- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Ruhumuza Sherlock Holmes kacmis cunku. Konu sahibinin ruhuna ne kacmis onu cozemedim ama siz cozmussunuz sanki,Arkadaşlar neden ısrarla bi konuyu zorluyosunuz?
Konunun sahte olduğunu düşünüyosanız sayfayı kapatır gidersiniz veya görmezden gel'e basarsınız üyenin konularını bile görmezsiniz bu kadar basit.
Dedektifçilik oynamak için fazla büyümediniz mi?
Neden sizin için bu kadar önemli ki yani bu durum?
Sayfalardır okuyorum ortada doğru dürüst bi tartışma yok sadece sen fakesin muhabbeti dönüyo 30 sayfa olmuş bişi yok konuları sabote etmeyin bu şekilde lütfen elbet yardımcı olacak biri çıkar yani.
Konu sahibi, bence sen kandırılmışsın.Eşinle eltinin arasında bişey olduğu çok bariz.Eşin senle paravan evlilik yapmış bence.Pisliğini örtmek için kullanmış.Sana tavsiyem bi an önce bu pislik aileden kurtulup hayatına yön vermen.Daha ne diye eşinin dava açmasını bekliyosun git aç.Daha napmaları gerek sana.
Ruhumuza Sherlock Holmes kacmis cunku. Konu sahibinin ruhuna ne kacmis onu cozemedim ama siz cozmussunuz sanki,Kafam-karisik arkadasimin soylediginin altina da imza atiyorum. Istedigim yere istedigim yorumu yaparim. Mantiksiz gelene mantiksiz derim. Samimiyetine inandigima da kendi bilgim cercevesinde sorununa yardimci olmaya calisirim. Benim klavyem benim kararim.
Konuyu sabote ettigim falan yok ne yapacagimi da sizden ogrenecek degilim. Benim yorumlarimdan rahatsiz olduysaniz atlarsiniz bana ait yorumlari. Konu sahibine ruh cikarma seansi yaparsiniz. Belki ruhuna kacani cikarmada bi faydaniz dokunur.Konuyu sabote etmeye hakkınız yok.Bişey bi defa söylenir.Sayfalarca sizin konunun fake olduğuyla ilgili yorumlarınızdan başka hiçbişey yok.Fake olduğunu düşünüyosanız kiblersiniz yöneticiler zaten deşifre eder.
Allah razı olsun kim isen Teşekkürler inan böyle yorumlara ihtiyacım vardı zaten yalnızım ruhen de bedenende sağolun keskin yanitiniz için konumu çok saptirdilarArkadaşlar neden ısrarla bi konuyu zorluyosunuz?
Konunun sahte olduğunu düşünüyosanız sayfayı kapatır gidersiniz veya görmezden gel'e basarsınız üyenin konularını bile görmezsiniz bu kadar basit.
Dedektifçilik oynamak için fazla büyümediniz mi?
Neden sizin için bu kadar önemli ki yani bu durum?
Sayfalardır okuyorum ortada doğru dürüst bi tartışma yok sadece sen fakesin muhabbeti dönüyo 30 sayfa olmuş bişi yok konuları sabote etmeyin bu şekilde lütfen elbet yardımcı olacak biri çıkar yani.
Konu sahibi, bence sen kandırılmışsın.Eşinle eltinin arasında bişey olduğu çok bariz.Eşin senle paravan evlilik yapmış bence.Pisliğini örtmek için kullanmış.Sana tavsiyem bi an önce bu pislik aileden kurtulup hayatına yön vermen.Daha ne diye eşinin dava açmasını bekliyosun git aç.Daha napmaları gerek sana.
Konuyu sabote ettigim falan yok ne yapacagimi da sizden ogrenecek degilim. Benim yorumlarimdan rahatsiz olduysaniz atlarsiniz bana ait yorumlari. Konu sahibine ruh cikarma seansi yaparsiniz. Belki ruhuna kacani cikarmada bi faydaniz dokunur.
Esiyle arasi iyi olmayabilir. Ben erkek olsam esimle kardesim arasinda iliski oldugunu bilsem kardesimi de esimi de gozumu kirpmadan oldururum yani. Arkadaslarin soyledigi gibi bu konuda bir degil bircok tutarsizlik var. Esinizle kardesi neden konusmuyor? Kendi esiyle arasinda iliski oldugunu dusundugu icinse eger neden eltinizle ayni evde yasiyor hala?kafamda deli sorular....
