Hakkinda boyle dusundugunu arkadasiniz biliyor mu ya da okumayacak mi???[/QUOT söyledim evet biliyor ben olsam bu kadar olamam dedim
Ne kaderi yahu?
Ailesiyle görüştürmeyen insanla evli kalıyorsa bu onun tercihidir.
Mesleği de varmış rest çekemiyorsa yine onun tercihi.
Ayrıca o rahat ve mutluysa siz neden bu konuyu açtınız ki?[/QUOT kendisi başka kadınlar olsa ne yapr di dedi bende soralım dedim yazdım
Ailesi buna akıl verirmiş gerek yokmuş öyle duyormusiyi de neden
adam neden sen gitme onlar gelsin diyor
ailesinin şehrinde semtinde evinde eşinin görüşmesini istemediği biri mi var
çocukların düzeni mi bozulur diyor
burada yazınca tabii çok kötü de neden göndermiyor bir bunu bulmalı
mesela eşim bir hafta 10 günden fazla ailemde kalmamı onaylamaz
zira o, uzun kalamaz onsuz da oğlu huzursuz olur diye gidin gelin der
Ben arkadaşınızda buldum suçu..Kızlar bi arkadaşımvar 8 senelik evli ve 3 çocuğu var türkçe öğretmeni esi sınıf öğretmeni hep erkeğin ailesine gidiliyor gidilmediginde kavga çıkıyor ama kız tarafına gidilce zaman arkadasin esi gerek yok onlar gelsin seni görmek istiyorsa diyor arkadaş çocukları olduğu için hiç bişey demiyor evden çıkmasına bile bazen izin vermiyormus iş olmadığı zamanlarda arkadaş çok mutlu olmasada gayet rahat görünüyor sizce nasıl bu yok izlemeli boşanmak falan da istemiyor
Ailesi buna akıl verirmiş gerek yokmuş öyle duyormus
iyi de neden
adam neden sen gitme onlar gelsin diyor
ailesinin şehrinde semtinde evinde eşinin görüşmesini istemediği biri mi var
çocukların düzeni mi bozulur diyor
burada yazınca tabii çok kötü de neden göndermiyor bir bunu bulmalı
mesela eşim bir hafta 10 günden fazla ailemde kalmamı onaylamaz
zira o, uzun kalamaz onsuz da oğlu huzursuz olur diye gidin gelin der
Adam zihniyet olarak kadın ailesine gitmeyi aşağılayıcı buluyordur. Veya karısını bir yere göndermeyi.
Sanki çok mu anormal bu ülke için? Niçin mantıklı bir açıklaması olabileceğine inandınız bu kısıtlamanın? Çocukların düzeni kendi ailesine gidince bozulmuyor mu?
Yazdığınız sebeplerin hiçbiri de zaten aileye gitmeye engel oluşturamaz, yasak sebebi olamaz. Eş zaten böyle bir şeyi yasaklayamaz.
hayır şunun için mantıklı sebep aradım
yanımızda çalışan bir eleman vardı
eşi hamile idi
eşinin annesinin evi dırının üstünde imiş
yaz günü onlara gidiyormuş, hamile bir şey olacak sıcaktan diye korkuyorum annenler bize gelsin, ben getirir götürürüm diyorum yine bana küsüyor diye anlattı
kıza sorsanız o neden engelliyor eskiden beri gittiğim annemin evi diyordu
adam hiç görüşme dese mantıklı sebep aramam da sen gitme onlar gelsin diyor demiş
o nedenle sebep aradım burada var ya eski sevgilim orada diye göndermiyor vs gibi konular öyle mi acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?