Eşiniz aileniz ile görüştürmese ne yapardınız !

Böyle h*düklerin pop**sunu çakmakla yakcaksın.Ne demek izin vermiyormuş ya?Hadsiz, o kendine eş değil köle istemiş.Yazık ya böyle hikayeler gördükçe inanamıyorum.

o kadının yerinde olsam çocuklarımı da alır giderim. Çocukları da ona göstermem.

Tabi ki bu harika müthiş genleri olan erkekten 4 hatta 4 de yetmez 5 tane çocuk yapmalı diye düşünüyorum.
Bir de inşallah ikisi de mesleği bırakırlar.Çocukları daha fazla zehirlemezler umarım.

Esim öyle bir şeyi aklından geçirmeyi cesaret bile edemez...zira öyle yok kocam yok yuvam yok alttan alayım, suraya da tüy dikeyim demeyecegimi çok iyi bilir.

Aileye gitmek yok, dışarı çıkmak yasak

Boşanmak yok, 3 çocuk var

Bende doğru yolda
bence işten de çıksın dördüncü çocuğunu yapsın adamla mutluluklarına mutluluk katsınlar
ayrıca bu adam bu kadar kıskanç nasıl karısını çalıştırıyormuş Allah bilir eşinin maaşını da alıyordur bu çok kıskanç ve maço bey
kadına söylenilecek laf yok gönüllü köleliğe devam

Çok mu arıyorlar böyle erkekleri merak ediyorum. Böyle bi durumla karşılaşsam kıyametleri koparırım. İnsanlar nasıl sakin kalabiliyor hayret.

Aileme saygi gostermeyen adama da ailesine de saygi gostermem kusura bakmasin kimse toprakta yetismedik.

Sıkar o biraz.....

Benim eşim de tam tersidir şükür.

Bir öğretmen bile böyle düşünürse, bu kafa yapısına sahipse daha ne denilir ki!

Boşanmak istemiyor sa biz ne yapabiliriz ki

Ailesi gelsin ziyarete ne diyelim

Böyle geri kafalı ögretmenlerin yetiştirdigi çocuklara yazık.

Ikiside eğitimci biri eziyo diğeri eziliyor ...ezilen ses çıkarmıyor bu zamana kadar üstüne üç çocuk yapıyor 8 sene geçmiş simdimi aklına gelmiş bu duruma ne yapacağı bu saatten sonra ne yaparsa yapsın o adamın yanında sinek viziltisi gibi gelir

tekmeyi basardım.

öyle bir şeye cesaret bile edemez. benim kararlarımı benden başkası veremez. ben ailemle görüşmeme kararı alırsam bu benim kararım olur. eşim kısıtlamaya kalksa inadına can ciğer olurum.

özgürlükler güzeldir. isyan daha da güzel.

ha isyan edebilmek için de afedersin g.t lazım. işte o da herkeste yok.

Bu ogretmenlere ne oluyor anlamiyorum ya. Kac konu okuduk burada. Bir ogretmen nasil bu kadar ezik olabilir. Dusunun, universite okumus senelerdir cocuklara egitim veren biri. Sen guclu olmayacaksin da kim olacak. Kocasi gitmeyeceksin deyince iyi tamam deyip oturuyor mu yani. Ailesine kendisi de pek merakli degil demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…