erkekler ne acayip:) şakayla karışık genede laf çarpıtıyolar yaa

evli değilim, sevgiliyiz. ben zaten uzamasına fırsat vermem,bunu bildiği için içi rahat ama bi kaç kez tek bir kıl bile görmek istemediğini söylemişti. temkinli beyefendi bi kere de kaşımın alt kısmında bi tane çıkmış, bunu al istersen falan demişti. bi de çok titiz. kesmiş olduğu sakallarından hemen sonra yanağında bi tanecik kıl görsün hemen cımbızımı ister.
bakımlıyım bakımlı bakımlıyız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…