• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ailesine para gönderiyor mu?

Benim esim kendi ailesine kurus koklatmaz,yuzlerine dahi bakmiyor. Ama istiyorsa versin aha ailesi orada. Bence esleri kisitlamayinca daha normal davraniyorlar. Siz uzerine dusup dusup de verme dedikce veresi geliyor herhalde nasil bir psikolojiyse artik bilemiyorum :KK66:
Sen sansliymissin bence :) bu isin seyini cikaranlar olur goz yumarsan.

Kendi öz oğulları..
Ne zor şartlarda çalışıyo biliyorlar
Nereye ne borcumuz var biliyolar
Düşünceli anne baba bu durumda para isteyebilir mi? Oğlumuzda yoksa veremez diye üzülür diye düşünmeleri gerekir
Gereken hersey yapilsaydi hersey gulluk gulistanlik olurdu cnm. Bizdeki bu herifler degismedikce tavuk gibi yolarlar yapacak hoc birsey yok.. ya bosanmaya gider ya da onlar degismedikce maalesef cok yolarlar daha

Gereken hersey yapilsaydi hersey gulluk gulistanlik olurdu cnm. Bizdeki bu herifler degismedikce tavuk gibi yolarlar yapacak hoc birsey yok.. ya bosanmaya gider ya da onlar degismedikce maalesef cok yolarlar daha
Aynen öyle canım..kendi akılları var fikirleri var yoluncak tavuk olmasınlar yani ben de acımıyorum valla canım ne isterse alıyorum

Bizim kp eşimden yine para istemiss 1000tl kadar :kızgın: Hay Allahım ya biz de para basıyoruz ya burda sanki borcumuz harcımız yok mal mülk içinde yüzüyoruzzz

Calisiyorsaniz maasinizla ailenize 1000tl gondereceginizi, bundan sonra esinizin ailesine ne kadar para giderse kendi ailenizede o kadar para gondereceginizi soyleyin

Aynen öyle canım..kendi akılları var fikirleri var yoluncak tavuk olmasınlar yani ben de acımıyorum valla canım ne isterse alıyorum
Sen calisiomusun cnm? Benim esim benden giZli yapiyo saolsun:)ama 4 sene sonra ortaya cikan meseleler var:) gorumceye pahali bi hediye almis..olayda benim izin vermiycem birsey degil ama gizli yapinca iste benim sarteller atio.. niye gizli yapiyo? Kendi kardesi calismiyo popo buyuturken ben gidip calisiyorum cocuklarimin rizkini onlara hemde benden gizli yediriyo. Iste bu haklarimi asla helal etmiyorum diyorum. Ne esime ne de ailesine.. gerisini onlar dusunsun. Gerci birazcik Allah korkusu olsa alan kocam almaz, kabul eden gorumcede kabul etmez. Birde bana kendi almis ayagina yatmiyor mu? :) anasigil hic birsey yapmadilar ne evimize ne baska birseye.. bu yuzden esime demisligim var; bole olacagini bilseydim seni nikah masasinda birakirdim diye :) diyorum sanmaki birseyleri gizli yaparsin Allah karsima cikarir er ya da gec.. ama iste omrumuz curuyo iste..

Sen calisiomusun cnm? Benim esim benden giZli yapiyo saolsun:)ama 4 sene sonra ortaya cikan meseleler var:) gorumceye pahali bi hediye almis..olayda benim izin vermiycem birsey degil ama gizli yapinca iste benim sarteller atio.. niye gizli yapiyo? Kendi kardesi calismiyo popo buyuturken ben gidip calisiyorum cocuklarimin rizkini onlara hemde benden gizli yediriyo. Iste bu haklarimi asla helal etmiyorum diyorum. Ne esime ne de ailesine.. gerisini onlar dusunsun. Gerci birazcik Allah korkusu olsa alan kocam almaz, kabul eden gorumcede kabul etmez. Birde bana kendi almis ayagina yatmiyor mu? :) anasigil hic birsey yapmadilar ne evimize ne baska birseye.. bu yuzden esime demisligim var; bole olacagini bilseydim seni nikah masasinda birakirdim diye :) diyorum sanmaki birseyleri gizli yaparsin Allah karsima cikarir er ya da gec.. ama iste omrumuz curuyo iste..
Aynen canım boşver helal etme hakkını..ne halleri varsa görsünler..benimki benden gizli bişey yaptı mı bilemiyorum ama yaptıysa ben de helal etmiyorum, en sinir bozucu şey gizli işler çevrilmesi
Üff sinir oluyorum ya niye erkek aileleri böyle?? Bizimkiler de kılını kıpırdatmadı evimde en ufak katkıları yokk
Yapan aileler de oluyo onlara özeniyorum valla çiftlere yardımcı olan kp kv

Back
X