Tugbaaktas kim ne yorum yapsa haklisin diyip yarim yamalak cevaplar veriyosun. Tatmin edici bir mesaj okuyamadim henuz. Kotu kadin muzeyyen durumuna dusmek istemem ama acaba siz hayalinizde yarattiginiz ama senaryosunda tutarsizliklar olan bir konuyu bizimle paylasiyor olabilir misiniz?
Ama siz sorulara da net cevap vermiyorsunuz ki? Bi egitimci olarak kendinizi yeterince ifade edemediginizi dusunuyorum.
Sanirim konuyu okuyanlarin cogu olaylardaki tutarsizligin farkinda. Eger soyledikleriniz dogruysa toplayin esyalarinizi simdi,alin evladinizi ve hemen orayi terk edin. Yok yapmayacaksaniz o ailenin icinde olu taklidi yaparak hayatiniza devam edin...
Bakin bu bile benim soylediklerime cevap degil. Kendi ayaklarinizin uzerinde durabiliyor musunuz? Cevabiniz evetse 1 saniye bile durmayin diyorum o adamin yaninda. Cevabiniz hayirsa gidip tualet temizleyerek bile kendinize bakabilirsiniz. Insanin basina gelmeden anlamaz diyosunuz ama bence yeterince kendinizi ifade edebilseydiniz de sizi anlayabilirdim. Ama koca koca bosluklar var anlattiklarinizda. Bana oyle geliyor mi bu saatte caniniz sikiliyor sirf konusmak yazmak icin senaryo uretiyorsunuz. Bana hic inandirici gelmediniz. Ha eger benim kalbim fesatsa ve siz gercekten bu durumdaysaniz Allah yardimciniz olsun.
Suan calisiyor musun
Kisa ve net bir soru sordum
Neden okullar acilinca? Kadron yok mu?
Bransini ogrenebilir miyim sakıncası yoksa?
Kpss ye girdiniz mi kac puan aldiniz?
Hmm. Bu cevabiniz da yetti ama son bi soru daha sorabilir miyim? Bi ogretmen ek derssiz net ne kadar maas aliyor?
Keske cevap vermeseydiniz de konu sahibi arkadas bize ogretmen oldugunu ispatlasaydi. Hos kpss ye girmeden okullar acilinca nasil gorev yapacaginin cevabi da yok kendisinde. Baska bir sey soracam kendisine ogretmenlere alan sinavi getirildi ya hani sinifcilarda da var mi alan sınavıTugbaaktas
Yok estagfurullah. Susun diye demedim. Arkadas gecedendir senaryo yaziyor gibi geldi bana. Ogretmen maasiyla pekala ayaklari ustunde durabilecegini anlatmaya calisiyordum sonra belki o da senaryodur diye dusunuce....ayyyy amaan. Bana ne be. Kadinjn belki uykusu kacmistir dur bir sey uydurayim da maksat muhabbet olsun demistir.. pff. Bu saate kadar niye bu konuyla ilgilendim ki zaten. Hayat kisa kuslar ucuyor horozlar otuyor. Sanirim komsular hindi besliyo evlerinde...hindileri dinliyorum gozlerim kapali.once hafiften bir ses veriyor.yavas yavas yukseliyor komsunun kumesinde.uzaklarda cok uzaklarda hindinin hic kesilmeyen sesi.hindileri dinliyorum gozlerim kapali...
Ben uyursam sen uyursan sabah namazini kim kilacak?
Egitim fakultesi mezunu olarak ucretli öğretmenliğin nasil yapildigini biliyorum. Zamaninda kpss den aldigim 82 puanla ücretli bile gorev vermemistiler bana. Sorulari ben sordum ve sormamdaki amac konu sahibinden bir seyler öğrenmek degil gercekten ogretmen olup olmadigini anlamakti. Eger torpiliniz varsa ucretli calismak icin egitim fakultesi mezunu olmaniza gerek yok. Ama birakin da bu sorularin cevabini konu sahibi arkadas versin biz de sosyokulturel durumu egitim seviyesi hakkinda gercekci olup olmadigini anlayalim. Yoksa sordugum sorularin cevabini gayet net biliyorum:)
Bu cumlelerin sahibiyle dun geceki cumlelerin sahibi ayni kisi mi?
