Korona var gitmeyinSorum açık aslında. Başlıkta da sorduğum gibi eşleriniz sizin yaptığınız bir plana uyarken sorgusuz sualsiz ve sorunsuz davranıyor mu? Ailem bizi evlerine davet etti. Bir ay oldu görüşmeyeli. Özel bir gün olduğu için toplanacağız. Eşime de bir hafta öncesinden sorup ne zaman müsaitsin ona göre ayarlayacağız dedim. Karar verdik yarın görüşeceğiz. Arabayla 15 20 dk yol gideceğiz taş çatlasın 3 saat oturup geleceğiz. Şimdi eşim diyor ki gitmesek olur mu hiç gidesim yok. Ben gitmek istemiyorum hasta olduğumu söyle. Şimdi onu ikna etmem gerekecek. Dünden beri de yiyecek birşeyler hazırlıyorum götürmek için. Eşim biliyor da bunu. Bile bile yapıyor. Siz olsanız ne yaparsınız. Bu arada herkes uzaktan çalışıyor. Ona rağmen ayda iki ayda bir görüşüyoruz ve sonuç bu. Bazen hiç sorun çıkarmazken bazen de böyle zorluyor beni. Ben de kafam rahat gidip vakit geçirip gelmek istiyorum. Çok bişey değil ki beklediğim. Bu arada ailemle bir problemi yok eşimin. Gitmek istememe sebebi bu değil yani.
Eşinin senin ailenle bir sorunu yok ama senin eşinin ailesiyle sorunun olduğu için gitmek istemiyor bence.Sorum açık aslında. Başlıkta da sorduğum gibi eşleriniz sizin yaptığınız bir plana uyarken sorgusuz sualsiz ve sorunsuz davranıyor mu? Ailem bizi evlerine davet etti. Bir ay oldu görüşmeyeli. Özel bir gün olduğu için toplanacağız. Eşime de bir hafta öncesinden sorup ne zaman müsaitsin ona göre ayarlayacağız dedim. Karar verdik yarın görüşeceğiz. Arabayla 15 20 dk yol gideceğiz taş çatlasın 3 saat oturup geleceğiz. Şimdi eşim diyor ki gitmesek olur mu hiç gidesim yok. Ben gitmek istemiyorum hasta olduğumu söyle. Şimdi onu ikna etmem gerekecek. Dünden beri de yiyecek birşeyler hazırlıyorum götürmek için. Eşim biliyor da bunu. Bile bile yapıyor. Siz olsanız ne yaparsınız. Bu arada herkes uzaktan çalışıyor. Ona rağmen ayda iki ayda bir görüşüyoruz ve sonuç bu. Bazen hiç sorun çıkarmazken bazen de böyle zorluyor beni. Ben de kafam rahat gidip vakit geçirip gelmek istiyorum. Çok bişey değil ki beklediğim. Bu arada ailemle bir problemi yok eşimin. Gitmek istememe sebebi bu değil yani.
Bazen esimde son dk da gitmesekmiki der ama düdüğüyle kalır eger planlanmış birşey ise ama planlı değilse saygı gösteririm insanların her anı her anına uymayabiliyorSorum açık aslında. Başlıkta da sorduğum gibi eşleriniz sizin yaptığınız bir plana uyarken sorgusuz sualsiz ve sorunsuz davranıyor mu? Ailem bizi evlerine davet etti. Bir ay oldu görüşmeyeli. Özel bir gün olduğu için toplanacağız. Eşime de bir hafta öncesinden sorup ne zaman müsaitsin ona göre ayarlayacağız dedim. Karar verdik yarın görüşeceğiz. Arabayla 15 20 dk yol gideceğiz taş çatlasın 3 saat oturup geleceğiz. Şimdi eşim diyor ki gitmesek olur mu hiç gidesim yok. Ben gitmek istemiyorum hasta olduğumu söyle. Şimdi onu ikna etmem gerekecek. Dünden beri de yiyecek birşeyler hazırlıyorum götürmek için. Eşim biliyor da bunu. Bile bile yapıyor. Siz olsanız ne yaparsınız. Bu arada herkes uzaktan çalışıyor. Ona rağmen ayda iki ayda bir görüşüyoruz ve sonuç bu. Bazen hiç sorun çıkarmazken bazen de böyle zorluyor beni. Ben de kafam rahat gidip vakit geçirip gelmek istiyorum. Çok bişey değil ki beklediğim. Bu arada ailemle bir problemi yok eşimin. Gitmek istememe sebebi bu değil yani.
Sorum açık aslında. Başlıkta da sorduğum gibi eşleriniz sizin yaptığınız bir plana uyarken sorgusuz sualsiz ve sorunsuz davranıyor mu? Ailem bizi evlerine davet etti. Bir ay oldu görüşmeyeli. Özel bir gün olduğu için toplanacağız. Eşime de bir hafta öncesinden sorup ne zaman müsaitsin ona göre ayarlayacağız dedim. Karar verdik yarın görüşeceğiz. Arabayla 15 20 dk yol gideceğiz taş çatlasın 3 saat oturup geleceğiz. Şimdi eşim diyor ki gitmesek olur mu hiç gidesim yok. Ben gitmek istemiyorum hasta olduğumu söyle. Şimdi onu ikna etmem gerekecek. Dünden beri de yiyecek birşeyler hazırlıyorum götürmek için. Eşim biliyor da bunu. Bile bile yapıyor. Siz olsanız ne yaparsınız. Bu arada herkes uzaktan çalışıyor. Ona rağmen ayda iki ayda bir görüşüyoruz ve sonuç bu. Bazen hiç sorun çıkarmazken bazen de böyle zorluyor beni. Ben de kafam rahat gidip vakit geçirip gelmek istiyorum. Çok bişey değil ki beklediğim. Bu arada ailemle bir problemi yok eşimin. Gitmek istememe sebebi bu değil yani.
