Eşiniz aileniz ile görüştürmese ne yapardınız !

Boyle bir sey soz konusu bile olamaz.paralarim o adami.ben de ogretmenim.ailemle baska sehirdeyiz.subat ve yaz tatillerinde alirim cocuklarimi giderim ailemin yanina kalirim koca tatil orada.esim de gelir bir sure kalir sikilinca geri doner.ben takilirin 2 ay valla.hele bi gik desin.evliligimizin ilk zamanlari boyle bi mirin kirin eder gibi oldu.bana bak tek laf edersen ne ailen evime gelebilir ne ben giderim.yani anlayacagin ne olume ne olulerine dedim.bir daha da sesi cikmadi

kendısı mutlu mesutsa karısmayın bence....
ama bana aıle konusunda esım asla karısamaz bende ona karısmam..
gıdıyorum bıttı..!!!! gelmıyor mu geleceksın bıttı..!!!

arkadaşın alışmışdır ondan problemsiz gibi görülüyordur
ama
öğretmen olması vs. hiç de elini kolunu bağlamamalıdır maaşı şartları düşünülünce çocuklarının çok daküçük olmadığını da düşünüyorum bence kolunu elini bağlamamalıdır

ayrıca her dediğine evet dediği sürece değişen hiçbirşey olmayacak

Böyle gelmiş böyle gider.
Biz istediğimiz kadar burada naralar atalım...

Bana göre ters, ama demekki bazı kadınlar bu hallerden gayet memnun.
Memnun olduğu sürece de bu konular bitmeyecek...

Ayrıca gayet rahat diyorsunuz, bırakın karışmayın.
Sizi ilgilendiren bir durum yok, kendi iç meselelerini kendileri halletsin.

her şeyi tam olan,güya kendi ayakları üzerine sağlam basması gereken böyle bir kadının böyle ezik durmasına ve çocuklar yetiştirmesine üzülürdüm.

başka sözüm yok hakim bey,teşekkürler

Esimin ailemle gorusturmeme gibi bir hakki veya luksu yok.
O nedenle ne yapardim diye hic dusunmedim.
Arkadasiniz da esine tamam deyip oturuyorsa, adamin daha da totosunu kaldiriyorsa isi zor.

Kendi tarafın gidilmeyince adam c ildiriyormus kısa aciyorum insafsız resmen esi telefonunu bile vermiyor birda okumuş derler erkek hıyar oluncada okusanda fayda yokkk

valla canım arkadaşında okumuş koskoca türkçe öğretmeni olmuş, türkçe öğretmeni olmak kolay değil... insan böyle bi karakterden 3 çocuk yapar mı... yani adam 3 çocuktan sonra karakter değiştirmiş olamaz zaten ne tip bi insan olduğu bellidir

Anladım adam vicdansız da kadın kendini niye bukadar ezdiriyor kendisine böyle davranmasına izin vermesin.

eşimin böyle bır hakkı olamaz
olay cıkartırdım sanırım

erkekler niye böle acabaa.
bende eşimle kavga çikariyorum.
annemle kardeşimde gelsin baktirsin diyo da benim ailemi unutuyor
bende dedim ki benim ailemde gelicek.
sürekli eşimin ailesindeyiz artık saatler işkence gibi geçsede mecburum.
şimdiden ailemi çok özledim. gitmek istiyorum...
gidicem :)
eşimede ailemle durunca ona işkence gibi geliyormuş o nasılsa bende öleyim arkadaş!!

Sekiz sene geçmiş..
Bu zamana kadar bu tarz bir psikolojik şiddete dayanma motivasyonu tam olarak nedir arkadaşınızın?
Bu hanım arkadaşın ailesinin pasif kalması da enteresan bu konuda..
Herhangi bir mantıklı açıklama getirelemez elbette ama, altında yatan nedenleri bilip de sonuç belirtmek gerek diye düşünüyorum.
Biraz geç kalınmış ama yine de kişinin karakter eğilimi ve kararlılığına göre bir şeyler yapılabilir diye düşünüyorum.

Nedeni ne adam niye gitmek istemiyor problemleri mi var kozon ailesiyle. bu iş en başından çözülmeliydi artık böyle gelmiş böyle gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…