Pavlovun kopeginden haberdar olacak kadar bilgi yelpazeniz vardi madem keske bunu dun gece belli etseydiniz de ben de suan bu yaziyi yazanin,hesabinizi acan komsunuz oldugu fikrine kapilmasaydim. Gece grameriniz gidiyor. Gunduz pavlovdan bahsedecek kadar egitim fakulteli oluyorsunuz. Ve mesele dr jeykll ve mr.hyde a donuyor.
Elbette olabilecek olaylar bunlar. Gercekse eger Allah yardim etsin demistim daha once. Ama konu sahibi arkadas tutarsiz konusuyor gerekli aciklamalari yapmiyor. Ve bana inandirici gelmiyor. Tepkiler samimiyetsiz. Inanmadim acik ve net.
Balik bastan kokar mantigiyla hareket ettigim icin mesleginde ne kadar durust oldugunu anlamaya calistim. Ve net soyluyorum öğretmen olduguna asla ama asla inanmiyorum. Ogretmen olduguna inanmadigim gibi bu elti meselesinin de dogruluguna inanmiyorum. Keske basindan beri olaylari sen anlatsaydin de jeykll. Devreye mr hyde girince olaylar degisiyor inandiriciligini yitiriyor.
Bu konuyla ilgili sorulari ben sordum ve hatirladigim kadaryla ona meslegiyle ilgili soru yonelten de olmadi benden baska. Benim de sorus amacim belliydi. Arkadasi samimiyetsiz buldum hem konuya verdigi cevaptan hem de kendini ifade edemeyisinden. Ogretmen ayaklari ustunde nasil duramazdan ziyade irdeledigim konu suydu:egitimci oldugunu iddia eden biri kendini neden bu kadar kotu ifade ediyor. Bu ifade edisle cocuklara nasil ders anlatiyor? Esine kendini sorununu nasil açıklıyor? Bu soruları yanitini bulmaya calistim. Ki onlara da cevap alamadim. Burdan da tumevarim yaptim ve arkadasin izlediği tv dizilerinin cok fazla etkisinde kaldigina inandim. Yoksa arkadasin ucretli mi kadrolu mu gorev yaptigi,hangi uni mezunu oldugu kac yillik okudugu cok da onemli degil. Kendiminyeterince acikladigima inaniyorum:)
Yok tatmin etmedi. Sen formasyonu sonradan mi aldin
Sana uzay yoluyla geldigi belli zaten:) hayal dunyanda mutluluklar dilerimm. Umarim ilerleyen zamanlarda oscar odulu alma haberlerini verirsin. Bu ifade edis sekliyle zor ama...
Film replikleri söylemlerinizle neden insanları kırıyorsunuz konu sahte diye eleştirmiyorsunuz ki, şahsiyete zarar verici cümleler kuruyorsunuz ....arkadaş güzel açıklamış onada saygı duymaniz lazım benim konum benim inandirabilme kabileyetim yok..yaşadıklarım bundan ibaretKonuyu sabote ettigim falan yok ne yapacagimi da sizden ogrenecek degilim. Benim yorumlarimdan rahatsiz olduysaniz atlarsiniz bana ait yorumlari. Konu sahibine ruh cikarma seansi yaparsiniz. Belki ruhuna kacani cikarmada bi faydaniz dokunur.
Yeniyim yanlış yere yazdım mune hanim TeşekkürlerAllah razı olsun kim isen Teşekkürler inan böyle yorumlara ihtiyacım vardı zaten yalnızım ruhen de bedenende sağolun keskin yanitiniz için konumu çok saptirdilar
Sizin sahsiniza asla bir sey demedim. Demem de. Arkadasin aciklamasini degil sizin konuyu aciklamanizi bekliyorduk dundendir hep bi kacamak cevaplar puzzle nin parcalari eksik ve siz bunu tamamlamadiginiz icin inandiriciliginiz kalmadi benim yanimda. Madem arkadas size inanmis bize anlatmadiginiz parcalari ona anlatin bari size care bulsun arkadas. Ben isin icinden cikamadim.Film replikleri söylemlerinizle neden insanları kırıyorsunuz konu sahte diye eleştirmiyorsunuz ki, şahsiyete zarar verici cümleler kuruyorsunuz ....arkadaş güzel açıklamış onada saygı duymaniz lazım benim konum benim inandirabilme kabileyetim yok..yaşadıklarım bundan ibaret
Ben konuyu sabote ettiğiniz tüm yorumlarınızla birlikte sizi kibliyorum. Başka bir şey demeyeceğim.