Kendi ailesine giderken nasılSorum açık aslında. Başlıkta da sorduğum gibi eşleriniz sizin yaptığınız bir plana uyarken sorgusuz sualsiz ve sorunsuz davranıyor mu? Ailem bizi evlerine davet etti. Bir ay oldu görüşmeyeli. Özel bir gün olduğu için toplanacağız. Eşime de bir hafta öncesinden sorup ne zaman müsaitsin ona göre ayarlayacağız dedim. Karar verdik yarın görüşeceğiz. Arabayla 15 20 dk yol gideceğiz taş çatlasın 3 saat oturup geleceğiz. Şimdi eşim diyor ki gitmesek olur mu hiç gidesim yok. Ben gitmek istemiyorum hasta olduğumu söyle. Şimdi onu ikna etmem gerekecek. Dünden beri de yiyecek birşeyler hazırlıyorum götürmek için. Eşim biliyor da bunu. Bile bile yapıyor. Siz olsanız ne yaparsınız. Bu arada herkes uzaktan çalışıyor. Ona rağmen ayda iki ayda bir görüşüyoruz ve sonuç bu. Bazen hiç sorun çıkarmazken bazen de böyle zorluyor beni. Ben de kafam rahat gidip vakit geçirip gelmek istiyorum. Çok bişey değil ki beklediğim. Bu arada ailemle bir problemi yok eşimin. Gitmek istememe sebebi bu değil yani.
Taktik maktik varsa versenebiz kayınvalidemden cok annemlere gideriz, daha bir şikayetini duymadımplanlanmış bir şeyde işi olmadığı halde gelmek istemezse bozulurum ama gündelik bir oturmaysa gelmezse bozulmam..kayınvalideme gidilceğinde de genelde ben planlarım
Bu o üye miydi yaYakın zamanda geçirdiği üvey evlat olma ihtimalinin vermiş olduğu şok?
eşiniz BENCİL . şimdi diyeceklerdir gitmek zorunda değil siz gidin diye ama evlilik öyle olmuyor her zaman. bazı şeylerden feragat edilmesi gerekiyor. kaldı ki ayda 1 anca gidiliyormuş. tabiki eşiniz gitmese aileniz soracak. ya sizin aranız açık sanılacak ya da eşinizin ailenizi istemediğini düşünecekler. 2-3 saat oturup kalkmak nedir ki? gidip 3-4 gün kalmıyorsunuz ki. yada haftanın 2-3 günü gitseniz derim ki bırakın o istediğinde gelsin. ama burda eşiniz haksız. sizinle evlenirken bazı sorumlulukları da göze almış olmalı. aynı şey sizin için de geçerli. bir terbiyesizlik olmadığı sürece arada siz de eşinizin ailesine giderken (özellikle de çok sık gidilmiyorsa) ona eşlik etmelisiniz.Sorum açık aslında. Başlıkta da sorduğum gibi eşleriniz sizin yaptığınız bir plana uyarken sorgusuz sualsiz ve sorunsuz davranıyor mu? Ailem bizi evlerine davet etti. Bir ay oldu görüşmeyeli. Özel bir gün olduğu için toplanacağız. Eşime de bir hafta öncesinden sorup ne zaman müsaitsin ona göre ayarlayacağız dedim. Karar verdik yarın görüşeceğiz. Arabayla 15 20 dk yol gideceğiz taş çatlasın 3 saat oturup geleceğiz. Şimdi eşim diyor ki gitmesek olur mu hiç gidesim yok. Ben gitmek istemiyorum hasta olduğumu söyle. Şimdi onu ikna etmem gerekecek. Dünden beri de yiyecek birşeyler hazırlıyorum götürmek için. Eşim biliyor da bunu. Bile bile yapıyor. Siz olsanız ne yaparsınız. Bu arada herkes uzaktan çalışıyor. Ona rağmen ayda iki ayda bir görüşüyoruz ve sonuç bu. Bazen hiç sorun çıkarmazken bazen de böyle zorluyor beni. Ben de kafam rahat gidip vakit geçirip gelmek istiyorum. Çok bişey değil ki beklediğim. Bu arada ailemle bir problemi yok eşimin. Gitmek istememe sebebi bu değil yani.
Sorum açık aslında. Başlıkta da sorduğum gibi eşleriniz sizin yaptığınız bir plana uyarken sorgusuz sualsiz ve sorunsuz davranıyor mu? Ailem bizi evlerine davet etti. Bir ay oldu görüşmeyeli. Özel bir gün olduğu için toplanacağız. Eşime de bir hafta öncesinden sorup ne zaman müsaitsin ona göre ayarlayacağız dedim. Karar verdik yarın görüşeceğiz. Arabayla 15 20 dk yol gideceğiz taş çatlasın 3 saat oturup geleceğiz. Şimdi eşim diyor ki gitmesek olur mu hiç gidesim yok. Ben gitmek istemiyorum hasta olduğumu söyle. Şimdi onu ikna etmem gerekecek. Dünden beri de yiyecek birşeyler hazırlıyorum götürmek için. Eşim biliyor da bunu. Bile bile yapıyor. Siz olsanız ne yaparsınız. Bu arada herkes uzaktan çalışıyor. Ona rağmen ayda iki ayda bir görüşüyoruz ve sonuç bu. Bazen hiç sorun çıkarmazken bazen de böyle zorluyor beni. Ben de kafam rahat gidip vakit geçirip gelmek istiyorum. Çok bişey değil ki beklediğim. Bu arada ailemle bir problemi yok eşimin. Gitmek istememe sebebi bu değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?