Sen kim köpeksin derdim. Aman boşanmasın 4. Yü yapsın. Arkadaşın gayet mutlu demek..Kızlar bi arkadaşımvar 8 senelik evli ve 3 çocuğu var türkçe öğretmeni esi sınıf öğretmeni hep erkeğin ailesine gidiliyor gidilmediginde kavga çıkıyor ama kız tarafına gidilce zaman arkadasin esi gerek yok onlar gelsin seni görmek istiyorsa diyor arkadaş çocukları olduğu için hiç bişey demiyor evden çıkmasına bile bazen izin vermiyormus iş olmadığı zamanlarda arkadaş çok mutlu olmasada gayet rahat görünüyor sizce nasıl bu yok izlemeli boşanmak falan da istemiyor
yazın 3 ay hep orda kalıyorlar bide okusanda kader istevay be okumuş kültürlü insanlarda da böyle olaylar oluyormuymuş. Ne cahil bir davranış.
eşim gelmiyor annemlere pek ben bildiğimi okurum aileme giderim gittim deKızlar bi arkadaşımvar 8 senelik evli ve 3 çocuğu var türkçe öğretmeni esi sınıf öğretmeni hep erkeğin ailesine gidiliyor gidilmediginde kavga çıkıyor ama kız tarafına gidilce zaman arkadasin esi gerek yok onlar gelsin seni görmek istiyorsa diyor arkadaş çocukları olduğu için hiç bişey demiyor evden çıkmasına bile bazen izin vermiyormus iş olmadığı zamanlarda arkadaş çok mutlu olmasada gayet rahat görünüyor sizce nasıl bu yok izlemeli boşanmak falan da istemiyor
Yani bende anlayamıyorum tam bu erkek bunları yapıyor peki vicdani ne diyorAileye gitmek yok, dışarı çıkmak yasak
Boşanmak yok, 3 çocuk var
Bende doğru yolda
Öyle bir eşim olamaz benim. Hiç lamı cimi yok. Bırak öyle bir adamla evli olmayı aynı sokaktan geçilmemesi lazım. Kadın da öğretmen ayrıca. Nasıl böyle bir muameleye boyun eğiyor anlayabilmek mümkün değil. Çocuk falan da bahane değil açıkçası. Hadi eğitimsiz, maddi geliri olmayan kadınları biraz biraz anlamaya çalışıyorum da arkadaşın gibi kadınları anlamak mümkün değil. Bu durumda boşanmak istemiyorsa ailesinden vazgeçecek. Demek ki kendisini anne babasıyla bile görüştürmeyen adam, onu yıllarca büyüten ailesinden daha değerli olmuş. Benden sana tavsiye sen de çok yakın durma bu arkadaşına. Hatta bu yazdığımı da kendisine okut. Böyle bir adam için ailesini görmekten vazgeçen kadın, sıradan bir arkadaş olan seni kimbilir hangi durumda satacak.Kızlar bi arkadaşımvar 8 senelik evli ve 3 çocuğu var türkçe öğretmeni esi sınıf öğretmeni hep erkeğin ailesine gidiliyor gidilmediginde kavga çıkıyor ama kız tarafına gidilce zaman arkadasin esi gerek yok onlar gelsin seni görmek istiyorsa diyor arkadaş çocukları olduğu için hiç bişey demiyor evden çıkmasına bile bazen izin vermiyormus iş olmadığı zamanlarda arkadaş çok mutlu olmasada gayet rahat görünüyor sizce nasıl bu yok izlemeli boşanmak falan da istemiyor
E rahatsa bosanmak istemiyorsa nasil bir oneride bulunucaz ki. Tatli tatli islesin, cilveler isveler ikna etsin mi demeliyiz. 3 cocuktan sonra baska seyler icin gec kalmis sanki.çok mutlu olmasada gayet rahat görünüyor sizce nasıl bu yok izlemeli boşanmak falan da istemiyor
bırakırsam çocuklarımıvermez diyorE bosanmiyorsa ne yapmasini onerelim. Esinin ailesine gitmeye devam etsin. Ailesini de gormeyiversin ne olcak.
Nisanliken çok iyimis herşey sonradan senin annen bana büyü yapıyor igne batırıyor demeye baslamisBunlar evliliğin başında halledilecek meseleler. 8 sene ve 3 çocuktan sonra zor. Aslında erkekler bir süre geçince akıllanabiliyor ama bu örnekte hiç ilerleme olmamış. Bir Türkçe öğretmeninin bu kadar aciz olduğunu düşünmek istemiyorum. Biraz sert çıksın, ne var sanki adam dövecek mi, evden mi kovacak ? Kovarsa alsın çocuklarını gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?