Mune
Iyi bari kendi basiniza is yapabiliyormussunuz
Yanlış anladiniz sanırım eltim Çarşaflı ben carsafli değilim diye yadirgadilar..kocan eltinden cocuk yapiyor kayninda dahil buna ses etmiyor senin sorunun ise kayinvalidenin seni istememesi mi? yine diyorum celiskidesin... konunda esimin ailesi Çarşaflı eltim degil, kocam eltime destek demistin birkac sayfa sonra da eltim carsafli dediniz!
Zaten benim yaşadığım sorun yap-boz gibi onları ben cozsem bu konuya care aramak için fikir almak istemezdimSizin sahsiniza asla bir sey demedim. Demem de. Arkadasin aciklamasini degil sizin konuyu aciklamanizi bekliyorduk dundendir hep bi kacamak cevaplar puzzle nin parcalari eksik ve siz bunu tamamlamadiginiz icin inandiriciliginiz kalmadi benim yanimda. Madem arkadas size inanmis bize anlatmadiginiz parcalari ona anlatin bari size care bulsun arkadas. Ben isin icinden cikamadim.
O ne ya sizi anneme sikayet edecem der gibi bnce su an sen sabote ettin konuyuBen konuyu sabote ettiğiniz tüm yorumlarınızla birlikte sizi kibliyorum. Başka bir şey demeyeceğim.
Mune
Mune hanim sabote etmiyor yeni üye olduğum için konuya ılımlı yanıt almam için sadece yanlış tepkileri düzeltiyor. Kimsenin burada alıp-veremediği yok ki....O ne ya sizi anneme sikayet edecem der gibi bnce su an sen sabote ettin konuyu
Gecedendir konu sahibi derdini bi turlu anlatamadi, sorulara cevap veremedi. Biri cikti pattadak avukatlik yapti ustune beni sikayet etti:))) butun Sherlock ruhum kacti gitti:))))O ne ya sizi anneme sikayet edecem der gibi bnce su an sen sabote ettin konuyu
Sizi istemiyorlarsa esinizde gitmeyecek eşiniz bunu onlara yansitmali siz bir ailesiniz eşiniz sizi sahiplenmeliEşinizin ailesi sizi istemiyor ama oğullarına sadece evimize sen gel, eşini getirme diyorlar. Bu durumda ne yaparsınız?
Şöyle söyleyim:aile içi karışık yorumlarımdan anladığıniz kadarıyla ortada atılan bir suç var iftira suçu hukuksal olarak yansımadı. .Dna Düşünsemde dediğiniz gibi ama ailemde Karışma diyor böyle birsey ispatlanirsa ruhen cok rahatlarim ama karşı taraf düşman olacak dna dan da vazgectim düşünce olarak belki zamanla sadece kendimi yargıliyorum cok ezdiler ailesi ve eşim o yüzden sordum bu duruma kendinizi benim yerime koyunYalnız sizin o çocuğun üzerinde herhangi bir DNA testi yaptırmaya yasal olarak hakkınız yok. Yasal vasiileri izin vermediği müddetçe herhangi bir nesep bağı tespiti yaptiramazsiniz. Yalnızca çocuğun ailesi ya da eşiniz babası olduğu iddiasıyla soy bağı tespiti davasi ile DNA testi talep edebilir.
Hele ki çocuk sizin evliliğiniz öncesinde doğdu ise, neye istinaden dava acaksınız?
kocan eltinden cocuk yapiyor kayninda dahil buna ses etmiyor senin sorunun ise kayinvalidenin seni istememesi mi? yine diyorum celiskidesin... konunda esimin ailesi Çarşaflı eltim degil, kocam eltime destek demistin birkac sayfa sonra da eltim carsafli dediniz!
Bu arada tesekkur bilgi içinŞöyle söyleyim:aile içi karışık yorumlarımdan anladığıniz kadarıyla ortada atılan bir suç var iftira suçu hukuksal olarak yansımadı. .Dna Düşünsemde dediğiniz gibi ama ailemde Karışma diyor böyle birsey ispatlanirsa ruhen cok rahatlarim ama karşı taraf düşman olacak dna dan da vazgectim düşünce olarak belki zamanla sadece kendimi yargıliyorum cok ezdiler ailesi ve eşim o yüzden sordum bu duruma kendinizi benim yerime koyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?