eşiniz ailesine sizi değişiyorsa tepkiniz ne olurdu?

kocan eltinden cocuk yapiyor kayninda dahil buna ses etmiyor senin sorunun ise kayinvalidenin seni istememesi mi? yine diyorum celiskidesin... konunda esimin ailesi Çarşaflı eltim degil, kocam eltime destek demistin birkac sayfa sonra da eltim carsafli dediniz!

Ruhumuza Sherlock Holmes kacmis cunku. Konu sahibinin ruhuna ne kacmis onu cozemedim ama siz cozmussunuz sanki, Kafam-karisik arkadasimin soylediginin altina da imza atiyorum. Istedigim yere istedigim yorumu yaparim. Mantiksiz gelene mantiksiz derim. Samimiyetine inandigima da kendi bilgim cercevesinde sorununa yardimci olmaya calisirim. Benim klavyem benim kararim.

Konuyu sabote etmeye hakkınız yok.Bişey bi defa söylenir.Sayfalarca sizin konunun fake olduğuyla ilgili yorumlarınızdan başka hiçbişey yok.Fake olduğunu düşünüyosanız kiblersiniz yöneticiler zaten deşifre eder.

Konuyu sabote ettigim falan yok ne yapacagimi da sizden ogrenecek degilim. Benim yorumlarimdan rahatsiz olduysaniz atlarsiniz bana ait yorumlari. Konu sahibine ruh cikarma seansi yaparsiniz. Belki ruhuna kacani cikarmada bi faydaniz dokunur.

Allah razı olsun kim isen Teşekkürler inan böyle yorumlara ihtiyacım vardı zaten yalnızım ruhen de bedenende sağolun keskin yanitiniz için konumu çok saptirdilar

Konuyu sabote ettigim falan yok ne yapacagimi da sizden ogrenecek degilim. Benim yorumlarimdan rahatsiz olduysaniz atlarsiniz bana ait yorumlari. Konu sahibine ruh cikarma seansi yaparsiniz. Belki ruhuna kacani cikarmada bi faydaniz dokunur.

Ben konuyu sabote ettiğiniz tüm yorumlarınızla birlikte sizi kibliyorum. Başka bir şey demeyeceğim.
Mune

Ama siz sorulara da net cevap vermiyorsunuz ki? Bi egitimci olarak kendinizi yeterince ifade edemediginizi dusunuyorum.

Sanirim konuyu okuyanlarin cogu olaylardaki tutarsizligin farkinda. Eger soyledikleriniz dogruysa toplayin esyalarinizi simdi,alin evladinizi ve hemen orayi terk edin. Yok yapmayacaksaniz o ailenin icinde olu taklidi yaparak hayatiniza devam edin...

Suan calisiyor musun

Kisa ve net bir soru sordum

Neden okullar acilinca? Kadron yok mu?

Bransini ogrenebilir miyim sakıncası yoksa?

Kpss ye girdiniz mi kac puan aldiniz?

Hmm. Bu cevabiniz da yetti ama son bi soru daha sorabilir miyim? Bi ogretmen ek derssiz net ne kadar maas aliyor?

Ben uyursam sen uyursan sabah namazini kim kilacak?

Bu cumlelerin sahibiyle dun geceki cumlelerin sahibi ayni kisi mi?

Elbette olabilecek olaylar bunlar. Gercekse eger Allah yardim etsin demistim daha once. Ama konu sahibi arkadas tutarsiz konusuyor gerekli aciklamalari yapmiyor. Ve bana inandirici gelmiyor. Tepkiler samimiyetsiz. Inanmadim acik ve net.

Yok tatmin etmedi. Sen formasyonu sonradan mi aldin

Sana uzay yoluyla geldigi belli zaten:) hayal dunyanda mutluluklar dilerimm. Umarim ilerleyen zamanlarda oscar odulu alma haberlerini verirsin. Bu ifade edis sekliyle zor ama...

Film replikleri söylemlerinizle neden insanları kırıyorsunuz konu sahte diye eleştirmiyorsunuz ki, şahsiyete zarar verici cümleler kuruyorsunuz ....arkadaş güzel açıklamış onada saygı duymaniz lazım benim konum benim inandirabilme kabileyetim yok..yaşadıklarım bundan ibaret

Sizin sahsiniza asla bir sey demedim. Demem de. Arkadasin aciklamasini degil sizin konuyu aciklamanizi bekliyorduk dundendir hep bi kacamak cevaplar puzzle nin parcalari eksik ve siz bunu tamamlamadiginiz icin inandiriciliginiz kalmadi benim yanimda. Madem arkadas size inanmis bize anlatmadiginiz parcalari ona anlatin bari size care bulsun arkadas. Ben isin icinden cikamadim.

Yanlış anladiniz sanırım eltim Çarşaflı ben carsafli değilim diye yadirgadilar..

Zaten benim yaşadığım sorun yap-boz gibi onları ben cozsem bu konuya care aramak için fikir almak istemezdim

Yalnız sizin o çocuğun üzerinde herhangi bir DNA testi yaptırmaya yasal olarak hakkınız yok. Yasal vasiileri izin vermediği müddetçe herhangi bir nesep bağı tespiti yaptiramazsiniz. Yalnızca çocuğun ailesi ya da eşiniz babası olduğu iddiasıyla soy bağı tespiti davasi ile DNA testi talep edebilir.

Hele ki çocuk sizin evliliğiniz öncesinde doğdu ise, neye istinaden dava acaksınız?

Şöyle söyleyim:aile içi karışık yorumlarımdan anladığıniz kadarıyla ortada atılan bir suç var iftira suçu hukuksal olarak yansımadı. .Dna Düşünsemde dediğiniz gibi ama ailemde Karışma diyor böyle birsey ispatlanirsa ruhen cok rahatlarim ama karşı taraf düşman olacak dna dan da vazgectim düşünce olarak belki zamanla sadece kendimi yargıliyorum cok ezdiler ailesi ve eşim o yüzden sordum bu duruma kendinizi benim yerime koyun

Bu nedir yahu kiyamet gelmis arkadas

Bu arada tesekkur bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…